Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
ale sie ten kasztan zrobil chujowy 
A liczyłem na benger pokroju Blueface’a…
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- OmarStooleyman
Najbardziej razi flow jak z kultywatora, stałe obroty i sylaba za sylabą w równych odstępach.
Druga sprawa - tematyka, on chyba już nagrał z kilka utworów o tym samym, ja król a ty żul, nie zaczepiaj mnie na ulicy elo. To może było świeże za czasów Gruzu, Kaz nagraj coś o dziecku, tego jeszcze nie było xD
Współczuję chłopakowi z wysrania się z tematów w momencie gdy zaczął robić stałe wyświetlenia
Druga sprawa - tematyka, on chyba już nagrał z kilka utworów o tym samym, ja król a ty żul, nie zaczepiaj mnie na ulicy elo. To może było świeże za czasów Gruzu, Kaz nagraj coś o dziecku, tego jeszcze nie było xD
Współczuję chłopakowi z wysrania się z tematów w momencie gdy zaczął robić stałe wyświetlenia
ale zamólone guwno, dawać bluface2
Taka sama chujnia jak Blueface
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- yungXpaproch
- gods bidness
Blueface było spoko, a Togin jest słabe.
orientuje się ktoś, co ze sprawą o handel znaczną ilością kokainy, za który groziło Kazowi 10 lat? przeproszono go za pomyłkę, czy wypuszczono bez słowa wyjaśnienia?
pierdolicie. fajny, bujający wałek z wkręcającym refrenem. choć oczywiście Kaz > Dron i to zdecydowanie.
- yungXpaproch
problem jest taki, ze dron nie umie nawijac na trapowych bitach. on potrzebuje tlustego bitu szekla zajebanego w reverbie zeby wokal drona tez mozna bylo podkrecic ladnie reverbem i autotunem i wtedy to brzmi bosko, a tak to jakies stekanie wychodzi
- FruitOffTheWall
dron bez kuby o jest kurewsko mierny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Dziwnie brzmi to "togin" czarnuch by powiedział bardziej "tagyn" z takim akcentem "a" łamanego na "y", nawet google translate to lepiej wymawia
Popi.jaku
-
Stoner Simpson
Xxxx
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 10:48 przez Stoner Simpson, łącznie zmieniany 1 raz.
Spodziewałem się chujni, a mi się podoba. Lepsze to niż ten ostatni singiel co Linkiewicz była na klipie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To zawsze była bita pała bez szkoły tylko nawdychał się tego samego co raper Bajlando i miał chwilowy moment intelektu. Teraz to wstyd jak chuj powiedzieć jakimś cywilizowanym ludziom, że się wgl wie kto to jest.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground