linki kurwa jaka siara
Quebonafide
- yungXpaproch
Re: Quebonafide
fajne to nowe
linki kurwa jaka siara
i jeszcze w tym czasie grane half dead z chorkiem jakichs spierdolin

linki kurwa jaka siara
- oKulTywowany
Alvarez ponownie opluty przez Quebonafide. I cos w tym jest, ze posprzatanie domu jest powazniejszym problemem dla wiekszosci raperow niz dwubiegunowy latynos, ktory umie co najwyzej wiazanke rzucic na instagramie ku uciesze swoich youngsterow z sicarios
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- piernikowyskoczek
jaki kraj taki kanye i pinocchio's story
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Pewnie gdyby nie to, te same dzieciaki słuchaliby Quebonafajdy
E; przecież kurwa słuchają, byli na jego koncercie xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
stał wśród publiczności i śpiewał (dosłownie) freestyle, że nic nie wisi sentino, ludzie się darli, że kochają quebo i że jest najlepszy, a potem poszedł na backstage
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
thx
queba to tryhard, i to nieśmieszny. jęczy zamiast rapować. jakieś wizerunki z pizdy. na taconafide taco zjadał go dupą.
queba to tryhard, i to nieśmieszny. jęczy zamiast rapować. jakieś wizerunki z pizdy. na taconafide taco zjadał go dupą.
jasny wracaj na forum
- SuperRapMaster
Obecnego Queby to ja w zasadzie nie słucham, ale w latach 2013-2017 to on zjadał dupą całą scenę.
gownem byl tylko inne czasy byli i szybko nawijane panczlajny w schemacie jestem (wstaw ceche) jak (wstaw postac z awendzers) (powtorz 32 razy) robily wrazenie, teraz to te eklektyki i plyty roku sa zbyt cringogenne dla mnie zebym mogl to dla przyjemnosci odpalic i jedynie charyzma je troche ratuje. potem sie troche nauczyl pisac i spiewac niezle refreniki ale raperem zostal miernym
Zamyka temat.
To już kopanie leżącego ale też sama prawda.kid pisze: ↑26 kwie 2022, 11:43 gownem byl tylko inne czasy byli i szybko nawijane panczlajny w schemacie jestem (wstaw ceche) jak (wstaw postac z awendzers) (powtorz 32 razy) robily wrazenie, teraz to te eklektyki i plyty roku sa zbyt cringogenne dla mnie zebym mogl to dla przyjemnosci odpalic i jedynie charyzma je troche ratuje. potem sie troche nauczyl pisac i spiewac niezle refreniki ale raperem zostal miernym
Miauczy mruczy skrzeczy chujostwo kurwa ten typ robi od zawsze. Eklektyka miała momenty reszta to śmietnik.
No jak dla mnie to on brzmi jakby musial się wysrac w lesie i pechowo kucnął w pokrzywach. Byle blachy temat a ten płacze przerażony.
- OmarStooleyman
Quebo to idealny przykład tego, że mimo faktu bycia mocarnym w swoim czasie nie masz gwarantowanego miejsca wśród klasyków. Moda bywa, moda odchodzi, ale żeby utrwalić się jako evergreen potrzeba jeszcze jakiegoś movementu którego w jego przypadku imo trochę zabrakło. W sumie całe jego wbicie do mainstreamu to jest dla mnie zagadka, ale czasami tłum tak ma, że wybierze jakiegoś śmiertelnika i zrobi z niego bożka, nie wiedzieć czemu.
- lostintheldz
czemu krokrecords zablokowało filmik gdzie quebo buja sie na linie

Kanye East - Honda
please drop
please drop
-
tomeczek2301
G.O.A.T, sajko od elektyki, nowe ruchy nie siadają ale i tak 
-
pieschrodingera
Przecież Quebo nie ma póki co nawet jednej płyty, którą można by z czystym sumieniem nazwać klasykiem.
tbc
o to to, asłuchalny typ i na wywiadach jest jakiś popierdolony do tego rap chujowyOmarStooleyman pisze: ↑26 kwie 2022, 12:18 W sumie całe jego wbicie do mainstreamu to jest dla mnie zagadka, ale czasami tłum tak ma, że wybierze jakiegoś śmiertelnika i zrobi z niego bożka, nie wiedzieć czemu.
nikt nie ma takich wkurwiających ruchów i mimiki w teledyskach ogólnie
- SuperRapMaster
Co wy w ogóle gadacie? Posłuchajcie lepiej, jak zajebistym raperem był kiedyś Quebo.