Kaz Bałagane

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
vampmoney

Re: Kaz Bałagane

Post autor: vampmoney »

^
To to to to to to
2ps__

Post autor: 2ps__ »

bezkitu

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Każdy artysta jest lepszy po narkotykach :dunno:
Spoiler
to działa w obie strony
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Nie no bez przesady, bo pierwsze kawałki były bardzo fajne i ten buracki oraz prostacki styl wjeżdżał znakomicie szczególnie, że wcześniejsza era rapu w Polsce to spuszczanie się nad jakimś Biszem i Łoną więc jak nagle wjeżdżały te wersy Bałagana to morda sama się cieszyła.

Już to kiedyś gdzieś pisałem, ale mam wrażenie, że bedogie jest strasznie zakompleksionym typem i kompleksy leczy poprzez swoje kawałki, a ci wszyscy ludzie o których on nawija, to on, lub jego niespełnione marzenia kilka lat temu.
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Coś w tym jest. Ale też coś jest w tym, że gość puścił tyle dobrych kawałków i płyt, że w sumie można by go nazwać GOATem, no bo w sumie kto jak nie on.
MalinowyJogurt

Oczywiście, że tak. Sam do pewnego momentu sprawdzałem wszystko, aż zaczął się po prostu przesyt.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

MalinowyJogurt pisze: 11 sty 2022, 20:38 Już to kiedyś gdzieś pisałem, ale mam wrażenie, że bedogie jest strasznie zakompleksionym typem i kompleksy leczy poprzez swoje kawałki, a ci wszyscy ludzie o których on nawija, to on, lub jego niespełnione marzenia kilka lat temu.
https://slizgawka.eu/viewtopic.php?p=118380#p118380

:D
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
MalinowyJogurt

No to mógłbym się pod tym Twoim postem @SWN podpisać obiema rękami. Do tego dodałbym kawałek korpotwarze i tą pogardę, że ktoś zje bułe Z JAJEM i na Majorke pojedzie polak robak jeden
Awatar użytkownika
Woozard

Post autor: Woozard »

ja w sumie zawsze czytałem to podejście jako ślepą fascynację hustlerskim lifestylem, ale po przeczytaniu waszych rozkmin stwierdzam, że coś musi być na rzeczy :roll:
tak czy siak, jeśli chodzi o ilość kozackich płyt i tracków, mało kto może mu podskoczyć mimo potknięć typu Chleb i Miód
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

No ale nawet na takim 'Chleb i Miód' jest kilka legendarnych kawałków jak 'Czasami' czy 'Alvaro' :bowdown: Do Narkopopu włącznie nie było co skipować, a po Narkopopie zawsze jakieś 2-3 super kawałki się znalazły na płycie.
Willxc

Post autor: Willxc »

odkąd mam spotify czyli od 2016 za każdym razem w podsumowaniach najczęściej słuchanych raperów w top3 znajduje się ten gbur głównie dzięki tym kozakom począwszy od lotu do narkopopu no i pojedynczymi kawałkami właśnie po narkopopie także no mówi to samo przez się jakie to były mocarne albumy i dalej w sumie są.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Jak to jest, że Bałagane już jest tyle lat na scenie, nagrał tyle numerów, a wciąż o jego przeszłości, życiu prywatnym wiadomo tak niewiele, wchodzę na wikipedię, a tam w pierwszej linii opisu jest napisane, że urodzony w roku 1988, a zjeżdżając na sam dół jest w kategorii: Urodzeni w 1990. co o tym myśleć?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Kaz wstydzi się swojego dzieciństwa, pochodzenia etc., generalnie chciałby być kimś innym, dlatego zaciera ślady i kreuje swoją własną rzeczywistość, w której urodził się w 1990, ma 1,90m wzrostu i pomaga rodzicom, którzy wcale nie są dentystami
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
grubcioo

Post autor: grubcioo »

wiadomo, ze takie informacje tylko dla kumatych i obrotnych :lol: mnie ten goblin smieszy, a informacje o tym stworzeniu do niczego nie sa mi potrzebne :dunno:
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ojciec taksówkarz z wąsem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Matka tłumacz francuskiego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Stoner Simpson

Post autor: Stoner Simpson »

:bag:
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 11:43 przez Stoner Simpson, łącznie zmieniany 1 raz.
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Bonus RPK też mówił o tym co robił, ale jednak zmienił z czasem zdanie
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Bedogie miał najwyraźniej lepszą papugę. Ciekawe czy kiedyś wypłynie białko
Stoner Simpson

Post autor: Stoner Simpson »

Xxxxx
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 10:50 przez Stoner Simpson, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ