Drake - Certified Lover Boy (2021)
Re: Drake - Certified Lover Boy (03/09/2021)
No, szkoda, że skopiował pomysł Kevina Abstracta.
Spoiler

No ciekawe co wyjdzie z tego albumu. Hajpu jakoś nie odczuwam, ale Laugh Now, Cry Later to jeden z moich ulubionych singli z zeszłego roku; ciekawe czy w ogóle wpadnie na album. No i liczę na jakieś disy w stronę Ye, niech poleje się krew! 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
no nie wiem czy tak spokojnie 500 zrobi, nawet taylor w tym roku zrobiła 300k, w tamtym roku tylko juice wrld był blisko 500k, odkąd nie liczą bundli to ciężko takie liczby wyciągnąć
swift z tego co widze to miala z 'folklore' 846 tys
https://www.reddit.com/r/Chriscftb97/co ... ales_2020/
https://www.reddit.com/r/Chriscftb97/co ... ales_2020/
ahh rzeczywiście, pojebało mi się z reedycją fearless z tego roku
z ciekawości to sprawdziłem twojego lastfma i od 2017 masz 4x więcej odsłuchów jeden płyty żabsona niż wszystkiego co z drake związane a prowadzisz jakąś kurwa krucjate
no ale wiesz że last nie zbiera wszystkiego bo słucham w różnych miejscach z różnych platform
i z telefonu też nie zawsze wszystko łapie bo ta apka jest skurwiała
przy czym akurat Skorpion to nie jest płyta którą chciałbym odpalić więcej niż raz w życiu for sure
bo jest to tak totalnie okrutnie nudne GÓWNO w każdym możliwym aspekcie że nie wiem na chuj miałbym się tym katować więcej niż raz
więc czasem można ocenić po jednym przesłuchaniu jak najbardziej jeszcze jak tym bardziej że nie pisze recenzji żeby rozbierać temat na czynniki pierwsze więc po chuj mam tracić czas jak mogę odpalić co innego co lubię albo sprawdzić jakąś inną premiere
i z telefonu też nie zawsze wszystko łapie bo ta apka jest skurwiała
przy czym akurat Skorpion to nie jest płyta którą chciałbym odpalić więcej niż raz w życiu for sure
bo jest to tak totalnie okrutnie nudne GÓWNO w każdym możliwym aspekcie że nie wiem na chuj miałbym się tym katować więcej niż raz
więc czasem można ocenić po jednym przesłuchaniu jak najbardziej jeszcze jak tym bardziej że nie pisze recenzji żeby rozbierać temat na czynniki pierwsze więc po chuj mam tracić czas jak mogę odpalić co innego co lubię albo sprawdzić jakąś inną premiere
Scorpion byłoby dobre, jakby zrobił z tego jedną płytę. Jest tam trochę perełek, a tak to wyszło średnio.
> 2021
> kłócenie się z instinctem
drake dobry timing, wbijanie się w ten sam tydzień co kanye byłoby ryzykowne (zwłaszcza że kanye puścił w niedziele), ale wejście tydzień później sprawi że kanye spędzi tylko tydzień na #1
ja tam do scorpiona nic nie mam (choć wiadomo że za długi), ale licze na to że drake w końcu pokaże na co go stać
e: a ta okładka to Damian Hirst z tego co rozumiem
> kłócenie się z instinctem
drake dobry timing, wbijanie się w ten sam tydzień co kanye byłoby ryzykowne (zwłaszcza że kanye puścił w niedziele), ale wejście tydzień później sprawi że kanye spędzi tylko tydzień na #1
ja tam do scorpiona nic nie mam (choć wiadomo że za długi), ale licze na to że drake w końcu pokaże na co go stać
e: a ta okładka to Damian Hirst z tego co rozumiem
możesz mi mówić daquan
Re: Drake - Certified Lover Boy (2021)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 22:04 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze dwa dni do najlepszego albumu tego roku
W końcu będę miał czego słuchać, bo słuchanie w kółko starych albumów drake kendrick asaprocky i chief keef już powoli mi się nudzi 
Również czekam. Mam nadzieje że pokaże na co go stać i te dwa czy trzy słabe albumy to tylko wypadek przy tworzeniu dzieła.
Co do Scorpion to moim zdaniem przeciętny album choć na pewno lepszy od Views. Przynajmniej w całościowym obrazie bo Views ma znacznie lepsze high lighty.
Dodano po 10 minutach 7 sekundach:
Ps. Okładka mega chujowa.
Co do Scorpion to moim zdaniem przeciętny album choć na pewno lepszy od Views. Przynajmniej w całościowym obrazie bo Views ma znacznie lepsze high lighty.
Dodano po 10 minutach 7 sekundach:
Ps. Okładka mega chujowa.
Oby dorównało poziomem IYRTITL.
A ja sobie słucham całej dyskografii od początku, żeby się przygotować na ten album.
Drake - Certified Lover Boy (03/09/2021)
Na płycie będą Thugger, Future, 21 Savage, Lil Baby, Project Pat, Yebba, Lil Durk, Jay Z, Giveon, TyDolla
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
hometown hero z Houston to raczej Travis też będzie
Aż dziwne, że cała tracklista jeszcze nie zleakowała. No nic, to tylko kilka godzin jeszcze. 
- Rafał81000
Podobno to są tytuły utworów
Spoiler
Marzy mi się album Drejka z stylu Take Care, może nawet więcej śpiewania 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
o której godzinie polskiego czasu wlatuje na streaming? 6:00?
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER