Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
dzięki wielkie panowie, spróbuję z tym trybem spoczynku
e: okazało się, że znowu klasycznie coś pojebałem
pobieranie za każdym razem owszem zaczyna się od zera, ale jednocześnie nie zauważyłem wcześniej, że z każdym kolejną próbą downloadu zawartość aktualizacji jest mniejsza o pobrane wcześniej mb/gb co oznacza oczywiście, że pobieranie normalnie można wstrzymać
e: okazało się, że znowu klasycznie coś pojebałem
pobieranie za każdym razem owszem zaczyna się od zera, ale jednocześnie nie zauważyłem wcześniej, że z każdym kolejną próbą downloadu zawartość aktualizacji jest mniejsza o pobrane wcześniej mb/gb co oznacza oczywiście, że pobieranie normalnie można wstrzymać
- con shonery
- Moderator
1920 jam: Stwórz grę z okazji 100-lecia Bitwy Warszawskiej
https://polskigamedev.pl/1920-jam-stwor ... szawskiej/
https://polskigamedev.pl/1920-jam-stwor ... szawskiej/
duzo z was zamowilo pre order tlou2?
od dawna czekam z ręką w gaciach na płytkę
- Bunnymen77
Warto brać pierwsze the last of us? jest na psn za 39, ale to tworcow Uncharted ktore uwazam za takie 4/10 i sie zastanawiam.
warto, szczególnie za taką cenę
Nie polecam tlou2 tym co nie widzieli przecieków. Poczekajcie na recenzje, serio.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
ja i tak kupie
Czeka ktoś na Desperados'a 3? Ja właśnie sobie ogrywam pierwszą część, uwielbiam gierki tego typu. A najnowsza, zapowiada się świetnie, niesamowity klimat stworzyli.
- zemsta1kadluba
tlou to bardziej powinno być w temacie filmów a nie gier
mołpy są kozackie
- KillerCroc
Ja nie widziałem przecieków ale jeśli jedyne zarzuty to to że gramy teraz babochłopem z wątkiem lgbt gender w tle to jakoś przeżyje jak fajnie poprowadzą fabułę i będzie spk grywalność
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
coś do pogrania z dziewczyną? (ps4)
lubimy czasem postrzelać w call of duty, ale mega siadło nam rayman legends i szukamy czegoś w tym kierunku
lubimy czasem postrzelać w call of duty, ale mega siadło nam rayman legends i szukamy czegoś w tym kierunku
yer a wizard, Harry
- zemsta1kadluba
tlou faktycznie mogłoby być filmem bo gameplay ssie ogromne pento i piszę to z żalem bo świat był piękny a relacje angażujące, ale pod koniec gry jakikolwiek etap z przeciwnikami był bardziej odbębniany z dozą irytacji/nudy niż rozpierdalany z zajawką
Kanapowe multi czy dwie konsole?
Mi się w Resident Evila 5 pięknie grało w co-opie, ale troche sie juz zestarzało. Overcooked jest zajebisty do zabicia czasu. I Don't Starve Together. Mam na oku jeszcze A Way Out, ale nie grałem.
Mi się w Resident Evila 5 pięknie grało w co-opie, ale troche sie juz zestarzało. Overcooked jest zajebisty do zabicia czasu. I Don't Starve Together. Mam na oku jeszcze A Way Out, ale nie grałem.
Don't Starve Together sztos w chuuuj, polecam.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji