Pezet - Muzyka Popularna (2025)
- marmolad_k2
Re: Pezet - Muzyka Popularna (31.10.2025) [Zapowiedź]
Ja to nawet zaczynam już czuć nostalgię do Współczesnej, którą często słuchałem w czasach pandemii 
Współczesna to była już tendencja spadkowa, ale miała jeszcze charakter. Do wybronienia zupełnie, spójny klimat. Po niej zaczęło się najgorsze xD
Wspolczesna miala skrawki napisane lata temu do ktorych pezet dolozyl nowe gorsze zwrotki, co slyvhac. Pozniej jako ze juz oproznil szuflady , uraczyl nas swoim nowym chujowym stylem na odpierdol.
- gods bidness
I co wyszła już ta płyta?
Ostatnio zmieniony 30 paź 2025, 15:58 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawałek z Kizo w pierwszej zwrotce przywitał sekwencją rymów portowe-sportowe-głowe-lądowe-głowe-polowe-sądowe, no dalej mi się nie chce słuchać
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Re: Pezet - Muzyka Popularna (2025)
Strach odpalać 
-
jasnejasne
Ależ się kurwa wymęczyłem będąc gdzieś tak w 1/3, wymiękłem
Pisanie tekstów na patencie "ona mówi cośtam" to jest kurwa najgorsza gangrena, gorszy szajs niż rymowanie zwrotek na -uje w dwutysięcznych. To jest kurwa gorsze niż serce-ręce-więcej, mam odruch wymiotny, jebać. Pezet długą drogę przebył windą, z autora najlepszej płyty w polskim rapie do tego.
Aż się wkurwiłem słuchając.
Pisanie tekstów na patencie "ona mówi cośtam" to jest kurwa najgorsza gangrena, gorszy szajs niż rymowanie zwrotek na -uje w dwutysięcznych. To jest kurwa gorsze niż serce-ręce-więcej, mam odruch wymiotny, jebać. Pezet długą drogę przebył windą, z autora najlepszej płyty w polskim rapie do tego.
Aż się wkurwiłem słuchając.
- marmolad_k2
On chyba nawet takich rymów nie potrafi już pisać, cała płyta na częstochowskich jest
Ten interfejs nawet fajny na bicie auerka, Pezet znowu otwierana wino, szkoda że bez sidneya 
Natomiast numery po 2 minuty co to kurwa jest ? Ja rozumiem,że szybki hajs ,ale z niunią w łóżku też tak szybko pezio kończysz ?
Natomiast numery po 2 minuty co to kurwa jest ? Ja rozumiem,że szybki hajs ,ale z niunią w łóżku też tak szybko pezio kończysz ?
- marmolad_k2
Pewnie nówka w folii?
Attention span issues u tiktokowych fanow
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Musialem zerwac zeby wyciagnac "przejscie" ofkors.
Czekam na kupca do konca grudnia. Potem przywiaze te plyty do sylwestrowej rakiety i wypierdole w powietrze.
Wstyd taka chujnie stawiac na polce
Dobrze, że chociaż dwie bo coraz więcej numerów jest w stylu 1.15-30
Przesłuchałem pierwsze 5 numerów i chyba się nie muszę dalej, jeeeebać
- gods bidness
Tutaj zawsze się przesadza z hejtem, zwłaszcza w stosunku do uznanych raperów, więc chciałem sam sprawdzić, lecz mimo naprawdę dużej tolerancji i dobrych intencji, dałem radę dotrwać do czwartego tracku. Nie widzę powodu dla którego ktoś miałby to całe przesłuchać.
- marmolad_k2
Pezet powinien zmienić ksywkę na Kuban.
- scam_sakawa
Jakie to jest gówno, Pezet z manierą spłakanej wiecznie pizdy w głosie, a teksty to już w ogóle takie, że bohaterowie beki z lokalnych by się wstydzili pod nimi podpisać.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.