ja jakoś się nie dziwię, sprzedaje chore ilości płyt, koncertów gra pełno, pewnie razem z kobietą, która też swoje w rapie zarobiła, jakieś inwestycje też pewnie się zwracają
niby Taco bogacz a listonosz z radomia wiecej becelu wplacil, beke mam z was warszawiacy
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
DJ_BOBO pisze: ↑03 maja 2020, 19:56
tylko że taco nie jest warszawiakiem chłoptasiu
co tam znowu szczekasz piesku
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
No z tym Taco to bym jeszcze się powstrzymał, no bo jeszcze nominacja Taconafide została.
A co do zwrotki Kękę - przyjemnie. Spoko, że szybko to nagrał. No i nawet props za nominacje, że nie licząc tego Domagały to idzie do mniej popularnych gości.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.
taka pisze: ↑03 maja 2020, 20:02
Nie no wiadomo, że props za akcje i wpłatę, bo nic nie musiał przelewać, ale np takiemu Taco udało się zachować ilość zer na swoim koncie dla siebie.
A ukradł te pieniądze? Uczciwe zarobił a pamiętam wszystkie akcje jak Kękę na festiwalach żebrał żeby mu ludzie do kubka alko nalali bo się nie przelewało. Jakie żałosne podejście jest w tym temacie jeśli chodzi o zarobki i wydatki raperów, chuja was to obchodzi ile kto ma i ile kto da.
Raz boli że nie ma transparencji finansowej i nie wiadomo ile raperzy zarabiają i ile prawdy w ich tekstach a jak ktoś rzuci luzem 100k albo powie że ma na koncie siedem zer to już się zaczyna januszowanie, gardzę takim zachowaniem.
Chujowa 16stka ale przynajmniej wracamy do korzeni akcji, props Kę
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...