Mata
Re: Mata
Dobry numer to jest, skala hype'u oczywiście będzie nieadekwatna do poziomu, ale czy od lat tak nie jest?
Za pierwszym razem zrobiło na mnie spore wrażenie, za 2, 3 i dalej już o wiele mniejsze. Gustaw lepszy. A czy singiel roku, to zobaczymy, jeszcze nawet połowy nie ma.
Za pierwszym razem zrobiło na mnie spore wrażenie, za 2, 3 i dalej już o wiele mniejsze. Gustaw lepszy. A czy singiel roku, to zobaczymy, jeszcze nawet połowy nie ma.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Totalny rozpierdol, oby więcej takich numerów.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nienajgorsze to, w sumie całkiem niezłe poza wcześniej wspomnianyni wymuszonymi akcentami, ale to juz lekkie dopierdalanie sie z mojej strony
chciałbym wspomniec ze autotune jest tu zajebiście zastosowany, kozacko to brzmi. refren też niczego sobie
chciałbym wspomniec ze autotune jest tu zajebiście zastosowany, kozacko to brzmi. refren też niczego sobie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
-
ksxn
to, ze cie bujaja, niekoniecznie mnie musza bujac, ale "aromatyczne przyprawy", "dziadyga freestyle skit", "i took a pill in remiza" i kilka zwrotek na hotelu maffiji sa moim zdaniem slabe, tym bardziej, jak sie je porowna z numerami ze "100 dni do matury"
-
rubinstein
jak się nawija o życiu bananowych dzieciaków, porusza polityczkę i ma ojca profesora z tzw. kasty, to trochę mniej stopni trzeba pokonać, żeby wspiąć się na szczyt.
- checollada
Dojebany klip i kawałek, mata top
każdy ma inne szczyty, dla mnie to dno, ale spokorubinstein pisze: ↑30 mar 2021, 21:13 Jolo pisze: ↑Już widzę tych wszystkich celebrytów który się będą tym jarac, bo jest źle powiedziane o TVP xD Ogólnie Mata się wbił w takie kręgi, gdzie nawet Quebo jeszcze nawet nie zawitał.
jak się nawija o życiu bananowych dzieciaków, porusza polityczkę i ma ojca profesora z tzw. kasty, to trochę mniej stopni trzeba pokonać, żeby wspiąć się na szczyt
Hyphap! |
|
-
MalinowyJogurt
Jak ja nie lubię raperów produktów, gdzie nad wszystkim siedzi kilkadziesiąt osób, zwrotki piszą w pięciu a jeden chłop sobie po prostu rapuje. Przez to jakoś ciężej się tego słucha, flow nie w moim guście, tekst całkiem spoko, wkurwiony małolacik, ale widać że jest to robione pod wstawki na tiktoka i instagrama.
-
rubinstein
i bardzo dobrze
a teraz bede ocieral sobie lzy rekawem w rytm: