Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
ale kurwa kompromitacja juventusu
serio. totalnie nie umiem zrozumieć tego transferu
when the beat is dope, I get excited
Ten Danilo to jest niezły szczęściarz gość obskoczył już Real, City teraz idzie do Juve a przecież to totalnie przeciętny grajek który nic jeszcze nigdzie nie pokazał, też mnie ten transfer dziwi 
z Cancelo były jakieś kwasy i City przez to dyktowało warunki. Dopłacą 28mln euro.
co jest nie tak z Ziyechem ze go nikt nie bierze?
Tak jak mówiłem od samego początku - wśród kibiców jest przereklamowany, do lepszego klubu się nie nadaje i widocznie one to widzą. Sevilla to jego poziom, ale pogardził.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
DiMarzio puścił info, że Spurs złożyli ofertę za Dybale opiewającą na 70 mln euro
Wiem, skoro United nie było w stanie spełnić jego oczekiwań jakoś mało prawdopodobne wydaje się że Spurs to zrobią, zobaczymy. Wygląda na to, że w Juventusie nie koniecznie widzą go w planach na następny sezon, on sam ze świadomością tego że nie będzie pierwszym wyborem Sarriego może chcieć jednak odejść jeszcze w tym okienku.
Generalnie w Anglii jest teraz niezły pierdolnik jeśli chodzi o informacje transferowe, w przypadku Coutinho, Dybali, Bruno Fernandesa i Eriksena były już chyba rozpatrywane wszystkie możliwe opcje, tymczasem dementi goni dementi.
Generalnie w Anglii jest teraz niezły pierdolnik jeśli chodzi o informacje transferowe, w przypadku Coutinho, Dybali, Bruno Fernandesa i Eriksena były już chyba rozpatrywane wszystkie możliwe opcje, tymczasem dementi goni dementi.
tak. dobrze, że jeszcze na zwolnieniu, to z wszystkim na bieżąco będę
btw. Leipzig odrzuciło dwie oferty za Upamecano, ostatnia opiewająca na €70m. Arsenal będzie nadal próbował, choć Niemcy nie chcą sprzedać poniżej klauzuli (€100m)
btw. Leipzig odrzuciło dwie oferty za Upamecano, ostatnia opiewająca na €70m. Arsenal będzie nadal próbował, choć Niemcy nie chcą sprzedać poniżej klauzuli (€100m)
when the beat is dope, I get excited
mógł chcieć kupę kasy za dołączenie do united
taka luźna myśl niepowiązana z tym komu kibicuję, ja się wypowiem dopiero po zamknięciu okna bo to co się odjebuje to ja nawet nie
Jak co okienko wrzucaja wszystkich do Tottenhamu, ale tak jak napisal Floo i Kali, Levy nie udzwignie takiej tygodniowki. Cou to juz w ogole jakis totalny odlot. Skonczy sie zapewne na jednym Ndombele i sprzedazy Eriksena do jakiegos Realu albo Juve w ostatnich dniach sierpnia.
Dobra jest teraz dezorientacja z newsami, czekanko, bo tu się jeszcze sporo wydarzy
W ogóle co za okienko, fekir z klubu grającego w LM ląduje w betisie (pisanie: ooo przecież Liverpool go przebadał, kolana mogą nie wytrzymać - to dla mnie zawsze sprawdzanie czy post nie jest z 2016
).
Grono ekspertów prześciga się w tłumaczeniu, czemu ziyech nie jest rozchwytywany, który imo mimo swoich wad dałby radę, a w tym samym czasie nikt nie rusza daniego olmo z dinama.
Firpo pisze tweety, w których cieszy się z kontuzji messiego i inne dobre hity, deklaruje że on i jego stary są z realem, w Madrycie maja go na priority, po czym zidane namawia na mendy’ego i barca najlepszym stealem okienka zgarnia juniora za mniejszy hajs
Wszyscy zdążyli spropsować borussie, Atleti-Real-Barca puściły w kurwe szmalu, a na koniec się okaże ze najlepsze okienko zrobił Arsenal
E: no i w ciągu kilkudziesięciu godzin w Madrycie ląduje donny VdB ( który jest kot piłkarzem), bo klub lekką ręka oddaje ceballosa
W ogóle co za okienko, fekir z klubu grającego w LM ląduje w betisie (pisanie: ooo przecież Liverpool go przebadał, kolana mogą nie wytrzymać - to dla mnie zawsze sprawdzanie czy post nie jest z 2016
Grono ekspertów prześciga się w tłumaczeniu, czemu ziyech nie jest rozchwytywany, który imo mimo swoich wad dałby radę, a w tym samym czasie nikt nie rusza daniego olmo z dinama.
Firpo pisze tweety, w których cieszy się z kontuzji messiego i inne dobre hity, deklaruje że on i jego stary są z realem, w Madrycie maja go na priority, po czym zidane namawia na mendy’ego i barca najlepszym stealem okienka zgarnia juniora za mniejszy hajs
Wszyscy zdążyli spropsować borussie, Atleti-Real-Barca puściły w kurwe szmalu, a na koniec się okaże ze najlepsze okienko zrobił Arsenal
E: no i w ciągu kilkudziesięciu godzin w Madrycie ląduje donny VdB ( który jest kot piłkarzem), bo klub lekką ręka oddaje ceballosa
yer a wizard, Harry
- Bunnymen77
Bartolomeu obiecał Messiemu, że sprowadzi Neymara i ma zamiar spełnić te obietnice. PSG miało się zgodzić na wypo z opcją płatności za rok. Dlatego teraz Cou jest jeszcze bardziej łączony z różnymi klubami.
Kurwa, plotek jest tak dużo, że ciężko to ogarnąć, ale Utd chce eriksena, który nie chce przedłużyć kontraktu, a Żyd z Tottenhamu nie zamierza go puścić za darmo za rok. Jakby Cou przyszedł do Tottenhamu to imo ma szansę wypalić. Najlepiej grał w Liverpoolu właśnie na środku i rzucanie przez Barcelonę na skrzydło skończyło się utratą pewności siebie.
Kurwa, plotek jest tak dużo, że ciężko to ogarnąć, ale Utd chce eriksena, który nie chce przedłużyć kontraktu, a Żyd z Tottenhamu nie zamierza go puścić za darmo za rok. Jakby Cou przyszedł do Tottenhamu to imo ma szansę wypalić. Najlepiej grał w Liverpoolu właśnie na środku i rzucanie przez Barcelonę na skrzydło skończyło się utratą pewności siebie.
-
TheGreatestGolota
Ziyech złapał prime mecze w danym momencie, to tyle ode mnie scouci weryfikuja wszysfko.
Ciekawi mnie czy ktoś się szarpne na GB11
Typ ma specyficzny kontrakt bo sam Perez mówi że Ramos to najlepiej pokazany kontrakt
A media głoszą o 17 mln dla niego
Ciekawi mnie czy ktoś się szarpne na GB11
Typ ma specyficzny kontrakt bo sam Perez mówi że Ramos to najlepiej pokazany kontrakt
A media głoszą o 17 mln dla niego
Levy podobno w Miami, żeby przyspieszyć negocjacje z Barceloną. W ciągu najbliższych 48h będzie wyjaśniona przyszłość Coutinho i kierunek Tottki/Arsenal (bliskie źródła), a ex zawodnik futsalu Barcy znowu daje info - potwierdzenie Neymara do 09.08
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Wtedy Eriksen do diablow i najlepsze okienko od dawna