Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Najlepsi polscy producenci w tym momencie to trójka swizzy, sharky i szamzki
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:48 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Szamza potwierdzam; zajebiste bity robi
cztery żubry i dwie kurwy
Tak na szybko to swizzy wyprodukował w całości top zz od tuzzy, szamzowa wiertara mixtape zajebiscie broni się bitami a w duecie jak i osobno cały czas rzucają bity dla zawodników reprezentujących ny drill takich jak ot9 beno chociażby
https://youtu.be/liu7kGFIZbI
Ot chociażby taki bangerek wyprodukowali.
Sharky za to często daje bity to tu i tam, coś bałaganowi dawał, malikowi a ostatnio pierdolnal płytę z multim, rapu tutaj nie oceniam ale bity to klasa światowa. Poza tym cała trójka idealnie wyczuwa trend który dopiero za parę lat wjedzie mocno do Polski - mocne, wyraziste bity inspirowane tym co dzieje się w UK, i tym co najwięksi jeszcze niedawno robili w Chicago. O ile jeżeli dla mnie bity Graczyow czy tam kubich brzmią zachowawczo, nie mają zupełnie mocy, są straszne płaskie o tyle ta trójka naprawdę dopierdala do pieca w duchu drillow i lexa lugera
https://youtu.be/liu7kGFIZbI
Ot chociażby taki bangerek wyprodukowali.
Sharky za to często daje bity to tu i tam, coś bałaganowi dawał, malikowi a ostatnio pierdolnal płytę z multim, rapu tutaj nie oceniam ale bity to klasa światowa. Poza tym cała trójka idealnie wyczuwa trend który dopiero za parę lat wjedzie mocno do Polski - mocne, wyraziste bity inspirowane tym co dzieje się w UK, i tym co najwięksi jeszcze niedawno robili w Chicago. O ile jeżeli dla mnie bity Graczyow czy tam kubich brzmią zachowawczo, nie mają zupełnie mocy, są straszne płaskie o tyle ta trójka naprawdę dopierdala do pieca w duchu drillow i lexa lugera
Co Wy tu pierdolicie o polskich producentach to głowa mała. To nie są kontrowersyjne opinie, tylko po prostu głupie/wynikające z waszej niewiedzy. Posłuchajcie czasami czegoś innego niż Kubi Producent, to może otworzą wam się oczy (albo uszy).
[mention]Addicted[/mention] a jaka jest topka producencka w PL wg ciebie w takim wypadku?
Na pewno nie graczyki i tego pokroju twory, które napierdalają na zajebanych z sieci loopach, albo w ogóle całe bity.
Jednakże polscy prawilni raperzy mają to w piździe, że rapują na bicie, który jest albo zajebany, albo został stworzony w 5 minut - co nie wynika ze skillsów, tylko z tego, że wystarczy dodać bębny i lekko to zaaranżować.
Jak ktoś nie wierzy/nie wie o co chodzi, to odsyłam chociażby do typów z fp "policja bitowa"
Jednakże polscy prawilni raperzy mają to w piździe, że rapują na bicie, który jest albo zajebany, albo został stworzony w 5 minut - co nie wynika ze skillsów, tylko z tego, że wystarczy dodać bębny i lekko to zaaranżować.
Jak ktoś nie wierzy/nie wie o co chodzi, to odsyłam chociażby do typów z fp "policja bitowa"
z Szamzem to powinien ktoś z polskich top graczy typu zabson zrobic producencką zapewnić spokojne warunki produkcji, póki jest tani, bo bity sa dopierdolone
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ya perdole, pytam się kto jest w twojej topce producenckiej, a ty mi mówisz kogo w niej nie ma xd
"zamiast mówić czym jest rap, mówią co nim nie jest"
wniosek z tego taki że chyba bardziej nie lubisz graczyków, niż lubisz dobrą muzykę pozdro
"zamiast mówić czym jest rap, mówią co nim nie jest"
wniosek z tego taki że chyba bardziej nie lubisz graczyków, niż lubisz dobrą muzykę pozdro
Typie, nawet mi się nie chce w dawać z Tobą w jakieś dyskusje, idź pierdolić dalej swoje kocopoły gdzie indziej. Najlepiej wklejając w odpowiedź wcześniejszy post.
Oo, uważam tak samo. Cała trójka robi zajebiste biciwa
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- JoeyJoeJoe
ale zostałeś zmieciony z planszy aż szkoda patrzeć
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
No przejebane, nie ma co

- JoeyJoeJoe
Wara od awatara
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
hahaha [mention]Addicted[/mention] znowu cwaniakuje, a jak ktoś go zapyta ocb to kupa w majtki XDDDD jak tam po naszej ostatniej "dyskusji" w temacie o płycie quebo?

tutaj link do powyższego, mistrz argumentacji: https://www.slizgawka.eu/viewtopic.php? ... &start=760
tutaj link do powyższego, mistrz argumentacji: https://www.slizgawka.eu/viewtopic.php? ... &start=760
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Addicted, nic osobistego, ale na tej stronie wyszedłeś na najgorszego ułoma XD Przyjebales sie o polskich procucentow typu Gralczyk, którego nikt nie wymienił, ziomek sie Ciebie spytal jaka jest twoja topka, powiedziałeś, że na pewno nie nadal niewymieniony przez nikogo Gralczyk xd i jak Ci wypomniano, ze nie takie bylo pytanie to udajesz intelektualnego paralite
[mention]aleksy[/mention]
Nie wiem co napisałeś, bo ignore, więc nvm.
[mention]Jasek[/mention]
Spoko, a jak nie mam top 10 lista hop bęc producentów w Polsce, to specjalnie na potrzeby forum muszę takową zrobić? A co do nie wymienienia przez nikogo Graczyka to nieźle, bo "ułomie" masz go pare postów wyżej wymienionego.
Pierdolicie, że każdy w tym kraju może rapować - ta aha. Nie od dzisiaj wiadomo, że w PL to wygląda tak: producenci > nic > raperzy
Już nie spinajcie się tak dziewczyny, wróćcie do pisania o tym że Smarki jednak przehajpowany, że w sumie wszystko przed 2010 rokiem to chujnia itd.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę dobrego wieczoru
Nie wiem co napisałeś, bo ignore, więc nvm.
[mention]Jasek[/mention]
Spoko, a jak nie mam top 10 lista hop bęc producentów w Polsce, to specjalnie na potrzeby forum muszę takową zrobić? A co do nie wymienienia przez nikogo Graczyka to nieźle, bo "ułomie" masz go pare postów wyżej wymienionego.
Pierdolicie, że każdy w tym kraju może rapować - ta aha. Nie od dzisiaj wiadomo, że w PL to wygląda tak: producenci > nic > raperzy
Już nie spinajcie się tak dziewczyny, wróćcie do pisania o tym że Smarki jednak przehajpowany, że w sumie wszystko przed 2010 rokiem to chujnia itd.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę dobrego wieczoru
Ostatnio zmieniony 30 mar 2020, 21:19 przez Addicted, łącznie zmieniany 2 razy.
a kurwa nie chce mi się nawet
tak zapatrzony w ameryke nie byłem nawet w 2013 słuchając sianokosów, to jest tak samo jak powiedzieć że lex luger jest najlepszym producentem w stanach bo sie odnajdował w trapie, fajne te ich drille to prawda lubie bardzo drillowanko ale kurwa przecież to jest widzenie tunelowe ksiezna diana