Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Re: Quebonafide

Post autor: yungXpaproch »

fajne to nowe
linki kurwa jaka siara :rotfl: i jeszcze w tym czasie grane half dead z chorkiem jakichs spierdolin :lol: :bag:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

This page is no longer available.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Alvarez ponownie opluty przez Quebonafide. I cos w tym jest, ze posprzatanie domu jest powazniejszym problemem dla wiekszosci raperow niz dwubiegunowy latynos, ktory umie co najwyzej wiazanke rzucic na instagramie ku uciesze swoich youngsterow z sicarios
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

jaki kraj taki kanye i pinocchio's story
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

oyama pisze: 25 kwie 2022, 14:50 ku uciesze swoich youngsterow z sicarios
Pewnie gdyby nie to, te same dzieciaki słuchaliby Quebonafajdy

E; przecież kurwa słuchają, byli na jego koncercie xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

film niedostepny co tam bylo
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

stał wśród publiczności i śpiewał (dosłownie) freestyle, że nic nie wisi sentino, ludzie się darli, że kochają quebo i że jest najlepszy, a potem poszedł na backstage
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

thx

queba to tryhard, i to nieśmieszny. jęczy zamiast rapować. jakieś wizerunki z pizdy. na taconafide taco zjadał go dupą.
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Obecnego Queby to ja w zasadzie nie słucham, ale w latach 2013-2017 to on zjadał dupą całą scenę.
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

gownem byl tylko inne czasy byli i szybko nawijane panczlajny w schemacie jestem (wstaw ceche) jak (wstaw postac z awendzers) (powtorz 32 razy) robily wrazenie, teraz to te eklektyki i plyty roku sa zbyt cringogenne dla mnie zebym mogl to dla przyjemnosci odpalic i jedynie charyzma je troche ratuje. potem sie troche nauczyl pisac i spiewac niezle refreniki ale raperem zostal miernym
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

8na10 pisze: 25 kwie 2022, 17:05 queba to tryhard, i to nieśmieszny. jęczy zamiast rapować. jakieś wizerunki z pizdy. na taconafide taco zjadał go dupą
Zamyka temat.
kid pisze: 26 kwie 2022, 11:43 gownem byl tylko inne czasy byli i szybko nawijane panczlajny w schemacie jestem (wstaw ceche) jak (wstaw postac z awendzers) (powtorz 32 razy) robily wrazenie, teraz to te eklektyki i plyty roku sa zbyt cringogenne dla mnie zebym mogl to dla przyjemnosci odpalic i jedynie charyzma je troche ratuje. potem sie troche nauczyl pisac i spiewac niezle refreniki ale raperem zostal miernym
To już kopanie leżącego ale też sama prawda.

Miauczy mruczy skrzeczy chujostwo kurwa ten typ robi od zawsze. Eklektyka miała momenty reszta to śmietnik.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

moze bylby minimalnie bardziej sluchalny, gdyby nie ta maniera i glos jakby mial podniebienie wysmarowane masłem orzechowym
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

No jak dla mnie to on brzmi jakby musial się wysrac w lesie i pechowo kucnął w pokrzywach. Byle blachy temat a ten płacze przerażony.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Quebo to idealny przykład tego, że mimo faktu bycia mocarnym w swoim czasie nie masz gwarantowanego miejsca wśród klasyków. Moda bywa, moda odchodzi, ale żeby utrwalić się jako evergreen potrzeba jeszcze jakiegoś movementu którego w jego przypadku imo trochę zabrakło. W sumie całe jego wbicie do mainstreamu to jest dla mnie zagadka, ale czasami tłum tak ma, że wybierze jakiegoś śmiertelnika i zrobi z niego bożka, nie wiedzieć czemu.
Awatar użytkownika
lostintheldz

Post autor: lostintheldz »

czemu krokrecords zablokowało filmik gdzie quebo buja sie na linie :D :D
Kanye East - Honda
please drop
tomeczek2301

Post autor: tomeczek2301 »

G.O.A.T, sajko od elektyki, nowe ruchy nie siadają ale i tak :bowdown:
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

tomeczek2301 pisze: 26 kwie 2022, 20:53G.O.A.T
:lol: :lol:

Przecież Quebo nie ma póki co nawet jednej płyty, którą można by z czystym sumieniem nazwać klasykiem.
tbc
moxxi

Post autor: moxxi »

OmarStooleyman pisze: 26 kwie 2022, 12:18 W sumie całe jego wbicie do mainstreamu to jest dla mnie zagadka, ale czasami tłum tak ma, że wybierze jakiegoś śmiertelnika i zrobi z niego bożka, nie wiedzieć czemu.
o to to, asłuchalny typ i na wywiadach jest jakiś popierdolony do tego rap chujowy

nikt nie ma takich wkurwiających ruchów i mimiki w teledyskach ogólnie
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Co wy w ogóle gadacie? Posłuchajcie lepiej, jak zajebistym raperem był kiedyś Quebo.
moxxi

Post autor: moxxi »

moxxi pisze: 26 kwie 2022, 20:59 nikt nie ma takich wkurwiających ruchów i mimiki w teledyskach ogólnie
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ODPOWIEDZ