Ślizgery Dekady - WYNIKI
- sugarhill_notausgang
Re: Ślizgery Dekady - dyskusja
Dobra nie wiem czy to wielowarstwowy trolling czy co to ale jak słuchasz średnio 1,5 albumu na rok to po co chcesz głosować, to chyba nieobowiązkowe
Najgorzej z tymi singlami, w 10 lat to jednak sporo kozackich singli wyszło, upchnąć to do 10 nie jest łatwo
Najgorzej z tymi singlami, w 10 lat to jednak sporo kozackich singli wyszło, upchnąć to do 10 nie jest łatwo
Bo to dobra okazja i motywacja żeby nadrobić trochę rapsy i spróbować pomoc żeby kurwa jakiś kac balagane nie wygrał albo sentino co i tak pewnie się stanie. Sugar
Jeb się jose więcej ci nic nie wyślę ani nie dam lapki w gure, unsub.
Jeb się jose więcej ci nic nie wyślę ani nie dam lapki w gure, unsub.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- przedszkolanek
już 4 głos że 10 singli to za mało panie Jose
- sugarhill_notausgang
- przedszkolanek
art brut pewnie wygra
- przedszkolanek
Akurat art brut nie lubię ale rozumiem walory artystyczne i jak wygra to będzie lepiej niż jakieś comedy rapy belmondo. Głosy bortwicka xD
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
ksiazenieporzadek
@Jose odpowiesz na moje pytanie z poprzedniej strony????
Cięzko wybrać 10 singli, dużo sztosów było
Co do albumu, to Art-Brut nie zdziwi, ale muszę powiedzieć, że przesyt P83 jakoś negatywnie odbija się nawet na postrzeganiu tego albumu xD ( może tylko ja tak mam )
Smutno, że w tej dekadzie Pezio nie wydał żadnego sztosowego albumu, jako truskulowiec ubolewam xd
Co do albumu, to Art-Brut nie zdziwi, ale muszę powiedzieć, że przesyt P83 jakoś negatywnie odbija się nawet na postrzeganiu tego albumu xD ( może tylko ja tak mam )
Smutno, że w tej dekadzie Pezio nie wydał żadnego sztosowego albumu, jako truskulowiec ubolewam xd
Ale że jeszcze nikt nie zagłosował na trw mediuma 
ja jednak wciąż biję się z myślami, czy takiego Piromana albo Ostatni Track nie wrzucić do singli, bo to piękne tracki i zostały w głowie.mario995 pisze: ↑14 wrz 2020, 11:18 Cięzko wybrać 10 singli, dużo sztosów było![]()
co do P83, to była to ich dekada i tutaj akurat nie mam wątpliwości. nowa jakość na polskiej scenie, prawdziwe zjawisko. stylówa nie do podjebania plus kreatywość. Oskar jedyny egzemplarz w swoim rodzaju. Steez niebywały progres jako producent. wszystkie projekty na dobrym, bardzo dobrym albo wybitnym poziomie. sporo bengerów i klasyków. genialne koncerty. wszystko dopracowane, wszystko zajebiście przekminione.
jak na razie zaskakuje mnie mało głosów na KNS Mesa (ja akurat nie jestem fanem tej płyty, ale na forumku zawsze w chuj ludzi ją propsowało i typowało jako najlepszą w jego dysko) i w ogóle na Mesa.
@clockers
Co do singli Pezeta. pełna zgoda, dla mnie Ostatni track to jeden z najmocniejszych wałków dekady, bo Pezet jeszcze składał top, a Auer był w top formie. Żal że nie przekuł tego na EPkę z Auerem, bo byłaby bombą absolutnie
Co do reszty, pełna zgoda, zwłaszcza odnośnie Steeza, choć dla mnie Emade minimalnie wyżej xD
Steez na bank największy progress w tej dekadzie zrobił, od samplowanych bicików i skreczy dla JWP, aż po cały P83, tak do Widma, praktycznie bezbłędny
Co do singli Pezeta. pełna zgoda, dla mnie Ostatni track to jeden z najmocniejszych wałków dekady, bo Pezet jeszcze składał top, a Auer był w top formie. Żal że nie przekuł tego na EPkę z Auerem, bo byłaby bombą absolutnie
Co do reszty, pełna zgoda, zwłaszcza odnośnie Steeza, choć dla mnie Emade minimalnie wyżej xD
Steez na bank największy progress w tej dekadzie zrobił, od samplowanych bicików i skreczy dla JWP, aż po cały P83, tak do Widma, praktycznie bezbłędny
Jak nie wygra scib to oczywiście forum do zamknięcia
Nie mam nic przeciwko. Tak samo jak ten bootleg LSO też imo spoko.ksiazenieporzadek pisze:w zeszły
e kurwa a jak liczymy takie zabójstwo liryczne 0 i zabósjtwo liryczne 3
no bo to są zlepki utworów powstałych w okresie 2010 - 2019 tak naprawdę, a ja to powkładałem i teraz nw czy moge glosowac czy nie
zl 3 trailer wyszedł na upartego 2019, [mention]Jose[/mention] we no rozstrzygnij włodarzu
Jak jeszcze parę osób napisze, że zwiększamy single do 15, to zwiększymy, dajcie znać.
no zwiększmy może, bo rzeczywiście cinżko jest.
Zwiększmy bo variacik mi się nie zmieści