Sentino
Re: Sentino
Śledzę kolesia już kilka lat, żadnych jego slow nie biorę na poważnie. Ale może akurat okaże się słowny 
I gituwa, otoczka elitarności dla każdego fana Sentiego.ksiazenieporzadek pisze: ↑16 wrz 2020, 21:42 Trasa na której frekwencja na koncertach 50 osób. To nawet covidem przejmować się nie musi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja to kupuję.
Nie ma. Ktoś zdążył ściągnąć?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Po chuj on tak kombinuje z tymi wtyczkami na wokalu
Niemieckie rzeczy mają zajebistą jakość, polskie standardowo jak na odpierdol
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
I znowu spierdolony mix, nie da się tego słuchać.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kurwa senti czemu ty nie słuchasz fanów i robisz takie hujowe miksy. Wersja z pierwszego snipetu miała pierdolnięcie chociaż.
Ja robię tylko dla poważnych artystów mix, nie dla jakiegoś sentino co hajs zbiera na pomagamy żeby 20 płyt wytłoczyć essa
bardziej mem, niż raper, aktualnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- marco_pantani
przecież to nie jest jakoś fatalnie zmixowane jak na kawałki Sentiego
benger
benger
zwracam honor
w szoku jestem w sumie po opiniach tutaj, mi kompletnie odjebało na punkcie tego numeru, piękny
Jak nie jestem fanem Sebka, tak to jest całkiem spoko, melodyjny kawałek i miks wcale nie jest taki najgorszy ( Onasis nic nie przebije )
Oczywiście konsekwentnie marnuje on swój talent i szanse na sukces w Polsce przez totalny brak profesjonalizmu, ale to już inna para kaloszy. Zawsze ma tych +-100 wiernych na ślizgawce xd ( jeśli przestrzeliłem liczbę, wybaczcie xd )
Oczywiście konsekwentnie marnuje on swój talent i szanse na sukces w Polsce przez totalny brak profesjonalizmu, ale to już inna para kaloszy. Zawsze ma tych +-100 wiernych na ślizgawce xd ( jeśli przestrzeliłem liczbę, wybaczcie xd )
no ja żadnej wersji wcześniej nie słuchałem, te odpaliłem wczoraj i nie mogę przestać słuchać. świetny kawałek, szczególnie wjazd sentiego
Panowie wiadomo, ze kawalek dobry wokalnie, flow to sie tam zgadza. Ale puscie to na czyms lepszym niz glosnik iphona 6s to sie kurwa nie da sluchac tak ubogi jakosciowo jest ten bit z jakimis zapelniaczami w postaci cykaczy i kazdy wokal w innej barwie i glosnosci zmixowany.

świadomość swojej ignorancji