Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Livescore IO 2024 Paryż
MAMY ZŁOTO!!!
- Korben Dallas
jeszcze kolejne zawody na desce są? zajawa
#freefromage
przed igrzyskami: siatkarze i Iga pewniaki do złota, lekkoatleci na pewno coś dorzucą pytanie ile i w jakim kolorze;
po tygodniu: wspinaczka sportem narodowym, może coś w kajakach znajdziemy, ej jak ta sztafeta kobiet w kolarstwie torowym
a deska kobiet do wyjebania z igrzyska, choć i tak jest lepiej w parku
po tygodniu: wspinaczka sportem narodowym, może coś w kajakach znajdziemy, ej jak ta sztafeta kobiet w kolarstwie torowym
a deska kobiet do wyjebania z igrzyska, choć i tak jest lepiej w parku
- Korben Dallas
Bieniek z kontuzją, więc nie mamy żadnego środkowego na zmianę
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Trwa właśnie półfinał w Turnieju Hokeja na trawie mężczyzn.
Holandia Hiszpania 2-0 póki co
Holandia Hiszpania 2-0 póki co
przez chwilę oglądałem wczoraj nabakany pływanie synchroniczne i co to kurwa jest za odpał w ogóle, czemu jakiś tam rodzaj baletu jest na olimpiadzie w ogóle, zobaczcie jak silne jest lobby fetyszystów kobiecych stóp, że wprowadzili coś takiego na igrzyska
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- zemsta1camzata
australia

jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- Korben Dallas
haha, też wczoraj chwilę na to patrzyłem, stópkarze tam raj mają
zerknąłem też na piłkę wodną, ależ to jest chujowy sport
Anybody else want to negotiate?
- zemsta1camzata
ale comeback serbowie zajebali
jaki dresscode? w klubie w dresach
jakie są najgorsze sporty na igrzyskach co
ode mnie kandydatura na zapasy w stylu wolnym aka suwanie się po macie, babington aka zobaczysz trzy wymiany i można wyłączać z nudów i nie wiem co jeszcze dodać, nie oglądałem breakdance'u, a chyba by tu pasował też
ode mnie kandydatura na zapasy w stylu wolnym aka suwanie się po macie, babington aka zobaczysz trzy wymiany i można wyłączać z nudów i nie wiem co jeszcze dodać, nie oglądałem breakdance'u, a chyba by tu pasował też
piłka nożna - nikogo nie interesuje poprzez przesyt dużą piłką w pozostałe 10 miesięcy roku + wybrakowany poziom
#freefromage
taekwondo jako najbardziej kuriozalny ze sportów walki, chyba jeszcze się nie zaczęło w paryżu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Do oglądania i w sumie piłka nożna wskakuje mi do top3, props @Mizter