[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: 2rzyn »

Dokladnie i kolejny raz tournament winner to Pan Mes :joint:
Mes sie nie sciga na zasiegi czy ilosc sprzedanych plyt a poza tym jak widac po fanach tedego, ogromna czesc populacji jest glucha i wybiera disco polo i chujowe wycie na autotunie uzywanym tak absurdalnie ze rzygac sie chce (ale nie gluchym!)
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

"Mes się nie ściga na zasięgi czy ilość sprzedanych płyt" - to tak jakby napisać pochwałę, że Peter Dinklage nie ściga się o bycie najwyższym aktorem...

No nie ściga się, bo niby jak miałby to robić?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Chodzilo o to ze w chuju ma argument o byciu przebitym na olisie przez chujowa plyte flaka
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no ale 2rzyn juz tak serio, przeciez wiesz doskonale o co w tym chodzi

w mniemaniu Mesa jest on top of the top, najlepszy i ma hurrrrwa alko armie fanow

a tu wychodzi ze jego wiekopomne dzielo, plyta po dlugiej przerwie jest przebita przez sprzedaz przebrzmialego starego raperzyny ktory na kiblu sklecil epke

no jest to potwarz najwiekszy dla kogos tak przekonanego o swojej wielkosci i znaczeniu dla sceny r a p
Obrazek
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

ale ta epka jest w całości zadedykowana do i o Piotrku, więc kolejny jego sukces
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Bane

2rzyn pisze: 28 lis 2025, 19:44 Chodzilo o to ze w chuju ma argument o byciu przebitym na olisie przez chujowa plyte flaka
Wiadomo, że każdy, kto przegrywa w takim wyścigu, oficjalnie będzie miał to w chuju i przypisywał temu zerowe znaczenie, a ten, kto wygrywa, będzie miał argument na rzecz swojej "lepszości". Chciałbym widzieć, jak Mes ma w chuju OLiS, gdyby tymi smyczkami zrobił tam pierwsze miejsce, a Tede ze swoimi dissami skończył poza pierwszą dziesiątką.

Albo jak ma w chuju koncerty, gdyby zapraszano go co chwilę jako główną atrakcję dużych rapowych imprez.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Cz4rny1337 pisze: 28 lis 2025, 19:47 no ale 2rzyn juz tak serio, przeciez wiesz doskonale o co w tym chodzi

w mniemaniu Mesa jest on top of the top, najlepszy i ma hurrrrwa alko armie fanow

a tu wychodzi ze jego wiekopomne dzielo, plyta po dlugiej przerwie jest przebita przez sprzedaz przebrzmialego starego raperzyny ktory na kiblu sklecil epke

no jest to potwarz najwiekszy dla kogos tak przekonanego o swojej wielkosci i znaczeniu dla sceny r a p
Ale Mes wie ze jego baza fanow jest mniejsza, poza tym nie startuje z pozycji rapera ktory rok temu wydal kandydatow na szalencow. Nagrywal niszowe projekty ostatnio wiec wiadomo ze nie moglo byc wynikow sprzedazowych.
Powrarzam, glusi fani tedego kupia nawet nasrane do reklamowki. Ludzie kupowali jego winyl 3 kondomy, nosz kurwa to bylo asluchalne gowno.

Mes chce zwyciestwa tylko na plaszczyznie artyzmu i prawdy. A w tym miejscu jak wiadomo tournament winner to znow Pan Mes :joint:
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Ja też jestem z tych, którzy uważają, że Mes rozłożył Tedego. Trochę mi ciężko, trochę mi głupio, bo Jacka też sporo słuchałem i nawet niektóre nowe albumy (do SKRRRT, które uważam za najlepszy z tej nowszej ery) lubię. 20 lat temu to wiadomo, że jako dzieciak byłem zajarany, a beef z płomieniem to w ogóle nie ma gadki.

Ale Piotrek to IMO coś więcej niż raper. Dla mnie jego najlepsza LP to Ała, które tak wielu nie siadło i które było chyba pierwszym najbardziej odmiennym i innym albumem niż wcześniej. Ponadto zamach, kandydaci, trzeba było i tak były kozak albumami, właściwie słabsze były tylko rapersampler i wybitnie kiepskie hello baby. Tracki mesa można traktować jak piosenki wielowymiarowe, osobiście mam tak, że słyszałem dziesiątki, a być może nawet setki kawałków Tedego, a nie jestem w stanie przypomnieć sobie jakiegoś bujającego fragmentu, a takowe mesa nasuwają się instant.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

arystokrata91 pisze: 28 lis 2025, 23:13 Ja też jestem z tych, którzy uważają, że Mes rozłożył Tedego.
Nick zobowiązuje.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

arystokrata91 pisze: 28 lis 2025, 23:13 Ja też jestem z tych, którzy uważają, że Mes rozłożył Tedego
Nogi co najwyżej przed nim rozłożył
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Obrazek
dobranoc kochani
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
moxxi

Post autor: moxxi »

Buszek łakomczuszek
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Burak pisze: 29 lis 2025, 0:30
Spoiler
Obrazek
dobranoc kochani
Wcześniej dodał zdjęcie murzynki a teraz to z podpisem might delete later

Było ruchane
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@2rzyn nie możesz za niego czegoś nagrać żeby ten wątek miał sens ? Rozumiem że mixtape o katkicwelu a dawaj track żeby rozmowa tu do 1000 nie umarła ^^
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
PITI

Post autor: PITI »

Ile można czekać na ten diss?
Aż tak sobie ujebał te 3 miesiące?

KONIEC BEEFU ZAMYKAM TEMAT
Dobranoc.
Siły przyrody w służbie człowieka
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Na sztukę takiego formatu (niedostępnego dla mnie) trzeba czekać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

2rzyn dawaj dissa
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
stachu

Post autor: stachu »

2rzyn czekamy, zdobyte przez Ciebie punkty zostana zaliczone na poczet Piotrka w tym beefie.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

2rzyn pisze: 28 lis 2025, 20:13 Ale Mes wie ze jego baza fanow jest mniejsza, poza tym nie startuje z pozycji rapera ktory rok temu wydal kandydatow na szalencow. Nagrywal niszowe projekty ostatnio wiec wiadomo ze nie moglo byc wynikow sprzedazowych.
nie były niszowe. po prostu były chujowe i jeden gorszy od następnego i ludzie go w piździe mieli lol
Awatar użytkownika
Bane

Dokładnie, niszowością tłumaczy się teraz rzeczy, które nie pykły, ale gdyby wyszło inaczej, nie byłoby mowy o żadnych "niszowych projektach".
ODPOWIEDZ