powijam to na testa, ciekawe czy panna ogarnie xD
Gry planszowe
Moderator: con shonery
Re: Gry planszowe
Jest też wariacja na ten temat "Zombie kittens" (cały deck, nie ekspansja), dosyć ożywia rozgrywkę przez mechanikę wskrzeszania martwych graczy
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
Za półtorej tygodnia rozpoczynamy serię eliminacji do Mistrzostw Polski w Catanie, która potrwa do sierpnia. We wrześniu turniej finałowy. Ja 23 marca wybieram się pograć do !Bytomia!. Czy ktoś z forumka też będzie próbował swoich sił?
nic na potem
-
aleksprzybylski73
ostatnio u kumpla widziałem tą gre https://twojeplanszowki.pl/produkt/tali ... -5-edycja/ zagraliśmy i sam już też ją zamówiłem, muszę ją mieć, polecam!
siema aleks jak już robisz sobie reklamę albo ci zapłacili za robienie seo to byś chociaż ogarnął kodzik 10% na forumowiczów,
pozdrawiam!
pozdrawiam!
xD przecież ta 5 edycja wygląda jak gówno najgorsze. Ja fan jeszcze starej, klasycznej Magii i Miecza, ale posiadam podstawkę + kilka exp setów 4 edycji, no i to co oni tu zrobili, to przecież jakaś abominacja jest.
Joł, pytanie: czy jest tu ktoś kto próbował grać w "Neuroshimę" w tej nowej opcji dla dwóch graczy? Różni się to czymś poza rozmiarem planszy?
A co do tej edysji "Talismana" powyżej - dołączam się do hejtu, plugastwo estetyczne przeokrutne. Ale to jest niestety trend, można też porównać jak się zmieniły arty w kodeksach i figurki do warhammerowych bitewniaków chociażby.
A co do tej edysji "Talismana" powyżej - dołączam się do hejtu, plugastwo estetyczne przeokrutne. Ale to jest niestety trend, można też porównać jak się zmieniły arty w kodeksach i figurki do warhammerowych bitewniaków chociażby.
you know the O.P.P.