po raz kolejny powtarzam, że słabo to wygląda jak administracja/moderacja ma odmienne zdanie w takich sytuacjach.. weźcie się wspólnie dogadujcie na jakimś czaciku, a potem rzucajcie zgodny z wami wszystkimi statement, serio
Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
- cloud
- chmura
Re: Warny/Bany
po raz kolejny powtarzam, że słabo to wygląda jak administracja/moderacja ma odmienne zdanie w takich sytuacjach.. weźcie się wspólnie dogadujcie na jakimś czaciku, a potem rzucajcie zgodny z wami wszystkimi statement, serio
A co Wy macie do czacika jak tam wstępu Swn nie ma nawet A jak jest to zaraz spierdala. Tam nie ma tematu o forum więc po chuj jedno z drugim wpierdalacie.
Proponuje żeby zamiast słowa artysta i jego odmian, pojawiało się jestem lamusem
Bez przesady aż takiej przykrości nie będziemy Ci robić. Wiemy i bez tego.
- zemsta1kadluba
Multi
Nie o to chodzi, ale jak się kogoś zostawia to się zostawia, a nie po czasie nagle ban.
- zemsta1kadluba
ja go zgłaszałem bo się pruje wszędzie i atencji szuka i uporczywie sadzi na pw łzawe oświadczenia pisząc
jebany nieudolny troll
jebany nieudolny troll
warny znikają po jakimś czasie?
No siema, widzę za bardzo nie można tutaj usunąć konta więc prośba
@SWN Zapierdol mi perma bo chcę już skończyć przygodę z forumkiem.
Nie będę odawalał jakieś trzody by nie zaśmiecać forum. Dzięks
@SWN Zapierdol mi perma bo chcę już skończyć przygodę z forumkiem.
Nie będę odawalał jakieś trzody by nie zaśmiecać forum. Dzięks
ale psycha siadła po singlu friza
@Denar pewien, czy chwilowe zmęczenie? pytam, bo były już sytuacje, gdzie dostawałem pw z prośbą o usunięcie, a miesiąc później z nowozarejestrowanego konta "ej to ja, założyłem nowe jednak nie banuj hehe". jeśli tak to potwierdź za ileś tam dni i no cóż mogę powiedzieć no, szkoda.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@SWN Nie no Moltisanti pokazał że ten gatunek jest już nie dla mnie a ślizgawka to forum głównie skupione na HH więc wypierdalam stąd zamiast tracić czas na walkę z wiatrakami. Od jakiegoś czasu czułem że polski rap idzie w kierunku którego nie rozumiem i Friz postawił kropkę nad i, w skrócie:
Multi nie będę zakładał bo i tak muszę ograniczyć ilość czasu który spędzam w necie i wyznaje zasadę nie wchodzenia drugi raz do tej samej rzeki.
Dzięki za krótką i fajna przygodę, że chciało się odbudować to co zostało zniszczone przez Kadłuba.
Wyprzedaję się z płytek więc jak ktoś jest zainteresowany złotym winylem ZMNH lub CDkami Łony, O.S.T.R itd. to piszcie PW lub sprawdzajcie licytacje na Allegro.
Wielkie 5 dla was i powodzonka w życiu.
Spoiler
Dzięki za krótką i fajna przygodę, że chciało się odbudować to co zostało zniszczone przez Kadłuba.
Wyprzedaję się z płytek więc jak ktoś jest zainteresowany złotym winylem ZMNH lub CDkami Łony, O.S.T.R itd. to piszcie PW lub sprawdzajcie licytacje na Allegro.
Wielkie 5 dla was i powodzonka w życiu.