Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Moderator: con shonery
Re: Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Ja dzisiaj robiłem misje, musiałem wejść przez okno, wybiłem szybę, wchodzę i nagle wyjebało mnie jak z procy na 200 m i musiałem biec z powrotem xD
Potem chciałem to nagrać dla @ksiazenieporzadek i @RW0 ale się nie udało drugi raz :/
Potem chciałem to nagrać dla @ksiazenieporzadek i @RW0 ale się nie udało drugi raz :/
-
ksiazenieporzadek
Mi się już nawet nie chce nic nagrywać ani zdjęć robić bo już większość glitchy chyba widziałem i zaczynam się przyzwyczajać
Za fabułę dałbym z 8/10
Grafika 1/10
Mechanika i AI 3/10
Razem 4/10
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Za fabułę dałbym z 8/10
Grafika 1/10
Mechanika i AI 3/10
Razem 4/10
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
w ogóle trzeba być ślepym(nawet ja widzę, pzdr) i naiwnym, by nie dostrzegać gliczy, tak jak mój ziomo co gra na ps4 i sobie chwali, a w przeciągu godziny jak byłem u niego to blue screen, ziemniak twarze, 15fps, co chwile latające zwłoki przenikające przez ściany i inne fikołki gry xD
u mnie już na początku zaczęły się cuda i kumpel, który siedział z boku wył z beki, jak Jackie w ścieżce jako Nomad przejeżdża typa na granicy, w sensie wojskowego, który idzie spacerkiem, zaraz przed przypałem xD
w pierwszej misji po "prologu", mam na myśli pierwsza misja aktu 1, po chwili mi się zgliczowało, że miałem niewidzialną broń, z której miałem animacje strzelania nie...strzelając xD
npcty co chwile zostawiający szlugi, butelki w powietrzu xD i
teleportującyy się jak na sekundę się odwrócisz XDDD postacie uciekają nie ruszając nóg XDD LEWITUJĄ XDDDDDDDD kurwa jakiś moonwalk XDDD godzina gry a jakbym nagrał to wszystko to byłyby z 5 shotów bekowych xD a co mówić o nieśmiesznych gliczach
dziwię się, że są tak wczuci ludzie jak mój ziom, za wszelką cenę tłumacząc ten śmietnik i OOO ZA DUZA, ZA AMBITNA GRA ZOBACZ JAKA FABUŁA CYK KILKA GODZIN PRZEGRANE BEZ PRZERWY PIĘKNA GRA
w której strzelanie jest... nudne, zero w tym frajdy, skradanie? XD z tymi tępymi botami? xD i ten cały loot, na chuj oni to pchali? mmo z tego robią??
u mnie już na początku zaczęły się cuda i kumpel, który siedział z boku wył z beki, jak Jackie w ścieżce jako Nomad przejeżdża typa na granicy, w sensie wojskowego, który idzie spacerkiem, zaraz przed przypałem xD
w pierwszej misji po "prologu", mam na myśli pierwsza misja aktu 1, po chwili mi się zgliczowało, że miałem niewidzialną broń, z której miałem animacje strzelania nie...strzelając xD
npcty co chwile zostawiający szlugi, butelki w powietrzu xD i
teleportującyy się jak na sekundę się odwrócisz XDDD postacie uciekają nie ruszając nóg XDD LEWITUJĄ XDDDDDDDD kurwa jakiś moonwalk XDDD godzina gry a jakbym nagrał to wszystko to byłyby z 5 shotów bekowych xD a co mówić o nieśmiesznych gliczach
dziwię się, że są tak wczuci ludzie jak mój ziom, za wszelką cenę tłumacząc ten śmietnik i OOO ZA DUZA, ZA AMBITNA GRA ZOBACZ JAKA FABUŁA CYK KILKA GODZIN PRZEGRANE BEZ PRZERWY PIĘKNA GRA
w której strzelanie jest... nudne, zero w tym frajdy, skradanie? XD z tymi tępymi botami? xD i ten cały loot, na chuj oni to pchali? mmo z tego robią??
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Ja jestem wczuty bo dla mnie fabuła zajebista i dlatego głównie gram,reszta typu feeling strzelania,skradanki,hakowanie etc to dla mnie dodatek
No ja lubię maxować gry i szybko idzie znienawidzić grę grając tak. Przez ten cały "loot", masz co krok niepotrzebne smieci a i tak za nimi się rozglądasz, co 5 minut zmieniasz broń i wygląd na większego pajaca, byleby troszkę więcej armoru było, ingerencja w każdy atak gangu, domyślam się, że to pytajnik? idąc piechotą na questy, jak trafiałem na takich to od razu zabijałem i idzie się wynudzić od tego totalnie, szkoda, że mam takie a nie inne podejście do grania...
A to dopiero chwilka gry. Co do poprzedniego posta, ok, nie znam gry, zajebałem się pisząc prolog, bo miałem na myśli jakby przejście etapu "kasty" postaci. Czytaj pierwsze 10 minut gry czy ile.
Jutro coś tam pogram, ale serio, wiem, że to będzie przez zaciśnięte zęby, by nie zrobić przykrości osobie, która mi to kupiła i, by może później czerpać większy fun jak już się trochę nabije procentów w grze, mogąc bardziej się skupić na historii.
Ogólnie, da się potem zresetować staty czy coś? czy zacząć od nowa
po opisie w kreatorze dałem 5 w techniki czy cos i teraz widząc w praktyce co to daje, żałuję, ze nic nie przeznaczyłem w refleks... co innego mówił opis w menu, a co innego jak nagle masz dostęp do bazy perków 
A to dopiero chwilka gry. Co do poprzedniego posta, ok, nie znam gry, zajebałem się pisząc prolog, bo miałem na myśli jakby przejście etapu "kasty" postaci. Czytaj pierwsze 10 minut gry czy ile.
Jutro coś tam pogram, ale serio, wiem, że to będzie przez zaciśnięte zęby, by nie zrobić przykrości osobie, która mi to kupiła i, by może później czerpać większy fun jak już się trochę nabije procentów w grze, mogąc bardziej się skupić na historii.
Ogólnie, da się potem zresetować staty czy coś? czy zacząć od nowa
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
@runiek
Spoiler
Da się kupując item u któregoś NPC. Z tego co pamiętam był drogi, ale nie pamiętam ile dokładnie kosztował.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Jak w misji z Panam, to miałem to samo.
A ja właśnie skończyłem misję z Voodo Boys
Spoiler
I rozjebałem na końcu wszystkich bez litości. Nk bez spojlerów, czy w innym przypadku pojawiają się gdzieś dalej w grze
Nie wiem ziomuś a wziąłem pod uwagę że są ludzie którym gra się w to po prostu dobrze?
Ja gram już 30h, żadnych poważnych bugow nie miałem, największy to walizka która podskoczyła i jakieś śmieszne ragdolle zwłok i tyle. Fabuła i historie mnie wciągnęły, świąd zaintrygował (czytam każda notatkę i słucham każdej rozmowy na spokojnie), misje sobie wykonuje na różne sposoby plus uważam ze strzelanie tu jest zrobione bardzo fajnie i satysfakcjonująco.
Jak chcesz latać, szukać bugow tylko po to żeby wrzucić na forum filmik z lewitującym papierosem, droga wolna ale uwierz że przy tej grze naprawdę można się dobrze bawić. Zrzucenie maski tryhardującego krytyka gier komputerowych napewno trochę pomoże.
P.S. Cd Projekt nic mi nie zapłacił za chwalenie ich gry
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
no i w końcu się wkurwiłem. Przegrałem ponad 20 godzin i w końcu trafiłem na buga który uniemożliwia mi dokończenie zadania pobocznego
pierdole to, jutro sobie załaduje sejwa wcześniejszego i pojade tam jeszcze raz bo to jest przesada
Spoiler
zadanie ostatnia przysługa, najpierw problem z jazdą autem - trzeba było PRZED WEJŚCIEM DO SAMOCHODU DANEGO W MISJI przyzwać swój i w niego przyjebać, inaczej się glitchował i nie dało się ruszyć. Jak to zrobiłem to Mitch się zepsuł i wystawał przez dach swojej furki, jak dojechaliśmy na miejsce to stał na dachu auta zamiast normalnie gadać i był cicho
Tu się nie zgodzę.
Nie wiem jak to działa z tymi bugami, ale od początku gry osobiście miałem jeden uniemożliwiający dalszą rozgrywkę, nic więcej.
U mnie to samo, co prawda mam na razie dopiero 10lvl, ale póki co nie odjebało się nic spektakularnego, czy też wartego odnotowania.
-
ksiazenieporzadek
nie wiem na czym grasz, ale ps4 slim to graficznie jest giga gówno. Mi się już nawet nie chce nic nagrywać, ale wczoraj miałem jakąś misję gdzie jechałem na jakiś targ no i dojeżdżam tam i w chuj pusty plac myślę co jest kurwa, a po 15 sekundach załadowały się tekstury całego bazaru
No nie wiem to może trzeba było jeszcze spróbować odpalić na ps3 i zobaczyć jak działaksiazenieporzadek pisze: ↑16 gru 2020, 7:57 nie wiem na czym grasz, ale ps4 slim to graficznie jest giga gówno
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
-
ksiazenieporzadek
No nie wiem skoro wydawca wyraźnie zaznacza, że gra jest przeznaczona na PS4 to oczekuję, iż będzie na nim działać podobnie jak inne gry na tą platformę.
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:22 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Ziomuś złapałeś się na oczywisty followup do Korwina, o czym my tu rozmawiamy.
A tak serio już ja to wszystko rozumiem i ja sobie z tego wszystkiego zdaje sprawę. CDPR zjebal i zjebal głównie brakiem szczerości i transparentności, przeliczyli się myśląc ze zdążą i się nie udało.
Ale:
1. Ja osobiście nie mam co narzekać i bawię się świetnie tak jak pisałem wyżej. Może po 50h gry wypierdoli mi buga który mi skasuje sejwa, nie wiem. I wtedy będę narzekał. Ale z jednostkowego punktu widzenia to jest bardzo dobra gierka.
2. No właśnie, nawet pomimo chujowej optymalizacji to cały czas jest bardzo dobra gra. Może nie mesjasz i gra wszechczasow, ale zajebista i satysfakcjonująca rozrywka. A czytając niektóre posty tutaj to mam wrażenie jakby dla niektórych to była najgorsza produkcja w historii. No a ludzie którzy najgłośniej o tym krzyczą że w ogóle gra dno strzelanie hujowe questy powtarzalne grafika denna bugi i w ogóle 3/10 od premiery siedzą i nakurwiaja mając kilkadziesiąt godzin na liczniku. Może jestem dziwny ale jak mi się gra nie podoba to ja po godzinie wypierdalam i idę na coś innego.
Ja kumam krytykę i zawód ale No trzeba zachować umiar a póki co mamy sytuacje że lekko upośledzony, ale inteligentny dzieciak w podstawówce leży na glebie i każdy chce mu zajebac kopa. Weźcie se nie wiem zagrajcie w Wasteland 3 albo Control, poruchajcie czy coś.
A tak serio już ja to wszystko rozumiem i ja sobie z tego wszystkiego zdaje sprawę. CDPR zjebal i zjebal głównie brakiem szczerości i transparentności, przeliczyli się myśląc ze zdążą i się nie udało.
Ale:
1. Ja osobiście nie mam co narzekać i bawię się świetnie tak jak pisałem wyżej. Może po 50h gry wypierdoli mi buga który mi skasuje sejwa, nie wiem. I wtedy będę narzekał. Ale z jednostkowego punktu widzenia to jest bardzo dobra gierka.
2. No właśnie, nawet pomimo chujowej optymalizacji to cały czas jest bardzo dobra gra. Może nie mesjasz i gra wszechczasow, ale zajebista i satysfakcjonująca rozrywka. A czytając niektóre posty tutaj to mam wrażenie jakby dla niektórych to była najgorsza produkcja w historii. No a ludzie którzy najgłośniej o tym krzyczą że w ogóle gra dno strzelanie hujowe questy powtarzalne grafika denna bugi i w ogóle 3/10 od premiery siedzą i nakurwiaja mając kilkadziesiąt godzin na liczniku. Może jestem dziwny ale jak mi się gra nie podoba to ja po godzinie wypierdalam i idę na coś innego.
Ja kumam krytykę i zawód ale No trzeba zachować umiar a póki co mamy sytuacje że lekko upośledzony, ale inteligentny dzieciak w podstawówce leży na glebie i każdy chce mu zajebac kopa. Weźcie se nie wiem zagrajcie w Wasteland 3 albo Control, poruchajcie czy coś.
Sorry ziomo po prostu chciałem się dostosować poziomem do dyskusji
Poziom dyskusji jest adekwatny do jakości tej gry. Swój egzemplarz odkupiłem od wkurwionego ziomka, który pierdolnął grę po kilku próbach odpalenia na konsoli dla ludzi bez potrzeb bo czytałem takie posty jak Twój, że przecież jest dobrze i nie ma co zachowywać się jak wykopek liczący klatki. Mam PS4 slim bo jestem niedzielnym graczem i nie widziałem sensu zakupu PRO, tym bardziej jak czytałem, że twórcy zapewniają, że gra chodzi zaskakująco dobrze na tym śmietniku za 4 stówy. Do tej pory grałem w większość EXów, asasynów i RDR2 więc spodziewałem się średniej grafiki w stabilnych 30 klatkach, dostałem pierdolone gówno które ma 20 fps z ciągłymi dropami do 8 fpsów, skaczące samochodu, zbugowane questy, bluescreeny co godzinę i puste miasto z jednym samochodem który za każdym ruchem kamery zamienia się w ciężarówkę. To nie powinno nigdy wyjść na FAT i slim bo to pierdolone oszustwo, kupujesz grę za 250zł i nie możesz w nią zagrać ale no beka z biedaków co na starej konsoli chcą zagrać hehe
Ciekawe co czuje typek, który jakimś cudem nie czytał opinii o grze i po prostu poszedł do sklepu, kupił sobie gierkę, czteropak i wrócił na chatę pograć w najnowsze dzieło mistrzów z cdpr
Ciekawe co czuje typek, który jakimś cudem nie czytał opinii o grze i po prostu poszedł do sklepu, kupił sobie gierkę, czteropak i wrócił na chatę pograć w najnowsze dzieło mistrzów z cdpr
Ostatnio zmieniony 16 gru 2020, 10:26 przez wrubel, łącznie zmieniany 1 raz.