Mata - <33 (2023)
Re: Mata - <33 (2023)
Tak! Mata potrafi składać i pisać dobre teksty
Tak! 80% jego zwrotek od Młodego Matczaka to chujnia straszna pisana na odpierdol
Tak! 80% jego zwrotek od Młodego Matczaka to chujnia straszna pisana na odpierdol
- ConeyIsland
przymykanie oczu na numery, w których mata leci lepiej niż 3/4 aktualnej sceny bo to "pedalski raper" jak to ten przygłup z kilku postów powyżej stwierdził, jest mocno
. Można matczakowi zarzucić wiele i zgoda, natomiast objawem członka w uszach jest mówienie że zwrota u fukaja czy patoreakcja są słabe, siemanko.
Przygłup to twój ojciec i jego dziecko. A objaw członka (ale w ryju) to ma twoja matka.ConeyIsland pisze: ↑17 wrz 2023, 12:49 przymykanie oczu na numery, w których mata leci lepiej niż 3/4 aktualnej sceny bo to "pedalski raper" jak to ten przygłup z kilku postów powyżej stwierdził, jest mocno. Można matczakowi zarzucić wiele i zgoda, natomiast objawem członka w uszach jest mówienie że zwrota u fukaja czy patoreakcja są słabe, siemanko.
// ostrzeżenie. Trochę za dużo jebania matek, ciut niesmaczne się to zrobiło. Proszę o stonowanie.
oldschool
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Liczę ze pokona skrzypka w octagonie
ty @kebab troche zluzuj tam cotton worldy wariacie
Ja pierdole... kebab, usuń i przeproś jak człowiek...
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
kebab top forumowicz, przejrzałem na szybko jego posty, kwintesencja postingu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
i nie chodzi tylko o slizgawke, w ogole kwintesencja jakiegokolwiek postingu na jakimkolwiek forum, czysty ekstrakt ze sztuki forumowania
- ConeyIsland
Po kilku postach offtopu spowodowanych niekontrolowanym wybuchem emocji u tamtego zjeba, coś nieco bliżej Maty.
Tyskie z taką grafiką wyskoczyło ostatnio - co by nie powiedzieć, bystre i idzie się uśmiechnąć pod nosem

Tyskie z taką grafiką wyskoczyło ostatnio - co by nie powiedzieć, bystre i idzie się uśmiechnąć pod nosem
Spoiler

Swoją drogą to beka że ostr na to nie odpowiedział. Pożartowal coś tam na koncercie i tyle, ale w obecnej sytuacji mógł pierdolnać dissa, nawet z argumentami typu " A co Ty smarku tu kozaczysz, przy mnie w rapie nic nie znaczysz" i byłby na pole position. Mata nie ma obecnie takiego odbioru jak ten rok- dwa temu, jest można powiedzieć nawet w dołku kariery, więc nie myślę że byłby jakiś gimbospęd i lincz na ostrym, a patrząc po komentarzach to ostr ma ustabilizowana pozycje na scenie, zwłaszcza wśród starszych słuchaczy, którzy ostatni kawałek rapowy słyszeli z 10 lat temu, ale do teraz pierdza że Ostr to dobry raper ( ale Ostr i eldo to Ty szanuj synek). A po drugie to co mata nagralby w odpowiedzi na ewentualny diss. Jeśli coś w stylu ostatnich nawijek to byłaby kompromitacja.
- marmolad_k2
Chętnie bym przesłuchał jakiś jakościowy diss na Matczaka, tylko znając życie po prostu by rzucił jakąś pojedynczą linijkę w którymś ze swoich wyjących kawałków.
ostry obecnie jest grubym, łysym petem, któremu nic się już nie chce. Taki Pihu to podejrzewam, ze by wpierdolil żywcem matczaka i jego starego i od razu wysral, ale gdzie knur ostryJasion94 pisze: ↑27 wrz 2023, 6:32 Swoją drogą to beka że ostr na to nie odpowiedział. Pożartowal coś tam na koncercie i tyle, ale w obecnej sytuacji mógł pierdolnać dissa, nawet z argumentami typu " A co Ty smarku tu kozaczysz, przy mnie w rapie nic nie znaczysz" i byłby na pole position. Mata nie ma obecnie takiego odbioru jak ten rok- dwa temu, jest można powiedzieć nawet w dołku kariery, więc nie myślę że byłby jakiś gimbospęd i lincz na ostrym, a patrząc po komentarzach to ostr ma ustabilizowana pozycje na scenie, zwłaszcza wśród starszych słuchaczy, którzy ostatni kawałek rapowy słyszeli z 10 lat temu, ale do teraz pierdza że Ostr to dobry raper ( ale Ostr i eldo to Ty szanuj synek). A po drugie to co mata nagralby w odpowiedzi na ewentualny diss. Jeśli coś w stylu ostatnich nawijek to byłaby kompromitacja.
taa i o czym będą te dissy? o lolkach na bojkach że pora się ogarnąć że nowy rap to pedałówa? 
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ostr nie zaatakuje Maty, bo ten właśnie został ogłoszony twarzą Adidasa, a Ostr jest fanem piłki, więc nie będzie się narażać.
Jego Manchester United ma koszulki adidasa.
Jego Manchester United ma koszulki adidasa.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
Liverpool.