Bonson
-
niuskultonowytruskul
Re: Bonson
Bonson, zacznij znowu cpac i zadawac sie z Matkiem. Twoj oddany fan. Kochamy jak upadasz.
Ostatnio przed spaniem tak sobie myślałem troche. I doszedłem do wniosku, że jeśli miałbym taką moc, taką kurewską, że mógłbym zrobić co chcę, z kim chce, to chyba spierdoliłbym Bonsonowi życie(no offence). Zrobiłbym mu cos takiego, żeby pozniej znowu mógł nienawidzić ludzi i o tym nawijać. Albo przekupiłbym jakąś dupe, żeby go wychujała. Troche egoistyczne, ale kto by nie chciał wkurwionego/smutnego Bonsona? Na bank każdy. Na miejscu jego kumpli to pojebałbym go na jakiś czas, a jak nagrałby płyte, to powiedziałbym że to dla jego dobra było. Albo żeby z pracy go wyjebali. Tak na chwile.
przecież ta nowa płyta jest w depresyjnym klimacie w chuj. tylko w innym wydaniu i zdaniem większości przekombinował z formą.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Jest chujowa,mówie to jako sajko bonsona
No nuda, ale nie można odmówić, że klimat płyty jest depresyjny
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
płyta jest 7/10 mówie jako sajo Damiana jest szczególnie single siedzą
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... hclXfiIFbw
Przed Wami „Być”- duet z ekstra artystą (i gościem;) Bonsonem. Piosenka powstała na Songwriting Camp ZAiKS w Zakopanem w październiku 2019 roku. Spotkaliśmy się w gronie muzyków z różnych światów i każdy dał coś (i to takie raczej duże COŚ) od siebie. Powstała historia o bliskości i izolacji w jednym.
było stronę temu
ostatnio na spotify trafiła mi się reklama z bonsonem i nawet na niej dziwnie moduluje głos xd
ostatnio na spotify trafiła mi się reklama z bonsonem i nawet na niej dziwnie moduluje głos xd

faktycznie sorry, mój błąd.
Też widziałem tą reklamę. U Bonsona dla mnie zaistniała relacja, że im więcej dziar/piercing itp. tym bardziej depresyjny, popowy i bezpłciowy raper z niego się robi
tylko płyty AF trawię obecnie z nowych
a byłem sajko od domu umarłych
Też widziałem tą reklamę. U Bonsona dla mnie zaistniała relacja, że im więcej dziar/piercing itp. tym bardziej depresyjny, popowy i bezpłciowy raper z niego się robi
a byłem sajko od domu umarłych
- Bryx Fenrir
Bardzo ładny ten numer ze Skip'em. Propsy
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
dziendobry
To spoko, ale ogólnie to dla mnie zalicza duzy zjazd I mega obnizyl loty
Chyba najlepsza zwrotka Bonsa od dawna, props mocno
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson ładnie, ostatnio mega dużo gościnek daje jak na niego.
- ebismolarek
No Bons zajebiscie, pozjadal numer
Dużo przyjemniej się go słucha jak nie kombinuje jak na solo, które mnie rozczarowało, a jestem trochę sajko. Ten feat bardzo dobry, tak jak u Deysa czy Aviego, reszta dla mnie raczej do zapomnienia.