Hot 16 Challenge #2 (2020)
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
kę też przyjemnie, czuć taki stary wajb
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- przedszkolanek
atezeciak, ja cie lubie, ale co ty typie pierdolisz
i to jeszcze przez kilkadziesiąt wersów
na pierwszy post
Kękę - Hase, Skorup, Kara, Paweł Domagała
https://www.youtube.com/watch?v=dwo6q6CHANQ
Miły ATZ - Gruby Mielzky, Ero JWP, Marceli Bober, Undadasea, Hodak
https://www.youtube.com/watch?v=CVJT-hCYW1g
Spinache - patr00, Proceente, Bryndal, Młody Karter
https://www.youtube.com/watch?v=-WSiuu4qijc
[mention]SWN[/mention]
i to jeszcze przez kilkadziesiąt wersów
co on tam nawinął w 2:12Mordor był ????
na pierwszy post
Kękę - Hase, Skorup, Kara, Paweł Domagała
https://www.youtube.com/watch?v=dwo6q6CHANQ
Miły ATZ - Gruby Mielzky, Ero JWP, Marceli Bober, Undadasea, Hodak
https://www.youtube.com/watch?v=CVJT-hCYW1g
Spinache - patr00, Proceente, Bryndal, Młody Karter
https://www.youtube.com/watch?v=-WSiuu4qijc
[mention]SWN[/mention]
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
[mention]przedszkolanek[/mention] Mordor był blessed
spinaczowi się chyba obie edycje w jedną zlały xD
spinaczowi się chyba obie edycje w jedną zlały xD
Spinache pisze:Dzięki za nominacje Danny i Przemek Ferguson
- jestempawel
ten miły atz na początku brzmi jak Wuzet na „Własne Zdanie"
Spinache ładnie, na ATZecie usnąłem, nuda do kwadratu.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
w ogóle taco się jakiś nadzwyczaj aktywny zrobił, co patrzę na komentarze pod szesnastkami to najbardziej lubiony komentarz to jego
nie wytrzymalem do konca u tego atza, masakra
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Dwa spostrzeżenia:
1. Albo ja się starzeję, albo jest przepaść jeżeli chodzi o charyzmę wśród tych którzy dali swoje hot16 - po jednej stronie Taco, Kękę, Vito, Spinache czy nawet Norbi - mają ten luz i odnajdują się w tej konwencji. Porapują, że siedzą w pidżamie, piją kawę na balkonie i nagywają w studiu z kartonami a "on jest zadowolony"
ponieważ nie do żadnego kawałka z hot16challenge nie wróciłem po latach, do tych kawałków też nie wrócę, więc oczekuję czegoś a) nieszablonowego, b) błyskotliwego, c) odnoszącego się do obecnych czasów. No i ich wersy nie brzmią jak losowe wersy napisane 3 lata temu wyciągnięte z szuflady i zarapowane poprawnie, a tak IMHO brzmi Bedoes, Przemek Ferguson czy Miły ATZ. Mata to osobna liga, bo jego 16 wbudza uczucia żenady u mnie.
2. Cieszy mnie, że akcja wychodzi poza rap - mam nadzieję, że kilka osób to podłapie i coś śmiesznego z tego wyjdzie -> Paweł Domagała, Natalia Kukulska, Paulina Przybysz, jest potencjał.
1. Albo ja się starzeję, albo jest przepaść jeżeli chodzi o charyzmę wśród tych którzy dali swoje hot16 - po jednej stronie Taco, Kękę, Vito, Spinache czy nawet Norbi - mają ten luz i odnajdują się w tej konwencji. Porapują, że siedzą w pidżamie, piją kawę na balkonie i nagywają w studiu z kartonami a "on jest zadowolony"
2. Cieszy mnie, że akcja wychodzi poza rap - mam nadzieję, że kilka osób to podłapie i coś śmiesznego z tego wyjdzie -> Paweł Domagała, Natalia Kukulska, Paulina Przybysz, jest potencjał.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
- przedszkolanek
a jaki to ma sens w kontekście ich relacji, bo nie kumam?
to jest kosa czy nie?
e - no częściowo linijki się powtarzają, ale to dość częste przecież u niego
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
w oryginale co zapostowałem jest mordor jest blessed i Że płomień palonych mostów doda mi tylko blasku, teraz zapodał że mordor był blessed i Że płomień palonych mostów dodał mi tylko blasku, raczej kosa
kawałek praktycznie 1:1 ten sam jak odsłuchałem
Od kiedy ktoś zapostował Miły ATZ jako Miły Ale Też Zły jego czar jakoś prysł, ale może też dlatego że strasznie się powtarza i jego kawałki brzmią jak losowanie wersów ze zwracaniem
Gonciarz co za eksperymentalny Vibe jak Earl na srs 
- przedszkolanek
haha, tam jest więcej zmian i każda znacząca, np w 1:23 idą inne wersy niż w tamtymmlody jelcz pisze: ↑03 maja 2020, 22:25 w oryginale co zapostowałem jest mordor jest blessed i Że płomień palonych mostów doda mi tylko blasku, teraz zapodał że mordor był blessed i Że płomień palonych mostów dodał mi tylko blasku, raczej kosa
gość nagrał diss na byłą ekipe
Ostatnio zmieniony 03 maja 2020, 22:32 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
- widzeszalenstwo
No kiepsko kiepsko, że wygrzebał te wersy z szuflady, jeszcze takie chujowe do tego
Spinacz to jest dla mnie ta sama liga co Norbi, ale za to KęKę fajowsko poleciał sobie na luzaku i tak to właśnie powinno wyglądać, propsy
Spinacz to jest dla mnie ta sama liga co Norbi, ale za to KęKę fajowsko poleciał sobie na luzaku i tak to właśnie powinno wyglądać, propsy
To jak, oni rzucą luźną zwrotkę o tym, że siedzą w szlafroku i jest spoko, a Mata rzuci luźną komediową zwrotkę o tym że jara i wali konia i jest zjebany? Brzmi jak uprzedzenie trochę do samego Maty, przecież chłopak podszedł do akcji tak jak trzeba jeśli chodzi o treść, na luzie, z humorem, bez napinkiMichakraw pisze: ↑03 maja 2020, 22:19 Dwa spostrzeżenia:
1. Albo ja się starzeję, albo jest przepaść jeżeli chodzi o charyzmę wśród tych którzy dali swoje hot16 - po jednej stronie Taco, Kękę, Vito, Spinache czy nawet Norbi - mają ten luz i odnajdują się w tej konwencji. Porapują, że siedzą w pidżamie, piją kawę na balkonie i nagywają w studiu z kartonami a "on jest zadowolony"ponieważ nie do żadnego kawałka z hot16challenge nie wróciłem po latach, do tych kawałków też nie wrócę, więc oczekuję czegoś a) nieszablonowego, b) błyskotliwego, c) odnoszącego się do obecnych czasów. No i ich wersy nie brzmią jak losowe wersy napisane 3 lata temu wyciągnięte z szuflady i zarapowane poprawnie, a tak IMHO brzmi Bedoes, Przemek Ferguson czy Miły ATZ. Mata to osobna liga, bo jego 16 wbudza uczucia żenady u mnie.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
siebie za to zdissował wcześniej xD teraz jest Nawet kiedy znów sampluję jazz, a było wack mc znowu samplują jazz xDprzedszkolanek pisze: ↑03 maja 2020, 22:31haha, tam jest więcej zmian i każda znacząca, np w 1:27 idą inne wersy niż w tamtymmlody jelcz pisze: ↑03 maja 2020, 22:25 w oryginale co zapostowałem jest mordor jest blessed i Że płomień palonych mostów doda mi tylko blasku, teraz zapodał że mordor był blessed i Że płomień palonych mostów dodał mi tylko blasku, raczej kosa
gość nagrał diss na byłą ekipe![]()
![]()
e: w 1:27 kto to jest są wersy, które miłek wyciął z hot16
Ostatnio zmieniony 03 maja 2020, 22:36 przez mlody jelcz, łącznie zmieniany 2 razy.
- przedszkolanek
też wychwyciłem, ale tu chyba się pomylił