NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
wojtas

Re: NBA

Post autor: wojtas »

Harden za Irvinga xd
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Zaczynamy

Jrue Holidey do Bucks za Bledsoe Hilla i picki
Covington do Blazers Arize i picki
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Holiday - Bogdanovic - Middleton - Giannis - Lopez

:oops:
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

SWN pisze: 16 lis 2020, 22:31 Harden podobno pisze sobie z KD i Irvingiem, Nets musieliby totalnie wypruć się z zawodników w takim trejdzie, ale Big3 jest do zrobienia
Przecież Kyrie by się zapłakał w takim przypadku, bo chyba wątpliwości nie ulega, że Harden miałby w łapach piłę dłużej, niż on
michajlow

Post autor: michajlow »

Trochę kiepsko się robi z ławką w Bucks. Do tego coś czuję, że tylko mistrzostwo zatrzyma Giannisa na dłużej.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

przecież jak to przejdzie to na bank hardena muszą wytrejdować gdzieś XD
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

:lol:

smutny ten draft będzie dla tych dzieciaków, nawet jeśli ta klasa jest taka cyrkowa trochę
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
jayy

Post autor: jayy »

jak po takich słowach typ będzie wybrany w top 5 to ja nie wiem, przecież od początku u niego największym minusem był brak zaangażowania, zacięcia na boisku i przez to porównywali go do Wigginsa
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

lamelo would never

ciekawe trejdy moga sie dzis posypac, czekanko
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ainge szuka możliwości bycia w top 3 draftu
Awatar użytkownika
joey

dzieliłbym to na pół, dwa dni temu miał opierdolić wszystkie picki, haywarda i kembe za duet turner/jrue, a od wczoraj jest czarnym koniem w wyścigu po Hardena także xd
pardon

Post autor: pardon »

a co slychac u bullsow? nadal najwieksza gwiazda pozostanie blondowlosy przystojniak z finlandii?
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

lavine ani nie jest blond ani z finlandii
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
joey

podobno chcą opierdolić Wendella i czwórkę za dwójkę od Warriors
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Wczoraj Batum podjął swoją opcję zawodnika i przypomniało mi się, że jeszcze przez rok będzie zarabiał lekko ponad 27 milionów dolarów. Ależ to był piękny offseason, nie zapomnę. Turbo podwyżka salary capu spowodowała, że właściciele spanikowali rzucając chore umowy byle rolesom i tak Mozgov stał się Lakerem za 18 baniek rocznie, Whiteside dostał maxa na 22 miliony, a Allen Crabbe 18,5. Jednocześnie za takie same pieniądze moglibyście mieć m.in Kyriego, Kawhiego czy Klaya, nie mówiąc już o Currym, który w swoim MVP sezonie grał za... połowę wypłaty Luola Denga. Osobiście nie było mi wtedy do śmiechu, bo jako fan LeBrona musiałem oglądać, jak grający GM wymusza kontrakty dla swoich ziomków i Cavs pakują się w opasłe podpisy Tristana i JRa. Śmieszny rok.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
joey

oj tak, mój faworyt z tego rzutu kasowego to Tyler Johnson, gość tam ze trzy mecze dobre w Heat zagrał i jebs, 50/4 :lol: a swoją drogą to kontraktu Denga Lakers pozbyli się dopiero jakoś po zakończeniu obecnego sezonu
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Teraz Boston podobno chciał tak zestretchować umowę Haywarda tj. puścić go wolno i oddawać co rok w częściach (+hajs od nowego pracodawcy), ale też wolałbym od razu całe 31 baniek na stół.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

To będzie draft, gdzie najlepszym zawodnikiem po latach okaże się gościu z trzeciej dziesiątki, a trzech z dziesięciu pierwszych picków nie będzie w lidze po pięciu latach, także bez ciśnienia na dzisiejszą noc, bo przez covida nawet nie miałem okazji się bliżej przyjrzeć tegorocznym prospectom. Za to czekanko na Cheta Holmgrena i Emoni Batesa :bowdown:
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Mider

Post autor: Mider »

joey pisze: 18 lis 2020, 20:15 oj tak, mój faworyt z tego rzutu kasowego to Tyler Johnson, gość tam ze trzy mecze dobre w Heat zagrał i jebs, 50/4 :lol: a swoją drogą to kontraktu Denga Lakers pozbyli się dopiero jakoś po zakończeniu obecnego sezonu
Lakers dalej płacą Dengowi po 5 mln przez nastepne 2 sezony
Awatar użytkownika
joey

@Mider ma oczywiście rację, nie doczytałem do końca - Lakers wciąż kombinują, żeby się tych pięciu milionów z salary pozbyć

to co, Edwards wypada poza top5?
ODPOWIEDZ