[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
43
26%
Grande
54
33%
Obaj przegrywają
68
41%

Liczba głosów: 165

Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: 4-HO-MET »

Niech przyjdzie jakiś epsycholog i poda nam diagnozę granda.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

W sensie, że te 100 dissów to nie był tylko shitpost kogoś w tym temacie?
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

czyli sie nie obsral tylko nie chce ryzykowac, wrogowie nic nie maja na niego ale jednoczesnie moga miec info albo je dostac na nowych filmikach opublikowanych jak tylko czas nadejdzie. mam wrazenie ze bonus mu pokrzyzowal troche plany, bo tak to by te 100 dissow i inne programy kolczowe robily sie 5 kolejnych lat az kazdy kto wylozyl siope na patronajt by zapomnial a teraz jest ciezka presja to musi dzialac bo inaczej publika sie wkurwi
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Za obchodzenie regulaminu poprzez wrzucanie treści gdzie indziej kasują oba kanały xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co on pierdoli, kompromitacja cwela.

Chłop dożywotni wyrok dostał od jutuby, że tylko tam może wrzucać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Payn3

Post autor: Payn3 »

oldschool pisze: 14 lut 2026, 15:16 Chłop dożywotni wyrok dostał od jutuby, że tylko tam może wrzucać.
Mimo, że temat jest nośny to i tak więcej ludzi sprawdzi to na YT niż gdzie indziej, a o to tu chodzi w tym momencie. No i jak to pyknie to przy okazji zarobi.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

na glos z punktu 4 xD
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Hah, no dosłownie mu jakiś random do drzwi zapukał, a ten go wpuścił :lol:
Sionek

Post autor: Sionek »

oldschool pisze: 14 lut 2026, 15:16 Za obchodzenie regulaminu poprzez wrzucanie treści gdzie indziej kasują oba kanały xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie chcę bronić Grande, bo to brzmi jak słaba wymówka z jego strony, ale tylko wspomnę, że wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było. YouTube ma skłonności do zamordyzmu i cenzury wykorzystując swoją dominującą pozycję by niwelować treści, które mu się nie podobają. Robi tak zresztą wiele firm na swoich poletkach. Spotify za wypuszczenie singla na YT przed premierą na Spotify banuje single z playlist, radarów premier itd. i stąd od jakichś 2 lat nowe numery wychodzą o północy na Spoti, a na YT po południu dnia następnego. Allegro dojeżdża sprzedawców, który na swojej własnej stronie www lub innych marketplacach mają niższe ceny niż na Allegro. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że jeśli na YT jakiś film został zgłoszony to za jego reuploady na innych platformach YT może banować albo być mniej przychylny w rozwiązywaniu sporu.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Z tym się zgadzam, ale mówimy tutaj o filmie, który jeszcze nie został nigdzie opublikowany.

Jak raper sobie nagra nowy mixtejp, który będzie latał po Soundcloudach czy YT, to jego następne premiery innych kawałków na Spotify nie będą na tym tracić.

Gdyby Grande chciał odpowiedzieć, to mógłby to zrobić teraz, a i tak afera jest na tyle duża, że film by się poniósł sporym echem, nawet wrzucony na inny serwis.

Dla mnie to jest wymówka i to słaba.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Grande ma w sobie chipa z mikromodemem, jeśli jego serce przestanie bić, chip wyśle sygnał i YouTube odpali bombę.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Potrzebne wsparcie militarne dla Grande. Musimy przekazać mu uzbrojenie i bezzwrotne dotacje przez patronite, inaczej będziemy miec czołgi patusów pod Warszawą
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Sionek

Post autor: Sionek »

oldschool pisze: 14 lut 2026, 16:55 mówimy tutaj o filmie, który jeszcze nie został nigdzie opublikowany
a to nie doczytałem, myślałem że chodzi o reupload filmu o Bonusie, sory
Awatar użytkownika
deft

Post autor: deft »

grande, jeżeli to czytasz to przy okazji dropowania kolejnych zeznań domagam się wyjaśnienia tajemnicy gryfa olimpijskiego, nie wyglądasz na pakera, a nawet jakbyś wyglądał to wojfer87 pokazał, że w domu można robić bicepsy wanną
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

oldschool pisze: 14 lut 2026, 15:16 Za obchodzenie regulaminu poprzez wrzucanie treści gdzie indziej kasują oba kanały xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dokładnie, top farmazony pierdoli debil konus.

A jeżeli by tak było jak pisze to już za reuploady na CDA by go zbanowali???
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

norfnorf pisze: 12 lut 2026, 14:15 bullying w szkołach był potrzebny żeby egzekwować ekstremalne wynaturzenia w mikro-społeczności
Egzekwować? chyba miales na myśli ze piętnować
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

jajca pisze: 14 lut 2026, 17:16 Potrzebne wsparcie militarne dla Grande. Musimy przekazać mu uzbrojenie i bezzwrotne dotacje przez patronite, inaczej będziemy miec czołgi patusów pod Warszawą
Grande nie potrzebuje żadnego wsparcia, on jest jak Gray Fox z Metal Gear'a.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Usunął ten post? Bo w postach na jego kanale YT go nie widzę.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

@Burak dej OCRa bo chce wyjaśniać konusa, pół dnia czekam
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

OCR:
1. Materiały na Buddę, Matę, Liroya, Jongmena, Popka, rap generation, Bonusa, Dawidziora czy korporacje leżą zamrożone na dyskach. Nie wrzucam ich teraz tylko dlatego, że nie zamierzam oddawać kanału walkowerem. Po dosłownie każdym filmie wpadają ostrzeżenia, a blokada trwa 90 dni. Za obchodzenie regulaminu poprzez wrzucanie treści gdzieś indziej kasują oba kanały, a ja nie mam zamiaru dawać im takiej satysfakcji.

2. Mogę wrzucić mniej przypałowy odcinek zastępczy" teraz, jednak wiem, że czekają na materiał o RPK. W sieci
większość działa zero-jedynkowo: jak czegoś nie ma, to znaczy, że się obsrał" albo go „dojechali". Ja nie mam nic do
ukrycia, w przeciwieństwie do tych, o których nagrywam. Opublikuję wszystko, co obiecałem, ale nie wtedy, kiedy ktoś tego chce, tylko gdy będzie to bezpieczne dla kanału i dla mnie. Bardzo bym chciał już powiedzieć o wielu rzeczach, ale to nie tylko da wiedzę naszym ludziom - to przede wszystkim da informacje wrogom. Wszystkie odcinki są już wgrane na YouTube, gdyby cokolwiek mi się stało, ustawiona jest automatyczna premiera. Prawda i tak wyjdzie.

3. Nie zapowiadałem odcinka o Sentino, to dla mnie obecnie chłop wymagający pomocy specjalisty, a nie rzetelnego
materiału. Biorąc pod uwagę jego stan, czułbym się, jakbym wyśmiewał czyjąś chorobę. Jego odklejki można wstawiać wyłącznie w formie memu.

4. Niektórzy nie rozumieją, że konfrontacja z patologią to nie zabawa. Po walce na noże i szpitalu w tamtym roku nie
zamierzam ułatwiać zadania troglodytom. Obecnie dumni prowadzą narrację, jakby mnie zdemaskowali, a de facto
pojechali tam, gdzie chciałem. Oni nie musieli niczego szukać. Tylko idiota mieszkałby i nagrywał w miejscu, gdzie każdy patus z kosą może zapukać do drzwi. Im więcej gonią cieni i wymyślają historii, tym lepiej dla moich realnych działań.

5. Mam napisanych 100 dissów i 36 nagranych. Nie mówiłem, że wrzucę to na Spotify. Nie będę zmuszał swoich widzów żeby kupowali jakiś abonament. "Tak to się kręci bo nie jestem youtuberem - ten kanał powstaje wyłącznie w wolnym czasie. A ja jestem "sam przeciwko wszystkim". Mogę sobie tylko wyobrazić, jakie byłoby ich wycie, gdybym zajął się tym na full i zatrudnił ludzi, skoro już teraz ta skala budzi w nich taki lęk.
Śmieszny jest ten punkt o tym że nie może wrzucić materiału gdzieś indziej bo mu konto YT zablokują :lol: No zakładając kanał na YT podpisujesz dwudziesto stronnicowy dokument w którym jest ZAKAZ wrzucania materiałów video na inne platformy :lol:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »