Tede X SirMich - Disco Noir (2020)
Re: Tede X SirMich - Disco Noir (2020) [ZAPOWIEDŹ]
Pamiętacie ten wywiad Tedego u Rawicza z serii Najgorsze Pytania z 2014 roku gdzie zapytano Tedego o pierwszy raz? On tam powiedział, że zrobił to w jakimś namiocie z koleżanką, a potem ruchał ją jego kolega karzeł. To właśnie wtedy powstał ten producent wykonawczy, czyli Maciej Maj z NWJ (oczywiście jak Jaca penetrował).
- przedszkolanek
też nie rozumiem, co wy niektórzy w tym słyszycie 
-
encrenoire
....
Ostatnio zmieniony 28 maja 2020, 21:35 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
2rzyn, a jakoś u Rawicza w Najgorszych Pytaniach odpowiedział na najbardziej prywatne i dotyczące intymnej sfery pytanie 
- ebismolarek
To nieźle że Tede wstydzi się i nie przyznaje do własnego syna
tak, oczywiscie, ze nieprawda
typ wcale nie jest jego synem, a to fikcyjne stanowisko dostał ze względu na swoje kompetencje i doświadczenie.
Przecież to oczywiste, że dostał robotę w NWJ, bo Jackiem targały wyrzuty sumienia i chciał jakoś odkupić swoje winy i wynagrodzić mu brak zainteresowania i kontaktu przez te wszystkie lata.
Przecież to oczywiste, że dostał robotę w NWJ, bo Jackiem targały wyrzuty sumienia i chciał jakoś odkupić swoje winy i wynagrodzić mu brak zainteresowania i kontaktu przez te wszystkie lata.
No nie wiem czy brak zainteresowania skoro ten gość chyba był w każdej relacji palhajsu z Mielna 
Kiedy Tede nagrywał WuWuA
To już jego syn syn po świecie latał
Maciej Maj, teraz producent w NWJ
Świat przeżył szok, syn Tedego yo
To już jego syn syn po świecie latał
Maciej Maj, teraz producent w NWJ
Świat przeżył szok, syn Tedego yo
może młody go zaczął szantażować że jak mu stary hajsu nie da to poda do mediów że jest synem tedego
więc Tede dał mu robotę w nwj za milczenie
więc Tede dał mu robotę w nwj za milczenie
-
encrenoire
....
Ostatnio zmieniony 28 maja 2020, 21:36 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pierdole 
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Mocno podbijam
Na Covid-koncercie te bardziej klasyczne rapy leciał elegancko i widać że mógłby sporo namieszać, natomiast tjunowe rzeczy wychodziły często strasznie marnie i na siłę, w ogóle się tego miło nie słuchało
Na Covid-koncercie te bardziej klasyczne rapy leciał elegancko i widać że mógłby sporo namieszać, natomiast tjunowe rzeczy wychodziły często strasznie marnie i na siłę, w ogóle się tego miło nie słuchało
ale to hiper chujowe. Buhh to ostatnie co dał dobrego ostatnio. Kurwa, aż mi wstyd, że kiedyś się jarałem Jackiem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv