[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Nie muzyka, ale wrzucam do tematu, bo są strzały w jakichś nowych wywiadach
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
"warstwa tekstowa" i "wartościowe obserwacje"
w końcu coś sie dzieje, szkoda tylko że Mes tak podgryza, a odpowiedzi na dissa nadal nie ma
Teraz będzie robił turnus po wszystkich stacjach które przeprowadzą z nim wywiad, żeby w nich powiedzieć że TEDE MA FLAKA i napompować swój balonik zamiast pójść do studia i nagrać diss
Teraz będzie robił turnus po wszystkich stacjach które przeprowadzą z nim wywiad, żeby w nich powiedzieć że TEDE MA FLAKA i napompować swój balonik zamiast pójść do studia i nagrać diss
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
no i pięknie podgryziony, rozjebany, styl wypowiedzi, składanie zdań wielokrotnie złożonych, liczne argumenty, a Tede? "no Mes jest odklejony, dziękuję, wygrałem beef"
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
Ja pierdolę, on coś pierdoli o byciu bitewnym MC i żeby z tego tytułu mu kibicować, a odpowiedź prawie 3 miechy wypuszcza 
the best of z tego tematu to wjazd uż @Bizon Twoja Strata i cała ta rozkmina o kontrabasie największych skrzypcach
Dodano po 5 minutach 47 sekundach:
ale to jest łeb, zamiast udowodnić to naocznie że wygrywa beefa to chodzi po radiostacjach i argumentuje dlaczego wygrał beefa. no co za lamus.
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Dodano po 5 minutach 47 sekundach:
ale to jest łeb, zamiast udowodnić to naocznie że wygrywa beefa to chodzi po radiostacjach i argumentuje dlaczego wygrał beefa. no co za lamus.
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
a to prawda akurat, jak na ilość alko co wydudnił przez swe życie to elegancko idzie mu formułowanie mysli w czasie rzeczywistym.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ależ pięknie tede rozjebany w tych wywiadach
To są wlasnie argumenty. Elegancko Mesiwo wypunktowal resortowa corke graniecka.
Tournament winner to znow Pan Meeeeeeees
1570:1
Mam nadzieje ze te podgryzanie to juz ostateczny rozpęd przed wypuszczeniem kawalka na robotną sukę
To są wlasnie argumenty. Elegancko Mesiwo wypunktowal resortowa corke graniecka.
Tournament winner to znow Pan Meeeeeeees
1570:1
Mam nadzieje ze te podgryzanie to juz ostateczny rozpęd przed wypuszczeniem kawalka na robotną sukę
- marmolad_k2
Samce psa?
Ciekawe, ile razy z tych 80 Mes już przećwiczył flow przed ostateczną wersją nowego dissu. Możliwe, że ze 3 już będzie.
"Ja nie unikam konfrontacji" - tu poplułem ze śmiechu monitor.
Oczywiście 2rzyn koń zwalony - nowe, nie znałem.
"Ja nie unikam konfrontacji" - tu poplułem ze śmiechu monitor.
Oczywiście 2rzyn koń zwalony - nowe, nie znałem.
Tego kawałka, o którym pisałeś jakieś 2137 razy, że na pewno, ale tym razem naprawdę na pewno, będzie do końca jednego z tygodni, które już dawno minęły?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Props 2rzyn, takie proste a skalpy wpadają
Tak prawdę mówiąc, to gdyby nie wątek Tedego w wywiadach Mesa to każdy miałby w chuju co ma do powiedzenia i nikt by go nie zapraszał, to teraz Mes musi powoli tuszyć na ogniu temat Jacka w wywiadach, bo jak się za szybko wystrzela to już go nie będą nigdzie zapraszać, tak że diss nie szybciej jak 2026
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Bo Mes jest sprytny, wszystko przemyślane 40 miesięcy do przodu, tak się miażdży przeciwnika.
A tak już trochę poważniej: zawsze mnie bawi, jak w beefie raper X wytyka raperowi Y, że jest chujowy, podczas gdy prawie w każdym przypadku wygląda to tak, że X sam nagrywa z bandą przydupasów zdecydowanie poniżej poziomu rapera Y i wtedy jakoś nie ma problemu z jakością ich flow, wersów i tak dalej.
Bo jasne, że można nie lubić Tedego, jest za co, tylko gdzie Tede, a gdzie Blef czy, kurwa, Stasiak. I wielu innych, z którymi Pan Artysta nagrywał bez pierdnięcia, że coś im to rapowanie średnio idzie, nawet jeśli mają 80 razy przećwiczone zwrotki.
A tak już trochę poważniej: zawsze mnie bawi, jak w beefie raper X wytyka raperowi Y, że jest chujowy, podczas gdy prawie w każdym przypadku wygląda to tak, że X sam nagrywa z bandą przydupasów zdecydowanie poniżej poziomu rapera Y i wtedy jakoś nie ma problemu z jakością ich flow, wersów i tak dalej.
Bo jasne, że można nie lubić Tedego, jest za co, tylko gdzie Tede, a gdzie Blef czy, kurwa, Stasiak. I wielu innych, z którymi Pan Artysta nagrywał bez pierdnięcia, że coś im to rapowanie średnio idzie, nawet jeśli mają 80 razy przećwiczone zwrotki.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
@Bane po co te przytyki do mnie? Mes przynajmniej porrafi wyjasnic oponenta ladna polszczyzna, twardymi argumentami bedac przy tym postacia ciekawa ktora doskonale wie o czym mowi. A tede wiesniak jebany to tak jak @Malloy wyzej napisal
Moim zdaniem nie zawsze wie, o czym mówi, ale to jest kolejny przykład tego, że obaj gladiatorzy są (w tym beefie i nie tylko) pod wieloma względami swoim lustrzanym odbiciem.
Ale luz, niech Mes wyjaśnia oponenta, tylko może dissem, a nie kolejnym wywiadem?
Ale luz, niech Mes wyjaśnia oponenta, tylko może dissem, a nie kolejnym wywiadem?
Mes chciał przykład jego odklejonej wypowiedzi...no te jego 5 "argumentów" się nada idealnie...co za rzemieślnik z niego,musi rapować 40 do 80 razy żeby to poczuć,jak jakiś wyrobnik...Mes człowiek konfrontacja,co on nie wie gdzie kanał zero jest?nie wie gdzie Tede jest s czwartki wieczorami?nie wie gdzie gra koncerty? https://youtube.com/watch?v=Dkuuk4aJp8Y ... 3XAkhlBZP8. tak to się robi albo jak w Płocku
Co ty pierdolisz (ładny meczing z nickiem) czlowieku?
Wlasnie elegancko wyjasnil proces tworczy a nie jechanie na odpierdol przy jesmenach flejtuchowych.
Tede spierdala kanalami przed kazdym wiec jak on sie ma z nim napierdalac? Plażo proszę...
Mest od poczatku tournament winner
Nawet w tej gluchej ankiecie coraz wiecej glosow z kazdym dniem na Pana landlorda.
Wlasnie elegancko wyjasnil proces tworczy a nie jechanie na odpierdol przy jesmenach flejtuchowych.
Tede spierdala kanalami przed kazdym wiec jak on sie ma z nim napierdalac? Plażo proszę...
Mest od poczatku tournament winner
Nawet w tej gluchej ankiecie coraz wiecej glosow z kazdym dniem na Pana landlorda.
- Haczapurjan
Dobra kurwa niech on wypuści diss w końcu, bo to jest kabaret
Wielkich Artystów nie wolno popędzać.
- marmolad_k2
Dobrze, że Mes jest średnim.