ja pierdole zaraz to bedzie mialo 6 lat
Kaz Bałagane
- marco_pantani
Re: Kaz Bałagane
Do tego był klip co Bałagane w szlafroku zapierdalał i siura było widać?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Jestem przekonany, że był klip i został usunięty po krótkim czasie.
Może ktoś pamięta również, bo nie sądzę, aby mi się ujebało coś takiego. Ewentualnie do innego luźnego numeru, ale jestem przekonany na 95%, że do tego.
Może ktoś pamięta również, bo nie sądzę, aby mi się ujebało coś takiego. Ewentualnie do innego luźnego numeru, ale jestem przekonany na 95%, że do tego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- OmarStooleyman
Tęsknie za tymi "okładkami" kawałków na youtube które miały napieprzone filtrów i gradientów w jaskrawych w kolorach i tytułem napisanym jakąś e s t e t y c z n ą czczionką
kurwa pamiętam jak katowałem ten numer jak wyszedł
dzięki za przypomnienie
a ktory album najlepszy? gruz narkopop?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
Stoner Simpson
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 11:41 przez Stoner Simpson, łącznie zmieniany 1 raz.
radio > lot=narkopop > źródło=hugo bucc 2 i na tym mógł zakończyć rapową karierę z najlepszą dyskografią w historii pl rapu i statusem legendy no, ale wyszło jak wyszło
Swego czasu na jego IG był post właśnie z ujęciem w szlafroku i podpisem, że to z klipu do tego numeru.
akurat dzisiaj przypominałem sobie hugo bucca 2 i to jest piekielnie mocny materiał, niedoceniony tylko dlatego że wyszedł bezpośrednio po jeszcze mocniejszym gruzie
Daj jakis najlepszy numer albo dwa, bo byłem tak zmeczony wtedy Kazem (mimo ze rozjebał rok), że nawet tego nie sprawdziłem i nie mogę się zebrać od tylu lat
A mój człowiek iphone piękne dalej, pamiętam jak odkryłem jakos przy premierze tego numeru Kazka
A mój człowiek iphone piękne dalej, pamiętam jak odkryłem jakos przy premierze tego numeru Kazka
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- marco_pantani
Klip był nagrany, ale nie wrzucony, a to co prawdopodobnie kojarzysz (Kaz leżący w szlafroku łapiący się za jaja) było kilkusekundowym urywkiem wrzuconym na instagrama te 4-5 lat temu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- KillerCroc
Radio Gruz najlepsze co wyszło z pod pióra Bałagana a HB2 równie wysoko, Kuzyn to klasyk w naszej ekipie
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Dla mnie zaś z hugo bucca najlepsze kocia morda i do uslyszenia w 2k17