Quebonafide
Re: Quebonafide
W QQ jest zajebista kolejka na wydanie płyty, czeka się po pół roku z gotowym materiałem, stąd też jak ktoś nie chce czekać z wrzuceniem ep, wrzuca do siebie, przy okazji sprawdzając czy jest sens iść już na swoje. Wprowadzanie newcomerów też nie jest łatwe w takiej sytuacji jeśli nie chce się robić tego na odpierdol.
- syrop klonowy
Odejście Waca zostało ogłoszone na grupie quequality.crew na Facebooku w dniu, w którym zostały wrzucone na YouTube piosenki "Atari" i "Jungle"
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
wroci, jesli mu cyferki sie nie beda zgadzaly na innym kanale
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
radioaktywnyodpad
Skąd to info?nihil Novi pisze: ↑07 wrz 2019, 15:45 Najnowsza płyta podobna z tytułem „O raperze, który jeździł koleją.”
Trochę szok, ze zerwał format z -tyka, no ale spoko
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
- KillerCroc
A to nie był po prostu żart odnośnie tego że przez ostatni rok poświęcił więcej na podróży pociągami niż nagrywaniu muzyki? 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
nie wiem dlaczego, ale nie slyszalem tego jak byly przecieki do ezoteryki
- syrop klonowy
Ani ja. Dzięki.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Ani ja. Dobre to. Kozak bicior, imo bardziej pasujący do stylistyki płyty. 
Ja też nie, nie było tego na ślizgu bo wtedy byłem sajko
Ale nie wiem czy ktoś w tym kraju pokazał w jakimś numerze większe skillsy niż Queba tutaj. Wiadomo, że to nie czyni dobrej muzyki, ale jednak skillsy to skillsy
Ale nie wiem czy ktoś w tym kraju pokazał w jakimś numerze większe skillsy niż Queba tutaj. Wiadomo, że to nie czyni dobrej muzyki, ale jednak skillsy to skillsy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
radioaktywnyodpad
Szanujmy Kubę bo jest dobry, wierzę że pierdolnie zyciowke niedługo.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
- piernikowyskoczek
no miał te skillsy, tylko czemu zamiast jebnąć z rozmachem i zaorać scenę, to wyszła nierówna egzotyka, a potem jakieś moneygraby dla gimba?
mógł wziąć, kurwa, najlepszych producentów w kraju, nawet niekoniecznie rapowych, na feata zaprosić, nie wiem, Brodkę, Mesa, Cugowskiego, duże i różnorodne nazwiska
chuj, kurwa, podpierdolone bity Graczyka i Bedoes xD
mógł wziąć, kurwa, najlepszych producentów w kraju, nawet niekoniecznie rapowych, na feata zaprosić, nie wiem, Brodkę, Mesa, Cugowskiego, duże i różnorodne nazwiska
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ja tam czekam tylko na takonafide dwójke
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- ToMojaStaraKsywka
to to topiernikowyskoczek pisze: ↑18 wrz 2019, 6:09 no miał te skillsy, tylko czemu zamiast jebnąć z rozmachem i zaorać scenę, to wyszła nierówna egzotyka, a potem jakieś moneygraby dla gimba?
wierze ze jeszcze czyms dobrym zaskoczy kiedys
No daje gówno po Ezoteryce, za dużo propsów chyba
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- nihil Novi
w pełni zasłużone, projekt na ogromną skalę. 
no i git, dobra płyta na dobrych kurwa bitach