Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Tede

Post autor: wujot »

co za przypierdolka z dupy do tedasa :lol: chłop nie ma kija w dupie jak przeciętny polak i już ból dupy xd

Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
Czak pisze: 19 gru 2024, 9:51 naćpanego hipisa i marcin jestem już głodna chodźmy coś zjeść
XDDD
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Janczar najlepszy śmiech w polskiej rap grze
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Właśnie Tede ma fest kija w dupie, tylko zamiast szaro-beżowego, to pomalowanego na kolorowo dla niepoznaki, że niby luzak.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

gods bidness pisze: 19 gru 2024, 9:37 Tedunio oczywiście musi przez 5 minut poopowiadać jak to on ma w dupie i jak go to nie boli.
Podbijam w chuj, Tede całą post-rychową część kariery jest definicją udawanego dystansu i typem osoby która odpowiada hejterom, że ma w dupie hejty
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
samcro

Post autor: samcro »

W beefie byłem za tede ale nie ma co twierdzić że Tede to taki super wyluzowany kolo. Na swoich live`ach ciągle wbija szpileczki każdemu z kim się pokłócił, czy to peja czy numer raz czy jakaś laska zapomniałem imienia. Tak bardzo wyluzowany, pełen dystansu.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
gods bidness

SWN pisze: 19 gru 2024, 14:06
gods bidness pisze: 19 gru 2024, 9:37 Tedunio oczywiście musi przez 5 minut poopowiadać jak to on ma w dupie i jak go to nie boli.
Podbijam w chuj, Tede całą post-rychową część kariery jest definicją udawanego dystansu i typem osoby która odpowiada hejterom, że ma w dupie hejty
On taki był od zawsze. A w szkole miał opinię grubego pieszczocha, co śmiał się z prezentów bożonarodzeniowych biedniejszych dzieci.

Hahaha, Bożena ale sweter od starych pod choinkę zafasowałaś, hahaha, chyba z wólki kosowskiej co? Co to za moda? Z Groznego? HAHAHA - po szkolnym korytarzu roznosił się rubaszny śmiech grubego pieszczocha.
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

No nic dziwnego, taki człowiek. Lepiej niech opowie jak to się stało, że sprzedał wtedy w chuj płyt WFD i co było powodem kłótni z JanMariem.
Kysys

Post autor: Kysys »

TEDE - 3 KONDOMY (prod. SIRMICH, FONE50, SANCHO)

ZAMÓW LIMITOWANY WINYL - TYLKO 72H: https://polskirap.co/product/tede-3-k...

W ostatnim czasie TEDE został zaczepiony przez 3 niesamowicie barwne postacie: Kaczora BRS, Tomka Olejnika oraz Suję THS. W odpowiedzi na zapowiedzi zapowiedzi, epitety kierowane w kierunku rapera, oraz snippety krążące po sieci, TEDE odpowiada wszystkim zainteresowanym zanim Ci jeszcze wydali swoje długo zapowiadane dissy w jego kierunku. Data tej odpowiedzi także nie jest przypadkowa - ma miejsce dokładnie w 15. rocznicę wydania minialbumu A/H24N2.

Przez 72h można zamówić także limitowane EP na 12" calowej płycie winylowej w kolorze różowym, które nigdy więcej nie będzie dostępne na nośniku fizycznym.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
stachu

Post autor: stachu »

wyjebalo serwery - nie da rady zamoiwc, niezle
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Powtórka z nowatora :bowdown:
Popi.jaku
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ten kurwa na wszystkim zarobi :lol:
Obrazek
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

No ale wersy na suje słabe.....jakieś "opierdalasz pałe starej" type verse, po tede się więcej spodziewałem.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Tedzik :lol:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przejebanie słaby diss. 7 minut bez dobrej linijki.

Olejnik to ułomek wiadomo, ale gdyby Kaczor i Sują się postarali to spokojnie mogą nagrać lepszy diss.

I o ile rozumiem, że z takim Kaczorem Tede nie ma nic wspólnego, tak o Sujbitronie mogło polecieć wiele ciekawych linijek, w zamian słuchamy że jego stara jest pedalem :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W ogole co to za pomysł dissowanie suji, co następne diss na Kononowicza albo Tomasza Lisa?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
moxxi

Post autor: moxxi »

oldschool pisze: 24 gru 2024, 18:26 tak o Sujbitronie mogło polecieć wiele ciekawych linijek, w zamian słuchamy że jego stara jest pedalem :dunno:
No i elegancko, wystarczy w zupełności na takiego zawodnika jak sujathsklika
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

no ja liczyłem na jakies kulinarne punche a tu lipa mam nadzieje, ze w siedzibie slang records juz obmyslana odpowiedz
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
gods bidness

Przez miesiąc ciągłe wspominanie jak to ma ich w dupie, zakończone siedmiominutowym dissem w wigilię z tekstami ten tamtemu liże jaja. Faktycznie kwintesencja luzu, dystansu i braku kija w dupie.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2024, 9:15 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
2do5

Post autor: 2do5 »

Obrazek
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

suja wieprz terror dawaj nagrywaj
świadomość swojej ignorancji