[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Ehhh szkoda Janusza
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
z takimi ciumciokami nic nie ugra, oby jakiś inny team się po niego odezwał, bo dalej potrafi dobrze grać
zalosny jest ten vac, mam zapisane linki do profili gosci perfidnie odpalonych, sprawdzam co jakis czas i wciaz brak banow
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
- bialyjelen
no jest dlatego ino faceit
Astralis disband
jak tam jabbi wężu po wyjebaniu cadiana? grasz jak bot w cs2
jak tam jabbi wężu po wyjebaniu cadiana? grasz jak bot w cs2
to niezłe astralis
- bialyjelen
czy tylko mi blamef wyglada troche jak alanik?
Tam przede wszystkim baitF jest do wyjebania albo stavn. Wzięliby porządnego igla i by napierdalali.
Dodano po 17 minutach 40 sekundach:
Keoz do wyjebania jest, niesamowity bobek
Dodano po 53 minutach 4 sekundach:
Snax
Dodano po 17 minutach 40 sekundach:
Keoz do wyjebania jest, niesamowity bobek
Dodano po 53 minutach 4 sekundach:
Snax
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
No i jeszcze jeden
Dodano po 25 minutach 34 sekundach:
Janusz to jest taki boss
keoz zajebisty lurk kretynie 
Dodano po 9 minutach 3 sekundach:
snax szef
Dodano po 9 minutach 3 sekundach:
snax szef
Ja pierdolę wyjebać się na takim gówno buyu, szkoda w chuj Janusza
nie no niech wezmą go do innej drużyny, marnuje się z takimi patałachami
keoz mój idol od dziś
Astralis zajebiste ruchy robią, chyba bardzo chcą zostać tier2 zespołem

będzie miał więcej czasu na robienie bica
- TruthTeller
Superteamy nie istnieją w tej grze.
Przez całe RMRy nie wiedziałem co Liquid chce grać, tyle przewag przegrali, pistoli z 90%. Poza paroma stackami granatów wyglądali jak zbiór ludzi z FPLa, gdzie często clutche ratowały dupe.
Zderzenie wszystkich kultur csa w jednym miejscu się nie sprawdziło, Yekindar wyglądał jak stand-in, pogubiony kompletnie, Cadian decydował się na stacki sitów i nie przypominam sobie żadnego trafionego i jednak dużo missów, skullz zagrał lepiej niż oczekiwałem, Twistzzz wysoki poziom, a NAF to taki NAF z ostatnich lat, robił swoje, ale też nic nadzwyczajnego.
Swoją drogą europejski gracz z brazylijskim trenerem się sprawdził kiedykolwiek?
Przez całe RMRy nie wiedziałem co Liquid chce grać, tyle przewag przegrali, pistoli z 90%. Poza paroma stackami granatów wyglądali jak zbiór ludzi z FPLa, gdzie często clutche ratowały dupe.
Zderzenie wszystkich kultur csa w jednym miejscu się nie sprawdziło, Yekindar wyglądał jak stand-in, pogubiony kompletnie, Cadian decydował się na stacki sitów i nie przypominam sobie żadnego trafionego i jednak dużo missów, skullz zagrał lepiej niż oczekiwałem, Twistzzz wysoki poziom, a NAF to taki NAF z ostatnich lat, robił swoje, ale też nic nadzwyczajnego.
Swoją drogą europejski gracz z brazylijskim trenerem się sprawdził kiedykolwiek?
przecież ten skullz był wczoraj tragiczny. Kierownica odpalana była cały czas, o durnych decyzjach nie wspomnę.
Fallen i taco jako jedyni fawelarze myśleli w tej grze z tamtych rejonów
Poza tym jak można nazywać superteamem drużynę ze skullzem yekindarem i nafem, którzy siedzą w tier2
Fallen i taco jako jedyni fawelarze myśleli w tej grze z tamtych rejonów
Poza tym jak można nazywać superteamem drużynę ze skullzem yekindarem i nafem, którzy siedzą w tier2
Nie no zacznijmy od tego, że ten system to żart, bo patrzcie na kogo musiało grać liquid, a z kim musiało się mierzyć takie pain, które jest jeszcze kurwa gorsze a jedzie na majora
8 zawodników z top 20 nie będzie na pierwszym majorze cs2, to chyba jest jednak coś nie tak z systemem Bucholza.
Dodano po 1 dniu 9 minutach 41 sekundach:
Chyba szybko się skończy przygoda s1mpla w Falcons
8 zawodników z top 20 nie będzie na pierwszym majorze cs2, to chyba jest jednak coś nie tak z systemem Bucholza.
Dodano po 1 dniu 9 minutach 41 sekundach:
Chyba szybko się skończy przygoda s1mpla w Falcons
W życiu nie widziałem tyle wjebanych rund mając przewagę, brawo ence