OFFTOPIC FILMOWY

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
nobezprzesady

Re: OFFTOPIC FILMOWY

Post autor: nobezprzesady »

Myślę, żeby sobie wziąć z okazji urlopu Cinema City Unlimited i przesiedzieć z tydzień w kinie, ktoś ma jakieś doświadczenia z tym abonamentem i powinienem wiedzieć o jakichś haczykach oraz pułapkach?
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

pewnie haczyk jest taki ze grane bedzie same gowno
Awatar użytkownika
nobezprzesady

firma pisze: 15 cze 2026, 20:17 pewnie haczyk jest taki ze grane bedzie same gowno
To jest jasne jak słońce, bardziej mi chodziło o ewentualne finansowe haczyki.
Awatar użytkownika
strandmon
strandmon

Post autor: strandmon »

umowa jest na 3 lub 12 miesiecy, musisz zadzwonic/napisac na infolinie najpozniej chyba tydzien przed koncem abo i oglosic rezygnacje, do seansiw 3d/imax/4dx jest doplata, w repertuarze bedzie prawie samo gowno, ja polecam
Awatar użytkownika
nobezprzesady

strandmon pisze: 15 cze 2026, 22:00 umowa jest na 3 lub 12 miesiecy, musisz zadzwonic/napisac na infolinie najpozniej chyba tydzien przed koncem abo i oglosic rezygnacje, do seansiw 3d/imax/4dx jest doplata, w repertuarze bedzie prawie samo gowno, ja polecam
Właśnie o takie haczyki jak konieczność rezygnacji przez infolinię mi chodziło, bo ja bym sobie wyobrażał, że w 2026 roku takie rzeczy to się robi jednym kliknięciem w aplikacji xD Ale chyba tak czy siak się zdecyduję na te 3 miechy, bo nie jest to wielka kasa, a widzę jutro Fight Club puszczają.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

wziąłem kiedyś i kurwa ani raz na film nie poszedłem :lol:
no niemniej jednak jest opłacalne bo kosztuje tylko trochę więcej niż pojedynczy bilet na seans
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Nie wiem co wy wymyślacie o jakichś infoliniach. Można normalnie zrezygnować od kopa na swoim koncie na stronie. Ogólnie polecam założyć se konto na Credit Agricole to ci konto unlimited na 1,5roku tera dają. Ja już tak śmigam drugi rok na drugim koncie i we wrześniu zakładam trzecie :lol: Bywają miesiące że jestem raz w tyg w kinie, bywają takie że raz idę przez cały miesiąc bo wieje chujem. Są też pakiety miesięczne i takie polecam, po co się wiązać za te 2szekle mniej
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Look how they massacred my boii..

Awatar użytkownika
strandmon
strandmon

Post autor: strandmon »

KamilNO pisze: 16 cze 2026, 1:46 Nie wiem co wy wymyślacie o jakichś infoliniach. Można normalnie zrezygnować od kopa na swoim koncie na stronie.
aha w apce nie moglem sie tego doszukac i w faq takie info znalazlem, zadzwonilem do pani i mi wylaczyla w 30 sekund, moja wina bardzo przepraszam
ODPOWIEDZ