Statystycznie większość forumowiczów nie dała Mesa do top 5 ani nie dała Tedego do top 5 (słusznie), ale podejrzewam, że gdyby mieli wybierać między tymi dwiema, to epka by wygrała na luzie
ŚLIZGERY 2025 (plhh) - DYSKUSJA & WYNIKI
- marmolad_k2
Re: ŚLIZGERY 2025 (plhh) - DYSKUSJA & WYNIKI
mi się nie chciało, bo wolałem słuchać modelek z moją side hoe, a ty turzyn kurwa masz over 30 lat i spamujesz dmy do swojego idola który przejebal beef
poza tym swn słusznie zauważył że ten plebiscyt już nikogo nie interesuje prawie
poza tym swn słusznie zauważył że ten plebiscyt już nikogo nie interesuje prawie
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Mielzky tak wysoko w dwóch kategoriach
uważałem go za przeciętnego poprawnego rapera a tu widzę ze trzeba ponadrabiać
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nie trzeba, po prostu doszlo do kolektywnego zwarcia pod rondlami bo laikike1 nic nie wydal
No ty jestes akurat gluchy Pędzlu to cie przeciez nie podejrzewam ze sluchales phila collinsa.
Jakby bylo tu wiecej osob wkreconych w hip hop i banda cymbalow przestalaby glosowac dla beki na jakies ekipy, modelki, pikemony to ten plebiscyt mialby sens.
Troche tez wina osob odpowiedzialnych za przenoszenie tematow do odpowiednich dzialow (bo jakim chujem jakies wygięte spiewadła są w dziale rapowym?). Nic dziwnego ze przychodzi potem jeden gluchy z drugim smieszkiem sluchajacym na codzien k popu i typują w albumach roku zenka martyniuka the best of i jakas sylwie grzeszczak. Jak innym ma sie chciec brac udzial w takim cyrku?
Juz wole zeby raperem roku byl jakis guzior ktorego nie slucham niz pokemon wygladajacy jak po ciezkim gwalcie gdzie quap to byla tylko gra wstepna
Jakby bylo tu wiecej osob wkreconych w hip hop i banda cymbalow przestalaby glosowac dla beki na jakies ekipy, modelki, pikemony to ten plebiscyt mialby sens.
Troche tez wina osob odpowiedzialnych za przenoszenie tematow do odpowiednich dzialow (bo jakim chujem jakies wygięte spiewadła są w dziale rapowym?). Nic dziwnego ze przychodzi potem jeden gluchy z drugim smieszkiem sluchajacym na codzien k popu i typują w albumach roku zenka martyniuka the best of i jakas sylwie grzeszczak. Jak innym ma sie chciec brac udzial w takim cyrku?
Juz wole zeby raperem roku byl jakis guzior ktorego nie slucham niz pokemon wygladajacy jak po ciezkim gwalcie gdzie quap to byla tylko gra wstepna
Jestem zaskoczony niektórymi wynikami (szczególnie raperem roku), ale celowo nie sprawdzałem na co większość osób głosowała, żeby sobie nie spoilerować.
Dzięki Saturn za przeprowadzenie plebiscytu, niechaj duch forów dyskusyjnych żyje.
Edit: Czy wiadomo już kiedy Ślizgery zostaną rozesłane artystom? Czy będzie tym razem gala rozdania?
Dzięki Saturn za przeprowadzenie plebiscytu, niechaj duch forów dyskusyjnych żyje.
Edit: Czy wiadomo już kiedy Ślizgery zostaną rozesłane artystom? Czy będzie tym razem gala rozdania?
- yungXpaproch
jeszcze gorzej te wyniki wyglądają niż się spodziewałem
- CeHaTeHaCe
spoko wyniki nawet
Spoiler
prawie spoko kurwa no dajcie spokój z tym returnersowym gównem, nie kumacie że ktokolwiek inny z nawet dwoma ciekawymi bitami ma więcej sensu w tej topce od generatora oklepanych bumbapów?
Fajnie, że jest więcej głosów niż rok temu. Props @saturn za inicjatywę.
Ale kurwa nie wiem, w życiu nie spotkałem fana Mielzkiego lub Kotolgi xd
Ale kurwa nie wiem, w życiu nie spotkałem fana Mielzkiego lub Kotolgi xd
cztery żubry i dwie kurwy
- FruitOffTheWall
a i przepraszam że zjeablem w głosowaniu coś, jeżeli liczący miał przez mnie problem, to jest mi głupio. Czasem, nie myśle
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
dobre wyniki
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- marmolad_k2
Rozczarowuje, że Kotolga nie wygrała w dwoch kategoriach, ale zamknięte głowy fanów Mesa też mają prawo głosu.
2rzyn piekny kombos najpierw powiedzial ze glosowali glusi bo krolowa kotolga na 1 miejscu a pozniej wychwalil ze mes wyzej niz flakus w tym samym plebiscycie gdzie glosowali glusi, pozdro @2rzyn
@saturn propsy za ogarniecie, dziekuje wszystkim glosujacym i propsy za wyniki fajnie wyszlo chociaz wiadomo ze oszukane bo albumem roku nie zostal kretacz z ciechanowa mixtape
pozdro widzimy sie za rok
@saturn propsy za ogarniecie, dziekuje wszystkim glosujacym i propsy za wyniki fajnie wyszlo chociaz wiadomo ze oszukane bo albumem roku nie zostal kretacz z ciechanowa mixtape
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Będzie czekać jeszcze kilka lat aż do wyborów płyty dekady.
I tez sie nie zalapie na 1 miejsce bo to tez bedzie oszukany plebiscyt!!!!
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Może ty się zgłosisz żeby go poprowadzić to będziesz miał pewność że wszystko było zgodnie z prawdą policzone
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Mi by sie nie chcialo liczyc innych glosow niz ten na kube bo po co mialbym sie meczyc wiedzac ze on i tak wygra? Dlatego lepiej zeby ktos inny zorganizowal i juz trudno najwyzej bedzie oszukany plebiscyt jakos to przezyje
playlista już dodana
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 21:38 przez saturn, łącznie zmieniany 5 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
@bronek przeciez sie smieje z debili ktorzy ciagle gadali ze mes mniej spdzedal, ze mniejsze wyswietlenia a w glosowaniu forumowym mes zdeklasowal flakusa lol
- marmolad_k2
Prestiżowe głosowanie na 65 osób, w którym nastąpiła kompletna deklasacja Mesa przez tournament winnerkę Kotolgę, raperkę roku, która jednocześnie o włos nie zremisowała w kategorii diss roku, a ponadto nie ma zakoli.