Taco Hemingway
- marmolad_k2
Re: Taco Hemingway
Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
Preorder:
- remaster albumu
- 70 minutowe słuchowisko “Historia Trójkąta Warszawskiego” w opowieści Taco Hemingwaya i Rumaka
- booklet
- mini-poster
CD 2
Przygotowany przez Marka Falla wywiad - „Trójkąt Warszawski” w opowieściach twórców i świadków (audio).
Wysyłka: 28.03.2025
marmolad_k2 pisze: ↑19 gru 2024, 1:12 Przygotowany przez Marka Falla wywiad - „Trójkąt Warszawski” w opowieściach twórców i świadków (audio).
ale na facebooku się jarają jak coś
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
To powinny być wywiady z userami slizg.eu z ww. tematu, którzy martwili się, żeby małe zainteresowanie albumem go nie zniechęciło do robienia rapu i dopytywali o fizykimarmolad_k2 pisze: ↑19 gru 2024, 1:12 Przygotowany przez Marka Falla wywiad - „Trójkąt Warszawski” w opowieściach twórców i świadków (audio).
Odsłuchałem to sobie rano pierwszy raz od pewnie 2015 i nie dotrwałem do końca. Marna płyta na smutnych kurwa bitach.
- marmolad_k2
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Radny wygląda zgodnie z wszystkimi podejrzeniami.

Spoiler

Beka
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
pierdolony banan fajnopolaczek milenials z platformy bez jakichkolwiek horyzontów kulturalnych
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Zaskoczyłem się reakcjami na tę informację na popularnym portalu X (dawniej Twitter) - większość ludzi wypomina panu Filipowi, że związał się z dziesięć lat młodszą babą, gdy ten miał 28 lat, a ona 18 i że to grooming jest.
Z tego co pamietam to byla mlodsza niz 18 jak ją pukał
- przedszkolanek
jak to szło? bierz ją kiedy leży jak drewno
Skończmy już to zbiorowe prowo z karierą tego cwela, niech skończy tam gdzie OSTR.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
już bez przesady, to zdjęcie ma z 10 lat pewnie, gdyby typ miał jeszcze 18 to można by zrozumieć, ale on już jak stary chuj wygląda sądząc po zdjęciach w sieci, więc beka że typ koło 30 ma umysłowość gimbusa
a taco wydal cos w tym roku? to go damy na 1 miejsce w slizgerach
- yungXpaproch
wydaje mi sie ze nie wyszlo w tym roku nic lepszego niz trojkat warszawski
W tym roku nic nie wydal na razie, na szczescie ma jeszcze 353dni zeby to zrobic, wiec ma szanse zeby zablysnac w tegorocznych slizgawkerach
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
feat u Jan-Rapowanie