[beef] Tede vs Peja
Re: [beef] Tede vs Peja
Czy sa tu jeszcze osoby ktore nigdy tych dissow/plyt nie sluchali i nie sledzily beefu? Bo ja wiem tylko ze oni sie nie lubia (dla mnie od zawsze bo nie sluchalem nawet "swiadomie" polskiego rapu wczesniej niz jakies 2011 czy tam 2012 wiec dla mnie to oni sie urodzili juz obrazeni na sb nawzajem), mowiac szczerze to nawet nie wiem o co poszlo i jakie byly argumenty, aha wiem jeszcze ze peja anulowal jackowi koncerty w poznaniu i ze spora fala hejtu go spotkala po tym beefie ale czemu co i jak to nie mam pojecia
No i druga rzecz: czy to przypal czy normalna sprawa na forum slizgawka, zapraszam do dyskusji
No i druga rzecz: czy to przypal czy normalna sprawa na forum slizgawka, zapraszam do dyskusji
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
przypał, ale nie ma co kasować, trzeba po prostu zapoznać się z argumentami obydwu stron jak podczas konfliktu Oskar Pam Pam vs Firma
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Mowiac szczerze to nawet nie wiem co mnie strzelilo ze to napisalem, bo mam kompletnie wyjebane na ten beef i 0 checi zeby to jakos nadrobic, miec wiedze ogolna w rapie jak np kto to jest robert m to nie jest dla mnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
trzeba to nadrobić bo to jest hip hop a nie jakiś spektakl dla fajnopolaków jak quebo
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
no widzisz, a oni nawet razem w programach potrafili występować razembronek pisze: ↑29 lip 2025, 16:38 Czy sa tu jeszcze osoby ktore nigdy tych dissow/plyt nie sluchali i nie sledzily beefu? Bo ja wiem tylko ze oni sie nie lubia (dla mnie od zawsze bo nie sluchalem nawet "swiadomie" polskiego rapu wczesniej niz jakies 2011 czy tam 2012 wiec dla mnie to oni sie urodzili juz obrazeni na sb nawzajem), mowiac szczerze to nawet nie wiem o co poszlo i jakie byly argumenty, aha wiem jeszcze ze peja anulowal jackowi koncerty w poznaniu i ze spora fala hejtu go spotkala po tym beefie ale czemu co i jak to nie mam pojecia
Zrobie sobie wroga ale powiem tak: juz bylbym bardziej ciekawy zobaczyc wideo z tych ostatnich koncertow quebo niz nadrabiac ten beef (nie lubie musicali)
Nie ma jakiegos tl;dr dla takich sluchaczy jak ja?
Beef warty sprawdzenia z obu stron nawet bez stawania po której kolwiek stronie czy wizerunkowo czy muzycznie - na tym wygrał hip hop jak mawia Hirek Wrona.
Ps. Byłem na tym legendarnym koncercie obok jegomościa od fucka i tego dzieciaka
Ps. Byłem na tym legendarnym koncercie obok jegomościa od fucka i tego dzieciaka
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie, nie ma i mam nadzieję że nie będzie, trzeba samemu przesłuchać i samemu swoją własną opinie sobie stworzyć
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Peja zdecydowanie zwyciężył w tym beefie. Tede nie dało się słuchać w tym okresie, jak ktoś to robił to wiadomo było że jest TYM jednym wyjebem w ekipie.
Dosłownie nie znam nikogo kto wolał w tym okresie Tedego od Ryśka.
Generalnie poziom beefu taki sobie dla mnie, jeśli chodzi o argumenty to Rysiek słabo, ale zjadał charyzmą i przewózką. Tedego dissów nawet nie słuchałem. Zawsze wyłączałem po 30 sekundach. Tede powinien być wdzięczny dla Ryśka że mu zrestartował karierę.
Dosłownie nie znam nikogo kto wolał w tym okresie Tedego od Ryśka.
Generalnie poziom beefu taki sobie dla mnie, jeśli chodzi o argumenty to Rysiek słabo, ale zjadał charyzmą i przewózką. Tedego dissów nawet nie słuchałem. Zawsze wyłączałem po 30 sekundach. Tede powinien być wdzięczny dla Ryśka że mu zrestartował karierę.
bylo na starym forum spisane to w 1 poscie, zaraz znajde link
e\ https://web.archive.org/web/20190427054549/http://www.slizg.eu/viewtopic.php?f=8&t=18280
e\ https://web.archive.org/web/20190427054549/http://www.slizg.eu/viewtopic.php?f=8&t=18280
Ostatnio zmieniony 29 lip 2025, 17:30 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
Przesłuchaj se czarny wrzesień człowieku i starczy elo, definicja rapu i zniszczenia oponenta jak to było wspominane
eee kolego, pomimo mojej sympatii do czarnego września, to uważam że ah24n2 też trzeba przesłuchać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
W sumie racja wtedy jeszcze bardziej można docenić kunszt Charliego Pe
to akurat prawda, bo wizerunkowo peja go rozjebał doszczętnie 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
kurwa bronek albo sprawdzasz albo masz wyjebane, a nie na pół gwizdka strzeszczenie bo cię to jednak średnio interesuje, chata gpt se spytaj
- gods bidness
Kronika nigdy nie będzie pełna dopóki ktoś nie znajdzie i nie wrzuci występu koncertowego Peji, jak w szale rucha scenę. Pamiętam że widziałem to jak wyszło, Rychu był w ciężkim amoku alkoholowym, coś tam próbował fristajlować o strupach z dupy, sala zaczęła skandować coś w stylu jebać Tedego, a Ryszard się położył i zaczął wykonywać ruchy frykcyjne ku podłodze. Nigdzie tego nie ma. To święty graal polskiego hip hopu.
- oKulTywowany
Serio ?
Pierwsze słyszę
Rycho Psycho pierwszy ruchacz sceny
Rycho Psycho pierwszy ruchacz sceny
This page is no longer available.
- Bryx Fenrir
@@gods bidness o to to, mialem okazje to kiedyś zobaczyc z yt jak Peja z pianą na ustach ruchał scenę i jeszcze jakieś odliczanie od 10 do 1 tam bylo 
Kurczę, nawet link znalazłem, ale film usunięty
https://www.youtube.com/watch?v=qfBK9mhBfHE
https://www.youtube.com/watch?v=qfBK9mhBfHE
to kurwa forum rap, nie wizaż