Tede
Re: Tede
Jeśli chodzi o sytuację z Numerem to akurat tam była kwestia tego, że Numer nadal wisiał mu hajs za uliczny zaiks. Pozatym myślę, że też by mnie denerwowało jakbym ciągnął zespół (WFD) swoją ksywką, wydawał to, jarał się dalej procesem twórczym, a do tego jeszcze namawiał ziomka z zespołu żeby coś dograł i żeby przyszedł na gotowe, zgarnąć parę złotych z płyt i koncertów.
- FruitOffTheWall
bedzie bif co bawi mnie ta kultura
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ja tak miałem z jednym moim ziomkiem, a potem drugim, że musiałem ich z czasem namawiać żebyśmy w końcu kolejny numer nagrali, na początku szło błyskawicznie a potem już mi się znudziło gnanie więc se zostałem solo i tyle, także rozumiem
-
jankovvski
W tych przypadkach nie rozchodzi się o sedno konfliktów i o to kto miał rację, tylko o sposób w jaki te konflikty są rozwiązywane.
Jacula jak tylko mu się coś nie spodoba dąży do wyśmiania i zdyskredytowania innych, najchętniej publicznie ku uciesze gawiedzi i reszty przydupasów.
Z Tuniziano sytuacja jest zero jedynkowa, wpierdolił swojej kobiecie- zasłużył na banicję, ale przecież to, że go nagrywali w momencie gdy się kajał, przepraszał i prosił o szansę śmierdzi metodami z komunizmu.
Jakby przyszło wyliczyć tych wszystkich Krugerów, CNE, Wujków, Kołczów, Ostaszów, Brewów, Grzechów, Fjufjów, Jakuzów, którzy odbili na przestrzeni lat to by miejsca nie starczyło, a wierny pozostał chyba tylko Zgrywus, który jest miękką fają bez swojego zdania. Zresztą też nagle zniknął z hajpmenki w czasach największego fejmu, chuj wie czy się pokłócili czy wjechał na przymusowe wakacje.
Tutaj od 1h19min nowy popis Keptyna Jacka:
https://www.youtube.com/watch?v=Lh-NvX6QiWw&t=4853s
Uważam Tedego za najbardziej zasłużonego rapera w Polsce, wyprzedził trendy i był prekursorem niezliczoną ilość razy, jednak giga boli mnie dupa i wkurwia fakt, że w momencie gdy pojawia się sukces, to 50letniemu chłopu odpierdala palma i tryska woda sodowa uszami. Mania wielkości i oblężona twierdza. Jest przyjemny w odbiorze kiedy jest w dołku i mu nie idzie, wtedy łapie pokorę i z szacunkiem odnosi się do innych, jednak wystarczyły 3 miesiące w kanale zero, trochę rozgłosu przy freakfightach i zaczyna brakować tlenu w pomieszczeniu dla towarzyszy Jacka.
Jacula jak tylko mu się coś nie spodoba dąży do wyśmiania i zdyskredytowania innych, najchętniej publicznie ku uciesze gawiedzi i reszty przydupasów.
Z Tuniziano sytuacja jest zero jedynkowa, wpierdolił swojej kobiecie- zasłużył na banicję, ale przecież to, że go nagrywali w momencie gdy się kajał, przepraszał i prosił o szansę śmierdzi metodami z komunizmu.
Jakby przyszło wyliczyć tych wszystkich Krugerów, CNE, Wujków, Kołczów, Ostaszów, Brewów, Grzechów, Fjufjów, Jakuzów, którzy odbili na przestrzeni lat to by miejsca nie starczyło, a wierny pozostał chyba tylko Zgrywus, który jest miękką fają bez swojego zdania. Zresztą też nagle zniknął z hajpmenki w czasach największego fejmu, chuj wie czy się pokłócili czy wjechał na przymusowe wakacje.
Tutaj od 1h19min nowy popis Keptyna Jacka:
https://www.youtube.com/watch?v=Lh-NvX6QiWw&t=4853s
Uważam Tedego za najbardziej zasłużonego rapera w Polsce, wyprzedził trendy i był prekursorem niezliczoną ilość razy, jednak giga boli mnie dupa i wkurwia fakt, że w momencie gdy pojawia się sukces, to 50letniemu chłopu odpierdala palma i tryska woda sodowa uszami. Mania wielkości i oblężona twierdza. Jest przyjemny w odbiorze kiedy jest w dołku i mu nie idzie, wtedy łapie pokorę i z szacunkiem odnosi się do innych, jednak wystarczyły 3 miesiące w kanale zero, trochę rozgłosu przy freakfightach i zaczyna brakować tlenu w pomieszczeniu dla towarzyszy Jacka.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2024, 23:22 przez jankovvski, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdaje się, że przyczyna była prozaiczna; po prostu znalazł dupeczkę i się ustatkował. Tak mi kiedyś mignęło, gdy patrzyłem na jego IG.jankovvski pisze: ↑01 cze 2024, 12:42 wierny pozostał chyba tylko Zgrywus, który jest miękką fają bez swojego zdania. Zresztą też nagle zniknął z hajpmenki w czasach największego fejmu, chuj wie czy się pokłócili czy wjechał na przymusowe wakacje.
Trochę podobnie jak PsychoStach, gdy zorientował się, że pajacowanie u boku Tedego nie zapewni mu chleba, to wziął się za robotę i dzisiaj jest czołowym naganiaczem publiczności w przeróżnych programach telewizyjnych.

No wlasnie nie do konca tak jest jak piszesz z tym zdyskredytowaniem innych. Np z takim tuniznano caly czas nie bylo wiadomo oficialnie co zrobil do czasu az sie nie rozrpuł u numera.jankovvski pisze: ↑01 cze 2024, 12:42 W tych przypadkach nie rozchodzi się o sedno konfliktów i o to kto miał rację, tylko o sposób w jaki te konflikty są rozwiązywane.
Nagrywal go zgrywus ale wiadomo to tede ten zly XD
O wiele innych rozstan ludzie ciagle pytaja i czesto tede odpowiada zapytaj tych co odeszl pewnie ci powiedza prawde.
I widzicie jak to dziala nawet jak kktos sie z nim trzyma dlugie lata jak zgrywus to zaraz mieka faja i szukanie problemow XD
Zgrywus nie gra koncertow przez problemy zdrowtone lekarz mu zabronil, po podkrazanych oczach i zakazie wysilku strzelam ze ma problemy z nerkami,
Raz na jakis czas zdarzy jeszcze mu sie zagrac support jak na 10leciu eliminati itp.
Dodano po 10 minutach 59 sekundach:
Ale tede aktualnie ma dziewczyne od paru lat wiec jakis zwiazek umie stworzyc.Moltisanti pisze: ↑01 cze 2024, 4:51 Tak stary każdy się wypiął na biednego tedzika. Chlop nie umie stworzyć związku, ziomków musi znajdywać co chwilę innych, ci co się bujają na jego filmach to juz jakies totalne przydupasy zazwyczaj ale tedzik to na pewno zawsze ten spoko koleśrelacja z Numerem świetnie pokazuje jakim on jest człowiekiem, chlop dosłownie obrazil się na to ze Numerowi nie chciało się nagrywać.
Akurat to że jest sławny i pomimo tego ludzie się od niego odwracają zamiast grzać się w jego jakimś tam blasku to świadczy o nim raczej gorzej niż lepiej
Numer to akurat mieka faja, powiedzial ze odszedl z wj bo zle sie czul jak go tedzik ciasnal o nagranie plyty czy wysmiewal ze np jego plyta jest bardzo smutna bo numer nagrywal ja kiedy mial problemy z zona. Ogólnie tam nie pasowal i gdyby nie to ze jest slabym raperem i bez tede nic by nie osiagnal to juz by wczesniej odszedl.
Ja np uwazalem ze numer jesto spoko osoba ale on pokazal swoaja prawdzia twarz w tym konflikcie,
Kasy mu nie odda bo nie XD Mimo ze nadal ziomkami byli to ten zaproisl duniznano do audycji kiedy tede akurat na wakacje wylatywal.
Dobrze wiedzial co tam bedzie, i sam ton audycji byl zero jedynkowy.
No chyba kazdy by sie wkurwil.
-
jankovvski
ale to masz jakieś insiderskie infa, czy na podstawie tego co wiadomo w przestrzeni publicznej tak uważasz?
- scam_sakawa
Ślizgawka wyciąga nieznane dotąd okoliczności z życia Jacka Granieckiego
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
jezu ten karramba, a zdążyłem już o tym zapomnieć…
- marmolad_k2
Co to za utwór? Muszę przesłuchać, bo tekst mocny.
-
jankovvski
- piernikowyskoczek
a, jeszcze liroy
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer