to
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Ten Luiz nie przekonuje mnie jako zbawca defensywy Arsenalu ale za 8 mln to kurwa...
Mega okno Arsenalu.
Mega okno Arsenalu.
-
TheGreatestGolota
Najlepszy transfer dla Realu
Wyjebać łysego
Wyjebać łysego
Telegraph pisze:Chelsea are thought to be open to letting Luiz go with Lampard unlikely to consider the Brazilian for selection.
Luiz had spoken positively about the new era under Lampard at Chelsea, but it is understood there have been a number of fallings-out in the background surrounding the central defender.
Kurt Zouma partnered Andreas Christensen for Chelsea’s final pre-season friendly against Borussia Monchengladbach and it seems Lampard will now put his faith in the pair for the first Premier League game of the season against Manchester United on Sunday.
Podobno Lampard miał powiedzieć Luizowi że będzie czwartym wyborem, a w Arsenalu ma mieć pewny skład.
Ten Kurt Zouma to pamiętam że kiedyś nieźle rokował, chyba za Mourinho trochę pograł i się rozjebał #Dariusz_Krupa
Beka bo obstawiałem, że to Luiz będzie grał najwięcej u Lamparda xD
No Zouma kozakiem był wtedy przez chwilę, ale jego forma w tym preasesonie to śmiech
No Zouma kozakiem był wtedy przez chwilę, ale jego forma w tym preasesonie to śmiech
Luiz za £8m jako short-term przed przyjściem Upamecano w przyszłym sezonie, Raul znowu to zrobiłeś
when the beat is dope, I get excited
Mourinho jakiś klub ogarnął czy rok przerwy?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
chyba najlepszy możliwy news dla chelsea na finiszu okienka transferowego, pierwszy ze szkodników wypierdala i to w dodatku na własne życzenie. dla arsenalu też spoko ruch, bo tam chyba nawet michał pazdan by podniósł poziom defensywy. david ma swoje oczywiste wady, ale wie co zrobić z piłką. oby się nic nie wysypało
myślę, że kanonierzy to może być najfajniejsza ekipa do oglądania w premier league, andrzej kostyra poleciłby się przygotować na wielkie grzmoty i bomby największego kalibru
a mourinho jest na etapie ocieplania wizerunku. myślę, że może się czaić na madryt. życzę mu jak najlepiej
myślę, że kanonierzy to może być najfajniejsza ekipa do oglądania w premier league, andrzej kostyra poleciłby się przygotować na wielkie grzmoty i bomby największego kalibru
a mourinho jest na etapie ocieplania wizerunku. myślę, że może się czaić na madryt. życzę mu jak najlepiej
powinni go wyjebać ASAP bo jest marniakiem i podbijać po Evertona last minute (Gremio rzekomo chciało 40mln)
#FM
Info najpierw podał sport, a dalej już poleciałonihil Novi pisze:Pedrerol drugi dzień z rzędu bawi się z kibicami Realu i wrzuca jakieś tajemnicze tweety "tic, tac, tic, tac..."![]()
Oby Pogba, chociaż ostatnio na nowo narastają ploty o Neymarze (niby 120 mln + Modric, czyli bzdura totalna, bo kto niby ma grać w tym środku pola skoro w tym oknie oddano już 3 pomocników)...
Informacje dotyczące możliwej przyszłości Neymara na Santiago Bernabéu potwierdza również brytyjski Sky Sports. Anglicy ograniczyli się do krótkiej informacji, że Real Madryt faktycznie jest w trakcie negocjacji z PSG w kwestii sprowadzenia Brazylijczyka.
W podobnym tonie wypowiadają się dziennikarze występujący na co dzień w programie El Chiringuito. José Álvarez poinformował, że poprzedniej nocy Real Madryt na poważnie włączył się do gry o Neymara, a negocjacje z PSG są na bardzo dobrej drodze. Potwierdza on również, że do transferu ma zostać włączony Modrić, ale w tym kontekście pojawia się także nazwisko Keylora Navasa.
- Bunnymen77
Gremio chce 40mln, problem polega na tym, że posiadają tylko 50% praw do zawodnika.
- Cz4rny1337
- Moderator
Trochę beka z tym Luizem, który najpierw wymusił 2 letni kontrakt a tera to. No ale jeśli ma być 4 wyborem to mu się nie dziwie - pensja zbliżona, to samo miasto, szanse na CL i raczej pewny 1 skład
Przy okazji będzie można Azpiego przesunac na środek a w jego miejsce grać może Reece James
No ale ogunie rozbija się grupkę, tera Willian do Chin za rok
Przy okazji będzie można Azpiego przesunac na środek a w jego miejsce grać może Reece James

Azpi na środek to nadaje się chyba tylko w 3-osobowym bloku. Trend zapoczątkowany jakieś 3-4 sezony temu kiedy to boczni obrońcy masowo byli przesuwani do środka w systemie 3-5-2 czy 3-4-3 (Monreal, Rodriquez, Piszczek, Walker itd.) Imo będzie Christensen-Zouma a potem dwójka będzie rywalizować o grę obok Rudigera.Cz4rny1337 pisze: ↑08 sie 2019, 8:08 Trochę beka z tym Luizem, który najpierw wymusił 2 letni kontrakt a tera to. No ale jeśli ma być 4 wyborem to mu się nie dziwie - pensja zbliżona, to samo miasto, szanse na CL i raczej pewny 1 skład
- Cz4rny1337
- Moderator
no ale trzech to troche mało, jest Tomori na 4, a Azpiego [co prawda z braku laku] testowal Frank w dwuosobowym bloku

when the beat is dope, I get excited
- Cz4rny1337
- Moderator
ponoc lampard mu powiedzial, ze trzeba grac w obronie i David zaczal szukac klubu gdzie gra w obronei nie jest wymagana ¯\_(ツ)_/¯

Kurwa dramat z tym Lukaku xD Oni jeszcze będą za nim płakać, sprzedać Lukaku i nikogo nie pozyskać w jego miejsce - logika United 
Arsenal co okienko