Belmondo
Re: Belmondo
recklezz jak BENGAL, super mi się czytało
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
Moralny Kac Gigant
No i macie moi drodzy. Bronicie ślepo Belmondziaka a On dojebał, że to wszystko wina Fanów. Przykre. Ale prawdziwe. Jak dorośniecie to zrozumiecie tak jak ja, że raperzy w których ślepo wierzyliście zazwyczaj są zaprzeczeniem przekazywanych w swoich utworach treści. Potem jest niesmak. Jak po kąpieli u Rafalali.
jajca=penis
bile=jądra
bile=jądra
Mam w niego wyjebane bo raczej nie słuchałem, ale jak możesz to wrzuć filmik/komentarz/cokolwiek od Belmondo gdzie powiedział/napisał że to wszystko wina fanów.Moralny Kac Gigant pisze: ↑07 paź 2019, 8:55No i macie moi drodzy. Bronicie ślepo Belmondziaka a On dojebał, że to wszystko wina Fanów.
Może taki jest, ja się nie spotkałem - ale z chęcią się zapoznam.
Mój człowiej recklezz wyjaśnił, proszę się rozejść
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Up, nic takiego oczywiście nie ma zjebani fani czytają między wierszami bo z konta mobbyn GSP napisał, że belmondziak tak powiedział (oczywiście z własnej nieprzymusowej woli) i to jest odbierane za pewnik. Moja rada jest taka niech się odetnie od tych lbow, spłaci co im jest dluzny bo tak to mają go w pułapce takiej emocjonalnej - my tobie pomogliśmy to ty nam musisz teraz pomoc, rób to co mówimy i będziemy kwita tak to widzę, ślepy zobaczy że te oświadczenia to ze szczerością nic wspólnego nie mają i wsyztzsko co tam pisane z tego konta pod władaniem Mahatmy, niech zerwie z nimi kontakt zostanie tylko z rodziną i idzie na odwyk a po odwyku jeśli ma ochotę czy taka potrzebę opowie jak było bez żadnego bata nad głową. Najebali typa za dług, wiedza ze jest pogrążony i to wykorzystują to są prawdziwe psychole, mają typa pod kontrolą i tańczy jak mu zagrają zgrywając tych wielkich dobrych braci szkoda, że wszystsko publikując na potrzeby gawiedzi. Syndrom sztokholmski jak się patrzy.
-
Moralny Kac Gigant
Może być tak jak mówisz. Bazowałem na podsumowaniu całej akcji przez szanowanego Forumowicza. Nie zakładam, że z takim stażem podałby niesprawdzone informacje.
Chodzi mi o podsumowanie [mention]Groszek[/mention]
Chodzi mi o podsumowanie [mention]Groszek[/mention]
Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 10:16 przez Moralny Kac Gigant, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Moralny Kac Gigant
Panowie, jak już kurz z akcji MOBBYN opadnie to zapraszam do działu MODA - temat KOSZULKI. Zarzuciłem ciekawy temat, który wielu kumatych zajawkowiczów może zainteresować. Pozdrawiam
Zapraszam do edytowania poprzednich postów, żeby nie pisać ich jeden po drugim. Pozdrawiam
Zapraszam do edytowania poprzednich postów, żeby nie pisać ich jeden po drugim. Pozdrawiam
Serio gościu robisz sobie reklame w temacie który ma aktualnie największy ruch na forum? Delikatnie to niesmaczne. Chyba że będą koszulki z przygłupem belmondo z chujem w dupie i stojącym za nim rafalala, to w sumie propsMoralny Kac Gigant pisze: ↑07 paź 2019, 9:58 Panowie, jak już kurz z akcji MOBBYN opadnie to zapraszam do działu MODA - temat KOSZULKI. Zarzuciłem ciekawy temat, który wielu kumatych zajawkowiczów może zainteresować. Pozdrawiam
zrobcie koszulki typu like a moss (te z kate moss), gdzie na glownej tapecie jest bajlando z chujem przy pysku
mobbyn
mobbyn
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
odpierdalal krzywe akcje, choc ja koszulki i plyty dostalem, reszta mnie nie obchodzi, szkoda mi go najzwyczajniej, dzieki niemu stwierdzilem, ze jednak nie taka chujnia ten polski rap, jeden z niewielu raperow ktorych moge sluchac bez wewnetrzego zazenowania, teksty z latwoscia przyswajane na pamiec no nie wiem. te wasze przerobki jego tekstow niby smieszne ale chujnia i tak, trzymaj sie belmondo
i jebac tranzystora oby kiedys gorzko pozalowal bo krzywe akcje odpierala o wiele wieksze
i jebac tranzystora oby kiedys gorzko pozalowal bo krzywe akcje odpierala o wiele wieksze
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nk link do downiza bo nie mogę znaleźć
Kurwa, teraz w sumie dopiero zachciało mi się bardziej przyjrzeć się temu wydarzeniu, no winszuję

doniz taki mądry kopać leżącego a sam na saksach siedzi, bo inaczej by się musiał zastanawiać czy wziąć żubra czy serek wiejski, kurwa polski rap
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
mlody algida nabiera nowego znaczenia skoro gosc trzaskal loda tranzystorowi
wspolczuje jednak, ze te wszystkie krzywe akcje wyszly do opinii publicznej, ale za bycie zoltym parapetem wsrod bialych parapetow trzeba brac odpowiedzialnosc
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nie nabiera żadnego nowego znaczenia. Znaczenie od samego początku było takie samo, tylko gimbusy nie wierzyły w słowa Oyche.
ZAKAZ
a ok, myslalem ze belmondziak sam okreslil sie mlodym algida