BonSoul - Restart (2019)
Re: BonSoul - Restart (2019) [Zapowiedź]
klasyk w kurwę zanim wyjdzie, przepiękne.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
- Rafał81000
Nie jestem fanem Bownika, ale ładnie się komponuje z całością. Pięknie siada ten numer w takie dni jak ten, szczególnie z teledyskiem. Mówiłem, że jeżeli chodzi o nowy Bonsoul możecie spać spokojnie. 
Bons i Pete pięknie, stonowane to jest, ale czuć że mają pewność siebie że rozjebane. Bownik za to coś przekombinował ten refren i nawet jakoś nie ładnie się ścieżki nakładają na siebie w pewnym momencie. W porównaniu z jego poprzednimi tekstami na Delfinie czy na ostatnich wykonach live to też nie mnie nie zachwycił. A szkoda bo był potencjał na jakiś mocniejszy track, nawet liczyłem, że akurat ten feat zwiastuje pójście w bardziej alternatywną czy post-punkową stronę. Dam jeszcze szansę przy odsłuchu całości.
- syrop klonowy
No proszę, jak to się czasy zmieniają, że dziś śpiewany refren w rapie jest określany jako klasyczny
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Zajebiste do chiillowania w tę gorącą noc 
Bałem się Bownika na feacie, nawet pierwszy odsłuch jakoś tak nie siadł, ale na wieczór jest już katowanko. Szczególnie druga zwrota Bonsona
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- Serdecznosci
Bardzo dobry numer, ale to jeden z tych kawałków, w którym sam bit w refrenie by wystarczył.
Pomysł z cabrio podjebany z OTISA tylko budżet nie ten 
Jakby nie ten chujowy refren to byłoby zajebiście a tak nie da się tego słuchać bez skipowania refrenu 
Fajny stylowy bit. Nawijka bonsonowa także nie ma co jakoś strasznie narzekać. Jest dobrze, a i pierwszy singiel jak się pominie Holaka to nawet można zarzucić szczególnie w taką pogodę jak teraz 
2rzyn to nie ten numer
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Kuba Głogowski x Bonsoul
Nowy Bonsoul we wrześniu w Asfalt Records, a Bons i Soul opowiadają o tym, dlaczego teraz robią niuskul, gdzie ten stary, dobry Bonsoul i gdzie te muzyczki do piwka.
film prywatny, co jest?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Nie mam pojęcia, obejrzałem połowę i nie było niczego, co mogło być powodem usunięcia. Jedyne co zapadło mi w pamięci to wypowiedź. że featy Ras/Holak itp nie są z powodu wydawaniu w asfalcie - podobno tak wyszło naturalnie
A, no i śmiali się że po "Damian i Piotr na wosku cz. II" każdy pisał że to znowu to samo, już to słyszałem, a po "Małpi gaj" leciały komentarze "przecież to nie brzmi jak bonsoul"
A, no i śmiali się że po "Damian i Piotr na wosku cz. II" każdy pisał że to znowu to samo, już to słyszałem, a po "Małpi gaj" leciały komentarze "przecież to nie brzmi jak bonsoul"
wleciało raz jeszcze
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
po kilku odsłuchach siada elegancko ten singiel z Bownikiem jednak
MOB