to tylko pokazuje jak pięknie wpierdolony w używki piotrula musiał/musi być
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
HahahahahahBizon Twoja Strata pisze: ↑15 gru 2025, 8:33 W liście Mesa do Tedego są oficjalne oskarżenio-przeprosiny, a zarazem kopalnia beki. Na zmianę próby kolegowania się i kajanie, skrojony wprost pod ego Tedzika. Tede, jak to on; przed wywleczeniem na forum publiczne czyta bliższym i dalszym znajomym po kilkadziesiąt razy, do znudzenia. To jego sposób kontroli otoczenia - sprawdza, czy wszyscy równo się śmieją.
Nie wie jednak, że list napisany został silnie promieniotwórczym atramentem, dostarczonym wprost z reaktora w Czarnobylu przez najwierniejszych fanów Mesa z ukraińskiego KGB. Współpracowali już wcześniej przy świecącej płycie. Wy tu się możecie nabijać z Mesa upadku, ale to z siebie się tylko śmiejecie, bo na Ukrainie przeżywa właśnie szczyt popularności. Szczególnie lubiany wśród chłopców, matek i obcujących z rapem nie częściej, niż kiedy przejdą się deptakiem nad morzem, a to z kilkadziesiąt milionów ludzi.
Tede fizycznie trzyma się dobrze, ale to tylko pozory, cisza przed nagłym tąpnięciem. W jego organizmie odbywa się właśnie prawdziwy tournament. Komórki rakowe, przy tej dawce napromieniowania, walczą ze sobą, mutują jak w Dragon Ballu, tworząc w toku przyspieszonej ewolucji mega cholerstwo, Godzillę wśród raków, które dostąpi zaszczytu wpierdolenia rapera od środka, wessania w parę sekund na wizji. Są już przerzuty na ludzi z otoczenia, połowa na chemioterapii, druga na naświetlaniu. WuWunio w nocy świeci jak jak halogen, żona spać nie może. Okrutne, no ale co - z Mesem się ogólnie nie zadziera, jak głosi znane, ukraińskie przysłowie
- Oportunistycznyebaka
Zresztą kurwa nagle mu przeszkadza rodowód, ale jak z Vitkiem bił pionie i robił interesy to było spoko co nie?
jedyne co można rzec w tym temacie to:
"Jak będzie po, to wtedy to przemyśl
Przepchaj ziom swoje problemy
Temat był sztos, ja miałem być niemy
Miał być tron, a czeka cię niebyt
Jak będzie po, się po zastanawiaj
Czy to jest to, co ci dała ta sprawa
Czy to ten fejm, czy to ten hałas
Bo każdy wie dziś, że Mes to pała, ała"
"Jak będzie po, to wtedy to przemyśl
Przepchaj ziom swoje problemy
Temat był sztos, ja miałem być niemy
Miał być tron, a czeka cię niebyt
Jak będzie po, się po zastanawiaj
Czy to jest to, co ci dała ta sprawa
Czy to ten fejm, czy to ten hałas
Bo każdy wie dziś, że Mes to pała, ała"
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
-
WesolyJozek
Bizon Twoja Strata pisze: ↑15 gru 2025, 8:33 Nie wie jednak, że list napisany został silnie promieniotwórczym atramentem, dostarczonym wprost z reaktora w Czarnobylu przez najwierniejszych fanów Mesa z ukraińskiego KGB. Współpracowali już wcześniej przy świecącej płycie.
Popłakałem sie
Zaskakuje mnie ze dalej chce wam się pisać o tym beefiku
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Na 666 stronie się zrespi diss mesa, cyrograf podpisany ukraińskim atramentem
Popi.jaku
666 - na pamiątkę rzezi niewiniątek, jaką po Narodzeniu Pańskim urządził Herod dzieciobójca
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
Bizon Twoja Strata
Tylko te dzieci nie były niewinne. Miały sporo za uszami, konkretnie grzech pierworodny. Takie drańskie niemowlaki to były. Reszta się zgadza.
Nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy tak zjebany beef w polskim hiphopie. Dwa stare dziady, które lata świetności mają dawno za sobą i niespecjalnie ludzi obchodzą. Konflikt zaczęty z pizdy i widać w kawałkach, że oni nie mają zajawki na siebie bluzgać. Tracki do zapomnienia. Jedynie otoczka tutaj coś znaczy, bo jestem w stanie zrozumieć, że kogoś bawi spięty Tede udający dystans i szalony Mes w kryzysie wieku średniego. No mnie nie bawi niestety.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
Bizon Twoja Strata
Nikogo nie bawi. Forumowicze są tu w roli robaków trawiących kulturowo zdechły mit obu panów. Coś jak szturchanie martwego kota kijem, wykrzywianiu mu mordy w zabawne miny, ciała w pozy. To rytuał pogrzebowy szyderców i ironistów.
Innymi słowy - tak płaczą hustlerzy.
Innymi słowy - tak płaczą hustlerzy.
-
VerminatorX
https://www.youtube.com/live/hoho75tlNL ... 6vdq&t=491Burak pisze: ↑15 gru 2025, 6:38Co to za list, co tam niby ma być?VerminatorX pisze: ↑14 gru 2025, 20:41 Mam nadzieję że Tede ujawni treść tego dziwnego listu którym się chwalił na ostatnim lajwie.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2025, 15:58 przez VerminatorX, łącznie zmieniany 1 raz.
List Mesa Zakolackiego do Sułtana Wieprzowego
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

-
arystokrata91
Myślicie, że to list od jakiegoś byłego bliskiego współpracownika/towarzysza życiowego Mesa?
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:38 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2