Gry planszowe

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Re: Gry planszowe

Post autor: kr0pka »

insane pisze: 06 kwie 2022, 11:43 sprawdz Jaipur, tylko ostroznie bo uzaleznia
powijam to na testa, ciekawe czy panna ogarnie xD
nic na potem
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

dou pisze: 20 mar 2022, 0:14 Zdelegalizować eksplodujące kotki
Jest też wariacja na ten temat "Zombie kittens" (cały deck, nie ekspansja), dosyć ożywia rozgrywkę przez mechanikę wskrzeszania martwych graczy
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Za półtorej tygodnia rozpoczynamy serię eliminacji do Mistrzostw Polski w Catanie, która potrwa do sierpnia. We wrześniu turniej finałowy. Ja 23 marca wybieram się pograć do !Bytomia!. Czy ktoś z forumka też będzie próbował swoich sił?
nic na potem
aleksprzybylski73

Post autor: aleksprzybylski73 »

ostatnio u kumpla widziałem tą gre https://twojeplanszowki.pl/produkt/tali ... -5-edycja/ zagraliśmy i sam już też ją zamówiłem, muszę ją mieć, polecam!
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

siema aleks jak już robisz sobie reklamę albo ci zapłacili za robienie seo to byś chociaż ogarnął kodzik 10% na forumowiczów,
pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

xD przecież ta 5 edycja wygląda jak gówno najgorsze. Ja fan jeszcze starej, klasycznej Magii i Miecza, ale posiadam podstawkę + kilka exp setów 4 edycji, no i to co oni tu zrobili, to przecież jakaś abominacja jest.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Joł, pytanie: czy jest tu ktoś kto próbował grać w "Neuroshimę" w tej nowej opcji dla dwóch graczy? Różni się to czymś poza rozmiarem planszy?

A co do tej edysji "Talismana" powyżej - dołączam się do hejtu, plugastwo estetyczne przeokrutne. Ale to jest niestety trend, można też porównać jak się zmieniły arty w kodeksach i figurki do warhammerowych bitewniaków chociażby.
you know the O.P.P.
ODPOWIEDZ