Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Jak z trwałością i projekcją ogólnie w tych PDM twoim zdaniem ? Bo pojawiają się opinie, że coś tam w składzie pozmieniali i nie jest jakoś super

Na razie użyłem ich raz. Trwałość Greenleya to około 3h intensywnie i do 5-6h delikatnie wyczuwalny. Projekcje ciężko mi jeszcze ocenić ale Greenley nie ma jakichś przytłaczających nut w sobie żeby zabijał otoczenie, wydaje mi się, że jest po prostu dobrze.
Perseusa zapodałem przed chwilą i będę mógł pod wieczór ocenić trwałość,
E: Perseus po 9 godzinach wyczuwalny po przyłożeniu nosa do nadgarstka. 6-7 godzin to czas wysokiej trwałości, 9-10 lekko wyczuwalnej.
Perseusa zapodałem przed chwilą i będę mógł pod wieczór ocenić trwałość,
E: Perseus po 9 godzinach wyczuwalny po przyłożeniu nosa do nadgarstka. 6-7 godzin to czas wysokiej trwałości, 9-10 lekko wyczuwalnej.
nic na potem
Skąd brać próbki jakichś nietypowych perfum, które nie są dostępne w sklepach stacjonarnych?
- marco_pantani
z wykopu, tam wszystko mają mireczki
- marco_pantani
wykop to obecnie pseudohandlarze dokurwiajacy marze jak na fb
kiedys ludzie robili rozbiorki z pasji a dzis chca na tym zarabiac
kiedys ludzie robili rozbiorki z pasji a dzis chca na tym zarabiac
zwracam honor
- marco_pantani
nie rozlewają za dziękuje, faktycznie przesadzili
dokładnie, ktoś poświęca swój czas i energię żeby to rozlać, popakować i zapierdalać do paczkomatu i jeszcze nie chce tego robić za darmo, skandal
nic na potem
no ja tam mam wyjebane, bo co oni mają za zarobek, a alternatywą jest kupowanie w galilu odlewek za 300% tego co na grupkach, więc w moim przypadku wybór jest prosty
- marco_pantani
Oj jak mi ich szkoda chlip chlip
Handlarze którzy wymyślili sobie biznes na frajeraxh xD. Po to powstały grupy odlewkowe żeby się dzielić pasją i testować nowe zapachy bez konieczności płacenia marż sephorom i innym gównom za próbki
Zawsze beka z handlarzy
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Co ty pierdolisz, na grupkach na FB odlewają araby które stoją za 2 zł po 5 i idioci to kurwa kupują xD a na wykopie do prawda takich zjebow jessxze nie ma ale idzie to ku tej stronie stąd też tam znaleźć można praktycznie tylko posty sprzedażowe a ziomale chcący dzielić się swoją wiedzą, pasją przenieśli się do innych źródeł.
zwracam honor
-
peterkurten
Jakie to niby grupki? Chyba takie co mają w tytule, miejsce tylko dla biernych.marco_pantani pisze: ↑24 maja 2024, 19:59 Co ty pierdolisz, na grupkach na FB odlewają araby które stoją za 2 zł po 5 i idioci to kurwa kupują xD
perfumowe swiry rakowisko odkad pamietam
moj wczesniejszy post byl wysmiewaniem cweli co podbijaja ceny zeby im sie zwrocilo z nawiazka typu pol kebaba i zimne frytki
moj wczesniejszy post byl wysmiewaniem cweli co podbijaja ceny zeby im sie zwrocilo z nawiazka typu pol kebaba i zimne frytki