Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Ja tam na jesieni powijałem trochę próbek z perfumowych świrów i raczej nie było problemu żeby znaleźć wszystko w cenie niewiele powyżej najniższej ceny z perfumehub
Kupował ktoś Naxosa oryginalnego [nie odlewki] na przestrzeni ostatnich paru miesięcy? Jak z parametrami, git? Mam próbke i psikałem oryginał w salonie Naxosa i spoko, fajna projekcja 1-2h, po 6h+ nadal wyczuwalny dość mocno, ale nie zabijał parametrami, a tego bardzo od niego chciałem. Mimo wszystko, przepiękny zapach, top niszy jakie wąchałem. Troszke Mefisto mi go wygryzał, ale jednak Naxos lepszy.
Poleci ktoś jakieś perfumy na lato dla Ojca , 60 lat ? Budżet do 200 zł
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
właśnie Davidoff Zino pierwsze co mi przyszło na myśl w kontekście pana 60 lvl, ale tak średnio na lato
Cool Water? Kenzo PH? Armaf Club De Nuit Intense?
Cool Water? Kenzo PH? Armaf Club De Nuit Intense?
- scam_sakawa
Cool Water jest na tyle uniwersalny, że dynamiczny 30-latek może używać równolegle z panem lvl 60
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
moj tata o podobnym levelu byl zadowolony z davidoffa cool water
issey miyake l'eau d'issey pour homme mysle dobry typ na lato tez, zino rzeczywiscie moze byc za ciezki, cool water tez spoko
Issey Miyake super zapach, ale slyszalem, ze strasznie pazur mu przypiłowali i słabo trzyma, ostatni flakon kupowałem jakoś w 2015 i wtedy jeszcze mocarz. Masz jakis nowy? jak trzymi?
kupilem issey miyake z pol roku temu i trzyma gorzej niz perfumy adidasa, a mialem zludne nadzieje jak kiedys kupilem w 2014-2015r i trzymaly mega mocno (choc jak na 18 latka, to srednio pasowaly)
Przyszedł mi Bois Imperial, pierwsze wrażenie, że pachnie trochę jak jakiś płyn do płukania, ale potem zyskuje trochę pazura. Trwałość wydaje się bardzo dobra, nie wiem jeszcze jak projekcja, komllemetu żadnego nie dostałem 
Ostatnio wpadam w odwiedziny do matuli, przytulam, a ona pachnie Bois Imperial xd Koleżanka w pracy używała, spodobało się jej i sobie kupiła. Wprowadziło to u mnie lekką konsternację odnośnie jednego z ulubionych zapachów.
Btw kilka miesięcy temu źle się wypowiadałem w tym temacie na temat Naxosa, chciałem oficjalnie przeprosić i wyrazić radość że nie sprzedałem tamtej odlewki, piękny zapach.
Btw kilka miesięcy temu źle się wypowiadałem w tym temacie na temat Naxosa, chciałem oficjalnie przeprosić i wyrazić radość że nie sprzedałem tamtej odlewki, piękny zapach.
Który JPG nada się na lato i czy perfumesclub.pl to legit sklep?
- marco_pantani
pomijajac pedalski anturaz
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Jean ... 73607.html
to jest to piekny zapach, soczystej czerwonej pomaranczy i neroli
zwracam honor
przy temperaturach jak obecnie co byście strzelali na wesele znajomego żeby nie zabić otoczenia?
słucham propozycji
słucham propozycji