Belmondo
Re: Belmondo
[mention]azar[/mention] tu widać , hulaka to wrzucał w tym temacie
akcja z piwem najbardziej żenująca
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:23 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
bardziej mnie wkurwił tym piwem teraz niż ruchankiem z rafalalo
o kurwa, dzięki uż. Redman23
dla mnie wylanie bro na bro na propsie
dla mnie wylanie bro na bro na propsie
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Dzięki tej zaawansowanej dyskusji przeczytałem wiele ciekawych rzeczy o Belmondo. Wyjebywanie na hajs, ćpanie na potęge, rapowanie w gaciach, bujanie się z transami i na koniec to. Nie zdziwię się jak psy wyniuchają oświadczenie o "dowożeniu towaru" o którym pisze nawet PUDELEK i przycisną go w trakcie jego największego upadku. A jak zacznie sypać ziomków? Tekashi też był kiedyś chwalony. Najpopularniejsi userzy z forum przekonywali o jego umiejętnościach. Gówno zawinięte w złoty papierek to nadal gówno.
Koleś całkowicie zaprzeczył własnemu wizerunkowi muzycznemu, który dał mu popularność. Stworzył jakieś etyczne zasady, które sam rozjebał. Postawcie się w sytuacji GSP, koleś będzie musiał stawić czoło internetowym trollom, hejterom, konkurentom z branży, itp. A jak do tego dojdą środowiska LGBT i ten pojebany Ośrodek Monitorowania Ksenofobii to chłopak może się podłamać. A Belmondo będzie siedział na odwyku, słuchając gadki lekarza o celach w życiu i niszczącym wpływie dragów. Aż wszystko ucichnie. Idol młodzieży.
Koleś całkowicie zaprzeczył własnemu wizerunkowi muzycznemu, który dał mu popularność. Stworzył jakieś etyczne zasady, które sam rozjebał. Postawcie się w sytuacji GSP, koleś będzie musiał stawić czoło internetowym trollom, hejterom, konkurentom z branży, itp. A jak do tego dojdą środowiska LGBT i ten pojebany Ośrodek Monitorowania Ksenofobii to chłopak może się podłamać. A Belmondo będzie siedział na odwyku, słuchając gadki lekarza o celach w życiu i niszczącym wpływie dragów. Aż wszystko ucichnie. Idol młodzieży.
[mention]many-s[/mention] przecież raz go już jak dillował złapali i nikogo nie wysypał (chyba xd)

- retriakaretrox
imo szkoda bro na bro
Pojebana akcja, weekend klasyczny, młody g wróci silniejszy, a po rafalale po wizycie gsp mam nadzieję podjedzie smieciarka
Pojebana akcja, weekend klasyczny, młody g wróci silniejszy, a po rafalale po wizycie gsp mam nadzieję podjedzie smieciarka
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Myślisz, że to na zasadzie "do 3 razy sztuka"? Jak Rafalala zbierze wpierdol to psy w ramach ochrony mogą jej wiele obiecać. Tu nie ma jasnej sytuacji.
Reasumując, Młody G to był chodzący przypał i za długo głaskano go po głowie bo "SCiB" czy Mabbyn. Co on tam kurwa tak legendarnego powiedział, co by się zbliżyło do np. "Każdy ponad każdym" oprócz faktu, że wersy są "klimatyczne"? Niech sobie chłopak żyje jakoś i dziękuję losowi jak wszystko się rozejdzie po łokciach.
- piernikowyskoczek
GSP niezbyt rapuje, ale jego kreacja jest zajebista, normalnie te ruchy, ta otoczka, maczety, kurwa, 2pac amaru shakur, strzelaniny, oświadczenia czytane pod przymusem
pierwszy w Polsce czarnuch
a Belmondo, wiadomo, trafił do panteonu legend sceny za nawijkę i przewózkę i influence
Eis, Quebonafide, Smarki, Laikike1, Taco, Oskar, Belmondo, wszyscy z klasykiem na koncie i oddanym fanbasem
pierwszy w Polsce czarnuch
a Belmondo, wiadomo, trafił do panteonu legend sceny za nawijkę i przewózkę i influence
Eis, Quebonafide, Smarki, Laikike1, Taco, Oskar, Belmondo, wszyscy z klasykiem na koncie i oddanym fanbasem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
nie złapali go z niczym, ta akcja z plecakiem to był pudelkowy njus z dupy
straszny tutaj cynizm z niektórych bije i brak zrozumienia dla nałogu i to jeszcze w momencie gdy sytuacja wcale nie jest wcale jasna.
pisałem żebyście nie ufali we wszystko co gsp mówi i przypomnę tylko że belmondziak rzekomo leżał w szpitalu i miał złamaną kość policzkową a tu gówno prawda jest.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 22:58 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
buahahah, normalnie jakbym czytał teksty jakiegoś eripe albo 003 dlaczego, jak widzisz świat tak zero-jedynkowo, czarno-biało itd to huj ci na maske i ściągaj opaske, przygłup jesteś najzwyklejszy co odbiera na chłopski rozum każde zjawisko którego nie może pojąć
poczytaj gabora mate to sie dowiesz czegoś o uzależnieniach
Poczytaj kodeks honorowy mobbyn to się kurwa dowiesz czegoś o życiu
F1 to królowa. Zawsze była.
- kaczuholek
dokładnie, rozpierdalająca jest ta stylówkapiernikowyskoczek pisze: ↑06 paź 2019, 22:52 GSP niezbyt rapuje, ale jego kreacja jest zajebista, normalnie te ruchy, ta otoczka, maczety, kurwa, 2pac amaru shakur, strzelaniny, oświadczenia czytane pod przymusem
-
Wykmniniacz

Mam nadzieję że Sarmata poczynił odpowiednie kroki zabezpieczające, albo że do niczego nie doszło.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 23:24 przez Wykmniniacz, łącznie zmieniany 1 raz.
- filipthekiddo
No to bajlando jeszcze amputację jaj będzie musiał przejść...