La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
spokojna twoja rozczochrana, luzne 4-3 dla realu
Rudiger out minimum 2 tyg
brawo Perez nawet nie wiadomo czy nacho wróci para stoperów to będzie teraz carvajal i touchameni 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- genocidegeneral
no dobra ale za to latem Mbappe nie przyjdzie
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- ConeyIsland
Jeszcze 3 godzinki... Girona coś ugra czy nie pierdnie nawet?
No ale kogo bys oczekiwał by kupili zimą ? Bo wiadomo teraz bez środkowego obrońcy ale na nowy sezon masz Militao, Rudiger, Alaba i Nacho. I teraz dokladasz jakiegoś młodego za 60 mln bo nikt by taniej nikogo zdolnego nie sprzedał. Nawet jakby odszedł Nacho latem ten nowy byłby czwartym do gry.
Przecież 4 środkowych obrońców o wysokich umiejętnościach to idealne proporcje w takim klubie jak Real, który gra na wszystkich możliwych frontach często do końca. Tym bardziej jeśli jeden z nich to perspektywiczny małolat. Do tego dochodzi fakt, że Alaba jest szklany. W zdrowiu może obstawić też inne pozycje niż ŚO
Inna sprawa, czy ktoś wartościowy był dostępny na rynku
Inna sprawa, czy ktoś wartościowy był dostępny na rynku
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Byli ale za ogromne pieniądze bo nikt nie chce najlepszych zawodników sprzedawać zimą. Pytanie czy młody talent za 60 mln ma przyjść by pograć pół roku a potem usiąść na ławce bo wiadomo że u Carlo jest hierarchia a byłby czwartym do wejścia za Militao, Rudigerem i Alaba (Nacho by musiał odejść a tu pewności nie ma) I tez nie jestem do końca pewny czy gdyby Carlo miał do wyboru Tchoumeniego na ŚO czy młodego dopiero co kupionego zawodnika że stawiałby na tego drugiego.
ok moze nie ma stopera i mbappe tez nie przyjdzie, ale za to będzie mecz NFL jak skończą wszystko robić na Bernabeu
- genocidegeneral
i pewnie taki będzie jego przebieg

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Bellingham out 3 tygodnie XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
kto następny wyleci? Mendy pewnie
rodrigo miesniowka
Brać pod uwagę El Chiringuito, które od 5 lat pierdoli, że Mbappe na 100% przechodzi do Realu 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
artykuł widze kontrowersyjny jak vipdavid
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
przecież kurs że barcelona zacznie na koniec wypychać Lewego przez takie ""wycieki" od "zaprzyjaźnionych" dziennikarzy to było 1.01 jeszcze zanim RL9 podpisał kontrakt
yer a wizard, Harry
- ConeyIsland
that's all folks! i huj i cześć
- scam_sakawa
W meczu Valencii z Realem Madryt, Aurelien Tchouameni niefortunnie upadł na nogę Mouctara Diakhaby'ego, powodując katastrofalną w skutkach kontuzję kolana.
27-latek zerwał nawet pięć więzadeł i według lekarzy prawdopodobnie już nigdy nie zagra w piłkę nożną.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Masakra, ale no źle to wyglądało już w pierwszym momencie
bedzie dobrze dzieciak
w 2025 widzimy sie na boisku
w 2025 widzimy sie na boisku