Te karabiny zamiast rąk, co ma Mesia.. Ta postawa.. chyba z jakimś top kartelem trenuje w tym Meksyku. Zdelegalizować pięści rzępolaka! Albo nie wiem, rękawice niech nosi od samego wyjścia z domu aż pójdzie spać? Jak amstafy kagańce. Nie znałem do teraz tej foty. Trwoga i lęk. Sorry, ale muszę poskreślać kilka ostrych wersówpamiętajcie, cierpliwość jest cnotą
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Uważam, że nagrywanie dissów jest niepotrzebne do wygrywania beefów. Np. w USA 50 Cent prowadzi beef równolegle z Fabolousem i Papoosem, głównie na instagramie. Nic nie nagrał i nie ma zamiaru, a i tak wielu twierdzi, że wygrywa.
Mes moze ma plan na ten diss pisząc co miesiąc kilka wersów w momencie gdy coś tam zobaczy w internetach o Tedziku. W takim wypadku możemy się spodziewać odpowiedzi w 2027/2028. Myślę, że już pół pierwszej zwrotki może mieć.
"Ale sram na to, sram na ten patos
Hoduję teksty, wiesz, że jestem niezły plantator".
Tu może być pra-źródło trudności Mesa z tekściarstwem.
Próbuje, jako plantator hodować te swoje roślino-teksty, które się z zasady uprawia. Podlewa psa, wyprowadza na spacer kwiatka. Normalka.
To że jego teksty od białego tunelu to Roślinki i to akurat pasuje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tede rozjebał piotrusia rapowo, wizerunkowo, fizycznie się nie udało bo mes po napierdoleniu domofonu skitrał się w chacie, potem sprzątnął gruz po przegrywie a ten dalej coś tam pogryza przez internet bo na myśl o napisaniu dissa dostaje biegunki. W Tede hajs zarobił, fejm sobie nakręcił, na olisie pajaca wyprzedził i żyje sobie na luzaku a te jego marne zaczepki po nim spływają (ale faktycznie a nie w głowie jak u niektórych zjebów z kruchą psychiką)
Do tego Mes ciągle z kjutkami na kwadracie harcuje i opowiada o sztuce wyższej, a Tede z wuwuniem omawia plotkarskie ploteczki jak jakieś prezenterki na tvn style w 2007. A i jeszcze na forum Wanda użytkowniczki marzą o Ten Typ Mes i postrzegają go jako inteligentnego bad boya.
BEKA Z WEPSZA
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków