Mata

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
krotkilot

Re: Mata

Post autor: krotkilot »

gówno obesrane, kopiuj wklej z Patointeligencji i innych jego kawałków
Awatar użytkownika
Miechu

Mata

Post autor: Miechu »

Zaśmiane przy jakimowiczu i stonodze :lol: teledysk petarda, mega mi się podoba
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

infantylne to strasznie przecież :dunno:

nawinięte okej, klip kozacko pomysłowy, ale co do reszty - to pozostaje tylko zgodzić się z @Horry, którego zdanie podbijam w całej rozciągłości
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

wujot pisze: 30 mar 2021, 20:28 bez przesady z tym singlem roku, bo bez teledysku już by nie było takiego efektu wow
Pyyyk, Kurwa ta jest! Pięć! ;)
Hyphap! |:rotfl: |
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Dobry numer to jest, skala hype'u oczywiście będzie nieadekwatna do poziomu, ale czy od lat tak nie jest?

Za pierwszym razem zrobiło na mnie spore wrażenie, za 2, 3 i dalej już o wiele mniejsze. Gustaw lepszy. A czy singiel roku, to zobaczymy, jeszcze nawet połowy nie ma.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Niczym innym niż atencyjnym gownem to nie jest , oczywiście klip fajny i raz moze się zaśmiałem , ale to dalej jest atencyjne gowno . gardzę
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

Pshemass1 pisze: 30 mar 2021, 20:31
wujot pisze: 30 mar 2021, 20:28 bez przesady z tym singlem roku, bo bez teledysku już by nie było takiego efektu wow
Pyyyk, Kurwa ta jest! Pięć! ;)
tylko mielzki kmwtw ;P
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Totalny rozpierdol, oby więcej takich numerów.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Już widzę tych wszystkich celebrytów który się będą tym jarac, bo jest źle powiedziane o TVP xD Ogólnie Mata się wbił w takie kręgi, gdzie nawet Quebo jeszcze nawet nie zawitał.
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

nienajgorsze to, w sumie całkiem niezłe poza wcześniej wspomnianyni wymuszonymi akcentami, ale to juz lekkie dopierdalanie sie z mojej strony
chciałbym wspomniec ze autotune jest tu zajebiście zastosowany, kozacko to brzmi. refren też niczego sobie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
ksxn

Post autor: ksxn »

SiNi pisze: 30 mar 2021, 19:28 @ksxn

O które gościnki chodzi ? Nie przypominam sobie co by mnie nie bujało od niego .
to, ze cie bujaja, niekoniecznie mnie musza bujac, ale "aromatyczne przyprawy", "dziadyga freestyle skit", "i took a pill in remiza" i kilka zwrotek na hotelu maffiji sa moim zdaniem slabe, tym bardziej, jak sie je porowna z numerami ze "100 dni do matury"
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Jolo pisze: 30 mar 2021, 20:44 Już widzę tych wszystkich celebrytów który się będą tym jarac, bo jest źle powiedziane o TVP xD Ogólnie Mata się wbił w takie kręgi, gdzie nawet Quebo jeszcze nawet nie zawitał.
jak się nawija o życiu bananowych dzieciaków, porusza polityczkę i ma ojca profesora z tzw. kasty, to trochę mniej stopni trzeba pokonać, żeby wspiąć się na szczyt.
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Dojebany klip i kawałek, mata top
Awatar użytkownika
Pshemass1

rubinstein pisze: 30 mar 2021, 21:13 Jolo pisze: ↑Już widzę tych wszystkich celebrytów który się będą tym jarac, bo jest źle powiedziane o TVP xD Ogólnie Mata się wbił w takie kręgi, gdzie nawet Quebo jeszcze nawet nie zawitał.
jak się nawija o życiu bananowych dzieciaków, porusza polityczkę i ma ojca profesora z tzw. kasty, to trochę mniej stopni trzeba pokonać, żeby wspiąć się na szczyt
każdy ma inne szczyty, dla mnie to dno, ale spoko
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

potężny protest polityczny xD
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

Pshemass1 pisze: 30 mar 2021, 21:17 każdy ma inne szczyty, dla mnie to dno, ale spoko
no inni będą szanować czyjś sukces a inni będą smutni przegrywać w bluzie ssg pod nuty truskulowców którzy w końcu rozpierdolą i zabiorą ten hajs
pełna zgoda
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Głupi post akurat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Pshemass1

samir pisze: 30 mar 2021, 21:21
Pshemass1 pisze: 30 mar 2021, 21:17 każdy ma inne szczyty, dla mnie to dno, ale spoko
no inni będą szanować czyjś sukces a inni będą smutni przegrywać w bluzie ssg pod nuty truskulowców którzy w końcu rozpierdolą i zabiorą ten hajs
pełna zgoda
Już to wracaaa pomalu japko,zatoczy to kolko imo, chyba że się myle 🖖 peace
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Jak ja nie lubię raperów produktów, gdzie nad wszystkim siedzi kilkadziesiąt osób, zwrotki piszą w pięciu a jeden chłop sobie po prostu rapuje. Przez to jakoś ciężej się tego słucha, flow nie w moim guście, tekst całkiem spoko, wkurwiony małolacik, ale widać że jest to robione pod wstawki na tiktoka i instagrama.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

samir pisze: 30 mar 2021, 21:21
pełna zgoda
i bardzo dobrze
a teraz bede ocieral sobie lzy rekawem w rytm:
Spoiler
ODPOWIEDZ