Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Doszukujecie się kosy o jakieś rzeczy z '00 a w '12 Wini wysyłał swoje płyty Sokołowi na kultowym już nagraniu
a w '13 był u niego w programie jako gość
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
No to na tym nagraniu z wysyłaniem płyt (tego wywiadu nie widziałem, nie wypowiadam się) przecież widać, że on Sokoła za bardzo nie lubi 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- mlodyperkez
elo wrzucilem rozmowe z antyterrorysta, pozdro
Spoiler
- gods bidness
Już bez przesady znowu. Gdyby tak wyciągnąć średnią tego forum przykładowo i porównać z Winim, z tym ile zarobił, ile dalej zarabia, co i ile w życiu przeżył, to by wyszło, że to człowiek sukcesu.OmarStooleyman pisze: ↑03 lut 2021, 12:01 Nie bylibyście? Przespaliście i przećpaliście swoje najlepsze czasy młodości. Wyszliście ostatecznie z zakolami, nadwagą i artymią, kumple wokół kręcą flotę, tobie posypała się wytwórnia, a sklep z ciuchami utrzymują chyba głównie zagorzali fani.
Wini jest mocno "salty" i to widać. Zabrakło gdzieś sprytu i cwaniactwa który miał chociażby Sokół. Stąd pewnie też bolean dupy na jego temat.
Przecież to Wini jak widać nie do końca jest zadowolony ze swojego życia, więc co ma do tego to, że forumowicze mają gorzej? 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
forumowicze są młodsi, możliwe, że wini patrzy na życie bardziej jak co zrobiłem niż co zrobię
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- OmarStooleyman
Sam w niektórych rozmowach przyznał, że czuje się trochę samotny. W jakiejś rozmowie gdzieś między wierszami powiedział, że trochę pusto w jego dużym mieszkaniu. Nie bez przyczyny robi pewnie te youtuby i rozmowy, oraz innego rodzaju eventy typu freestyle w garażu xD.gods bidness pisze: ↑05 lut 2021, 20:04 Już bez przesady znowu. Gdyby tak wyciągnąć średnią tego forum przykładowo i porównać z Winim, z tym ile zarobił, ile dalej zarabia, co i ile w życiu przeżył, to by wyszło, że to człowiek sukcesu.
Hajs to nie wszystko, zwłaszcza jak osiągniesz jakieś nasycenie nim.
- gods bidness
Ale wątpię, żeby jego kompleksy brały się z tego, że pół życia przemelanżował. Ogólnie poszedłby do psychologa, to by mu się kazał skupić na tym, co mu w życiu wyszło. No ale chuj z tym. Oglądałem ten jego występ w programie u Sokoła i Żulczyka, chyba 2013 rok i on tam mówił dokładnie te same rzeczy o sobie, co teraz:
- no właśnie się dowiedziałem, że mam cukrzycę, więc dziś jestem na kacu, ale zmieniam życie i niestety to koniec mojego melanżowania
- muszę schudnąć, ostatnio schudłem, ale znowu przytyłem
Średnio to wróży jego przemianie.
- no właśnie się dowiedziałem, że mam cukrzycę, więc dziś jestem na kacu, ale zmieniam życie i niestety to koniec mojego melanżowania
- muszę schudnąć, ostatnio schudłem, ale znowu przytyłem
Średnio to wróży jego przemianie.
- przedszkolanek
przecież on o tym mówi co drugą rozmowę
btw wcześniej wpadła jeszcze rozmowa z jakimś graficiarzem, chyba nikt nie wrzucał, miejscami nawet ciekawe, zwłaszcza jak wchodzi na gruzje i inne takie sprawy
https://www.youtube.com/watch?v=nvtheUnZvag
btw wcześniej wpadła jeszcze rozmowa z jakimś graficiarzem, chyba nikt nie wrzucał, miejscami nawet ciekawe, zwłaszcza jak wchodzi na gruzje i inne takie sprawy
https://www.youtube.com/watch?v=nvtheUnZvag
nawet spoko ta wyzej, z zabsonem tez
- mlodyperkez
ja przy zabsonie sie troche wymeczylem juz pod sam koniec bo sie czesto przekrzykuja i generalnie chaotyczna jest ta rozmowa ale fakt faktem sporo zajawki tam bylo, spoko rozkminki o hip hopie, mimo ze nie lubie go jako rapera to nie ma kija w dupie w przeciwienstwie do takiego palucha ktory wazy kazde slowo.
z tym ziomkiem od murali tez spoko, chyba wole jak wini gada z ciekawymi ludzmi-nonejmami anizeli z TUZAMI polskiego hip hopu. jedynie temat o aborcji wydawal mi sie wyciagniety na sile, widac ze ziomek nie czul sie komfortowo a wini chyba koniecznie chcial zahaczyc o cos kontrowersyjnego.
z antyterrorysta nie dalem rady obejrzec bo ten zmodyfikowany glos przeszkadza w chuj.
z tym ziomkiem od murali tez spoko, chyba wole jak wini gada z ciekawymi ludzmi-nonejmami anizeli z TUZAMI polskiego hip hopu. jedynie temat o aborcji wydawal mi sie wyciagniety na sile, widac ze ziomek nie czul sie komfortowo a wini chyba koniecznie chcial zahaczyc o cos kontrowersyjnego.
z antyterrorysta nie dalem rady obejrzec bo ten zmodyfikowany glos przeszkadza w chuj.
- przedszkolanek
Wini x Marcin Parcheta - rozmowa
Spoiler
- przedszkolanek
typ ciekawszy niż gruby mielzky 
pewnie też lepiej rapuje
- przedszkolanek
nie wiem jak rapuje, ale ma jakieś szanse, poprzeczka za wysoko nie jest
ten antyterrorysta to zaskakująco kumaty w hh, nie dość że zna klasyczki i potrafi wymienić po albumach to jeszcze wie o co chodzi w grze jako takiej xd
-
MalinowyJogurt
ok, sorry, jestem kompletnym ignorantem jeśli chodzi o świat sportów walki
- przedszkolanek
chyba nie tylko, na dobrym truskulu też się nie znasz