Najlepsze dissy [plebiscyt] WYNIKI
Re: Najlepsze dissy [plebiscyt] WYNIKI
Właśnie o to chodzi że obiektywnie. To jedyny track od patokalipsy który zapetlalem i ostatni którego słuchałem aż do Level Down i ostatnich dissow na Bedoesa.
W tym dissie jest wszystko, jest bojowy beat, są punche, BRUDY (zjedzone gówno), wkurw i pogarda w nawijce.
No serio uważam że wszystko w tym dissie się zgadza.
W tym dissie jest wszystko, jest bojowy beat, są punche, BRUDY (zjedzone gówno), wkurw i pogarda w nawijce.
No serio uważam że wszystko w tym dissie się zgadza.
A tam nie było jakiejś rozkminy że Eripe nawija że pogrzeb Miłosza będzie do tygodnia i tydzień później Oxon właśnie Kulisy wrzucił?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Dokładnie tak było.
Pogrzeb to też nawiązanie do płyty Miuosha jakby ktoś nie wiedział.
Pogrzeb to też nawiązanie do płyty Miuosha jakby ktoś nie wiedział.
O nawiązaniu oczywiście wiem, bardziej chodzi mi o to że sam eripe zapowiedział że prawdziwy pogrzeb będzie do tygodnia jakby sam się przyznał ze oxon bardziej rozjebał
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
ten diss Pato bylby naprawde dobry gdyby nie pierdolony Penx, ktory wjezdzal tam ze swoimi pedalskimi ogromnie przekminionymi panczami o matematyce czy rymie do slowa "niedorozwoj". no spierdolil ten diss absolutnie, mial jeden dobry wers "twoj rap odpycha nawet ciebie skoro wciaz sie cofasz", ale poza tym to byla typowa penxowa asluchalna bragga. nawet Delekta lepiej tam polecial, bo chociaz jego zwrotki mialy jakas tresc i niezle rzeczy na mjonsza wyciagnal, szkoda tylko ze zarapowal to okropnie
FUCK OFF MR LAHEY
Dla mnie to było bardziej na zasadzie że dzisiaj cię zabijamy (Patokalipsa), a za tydzień masz pogrzeb (Oxon).
Podoba mi się jak to patokalipsa z oxonem rozkminili, pojechali z nim na tyle że od tamtego czasu nie istnieje w rapgrze i przebranżowił się na rzępolenie z Jimkiem (nie żebym mówił że to złe, pewnie nawet lepiej na tym wychodzi - ale fakt faktem).
Filar z waty to jest taki dojebany diss, liczba głosów na niego smuci. Jak Popek i Tadek lecą na tym bicie to mam wrażenie że zaraz wyskoczą z głośnika i spuszczą mi wpierdol
Kurwa czemu diss Pariasow ma 17mln wyświetleń a Tylko Peja ma tylko 5mln skoro to najlepszy diss w pl rapie 
- przedszkolanek
algorytm + wawa?
ma więcej wyświetleń, bo słuchaczę odpalali po kilkanaście razy żeby sobie wmówić że diss pariasów jest lepszy od dissu Pei
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Diss Pariasów jest z klipem, algorytm promuje treści wizualne i częściej pojawia się w rekomendacjach
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
diss pariasów jest family friendly. idealny żeby poleciał na autoodtwarzaniu po odcinku friza jak rzuca karłem, czy co on tam robi.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
ludzie chcieli zobaczyć eldo bez uszu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- marmolad_k2
Tylko Peja ma 5 mln i jest tam tylko Peja, a Pariasów jest trzech, więc 15 mln. Prosta matematyka.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
"Tylko Peja" jest wrzucone dwa razy, lacznie ma 11 mln, to nie tak zle jednak
FUCK OFF MR LAHEY
i tytul "tylko peja" jest zupelnie pozbawiony tzw clickbaitow
moze @Majonez wrzucala pariasow na forum i dlatego tyle wyswietlen sie najebalo przez to