La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
XD co
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
gloryfikowanie mou w realu gorsze od faszyzmu
Dodano po 6 godzinach 1 minucie 3 sekundach:
dobra dawac tego kyliana do madrytu i niech sciga te 450 siat cra
Dodano po 6 godzinach 1 minucie 3 sekundach:
dobra dawac tego kyliana do madrytu i niech sciga te 450 siat cra
Jebac tego mbopi mam nadzieję, że te ploty co ostatnie poszły o rezygnacji z tego transferu to prawda typ mnie wkurwią, chujowa saga wolalbym już haalanda i kubo i atak by śmigał lepiej z vinim i rodrygo na skrzydłach i kubo obiegu
Mbappe chyba zbyt zbliżony profil do Viniego i mogliby się dublować na boisku
Przecież mbappe nie będzie grał w Realu na lewej tylko jako napastnik lub prawa strona i on sam mówił że tam nie lubi grać chyba że ancelotti wymyśli jakieś nowe ustawienie jak zostanie
No chyba będzie grał na lewej stronie, gdzie ma indziej grać jak tam główne jego atuty są wykorzystane
Haaland to mi się wydaje nie do wyjęcia, przez najbliższe lata
ja na ich miejscu od razu bym szukał chętnego na viniciusa i za niego Kylian, a reszta hajsu na oshimena i czwórka w ataku na lata
ale no pisze to pod kątem że taka wspoprace Mbappe i Judem to aż po prostu kurwa chciałbym widzieć
ja na ich miejscu od razu bym szukał chętnego na viniciusa i za niego Kylian, a reszta hajsu na oshimena i czwórka w ataku na lata
ale no pisze to pod kątem że taka wspoprace Mbappe i Judem to aż po prostu kurwa chciałbym widzieć
Tak samo
Nie dla klanu Mbappe w Realu
No ale ty wychodzisz z założenia że jak przyjdzie mbappe to vini musi wypierdalać albo mbappe na jego pozycji, a ja bym tego nie chciał no sorry nie bo kurwa nie, pięknie się viniego oglądało od p2018 jak zaczynał kopał się po głowie, a teraz top 2 lewoskrzydlowych na świecie i co ma przyjść jakaś parówa z Paryża zarabiając 3x tyle co vini bo jest lepszym piłkarzem? Za bardzo mi się podoba to co Real robi z transferami od 2018 vini rodrygo valverde cama belli wszyscy w zespole przed 20 i po nich wszystkich widać że uwielbiają być w tym zespole do tego touchameni lekko starszy, a w obiegu kubo, gutierez który napierdala w gronie i endrick który też zaczął napierdalać w palmeiras za bardzo to mi się podoba żeby to wszystko rozpierdalać dla mpaypala. Ba nawet byłbym w stanie odpuścić hallanada i mbopi żeby czekać aż endrick podrośnie, bo się zapowiada kolejny kot. Wszystko zależy od tego sezonu jak sobie poradzą w LM bez benzatravis1 pisze: ↑11 lis 2023, 22:51 No chyba będzie grał na lewej stronie, gdzie ma indziej grać jak tam główne jego atuty są wykorzystane
COPE: Tchouaméni doznał kontuzji przez… damskie korki
W trakcie tego weekendu w radiu COPE przy okazji meczu Realu z Valencią podano, że w klubie zdiagnozowano, iż przyczyną kontuzji były… kobiece korki. Miguel Ángel Díaz, który w rozgłośni zajmuje się Realem Madryt i reprezentacją Hiszpanii, poinformował, że Nike na jeden z treningów przed meczem z Barceloną dostarczyło Tchouaméniemu parę damskich butów z modelu, w jakim w tym okresie występował 23-latek. Praca w nich miała naruszyć stopę pomocnika, w której ostatecznie doszło do złamania w trakcie Klasyku, w którym Francuz bez wątpienia grał na maksa.
W trakcie debaty na temat tej informacji dodano, że właśnie Nike jest pionierem w tworzeniu oddzielnych par korków dla piłkarek. Po wielu badaniach i analizach okazało się, że męskie modele przyczyniają się do kontuzji u pań (jak widać, dzieje się też na odwrót) na czele z zerwanymi więzadłami. Dlatego firmy od sprzętu zaczynają pracować nad oddzielnymi rozwiązaniami dla kobiet, które dostosowane są do ich stóp i sylwetek, pomagając im poruszać się zwinniej, szybciej, a przede wszystkim stabilniej. Niestety błąd Nike lub też kitmanów Królewskich (a może i samego gracza?), którzy nie dostrzegli tej zamiany, przyczynił się do poważniejszej kontuzji Tchouaméniego.
Co tu sie
Spoiler
- rozklad_gaussa
a potem bedzie splakany pierdolil, ze mlodzi nie chca o nic pytac, obrzydliwy typ
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Dembele potknął się na piłce i upadając rozwalił kolano Camavindze na treningu kadry i ten drugi nie zagra do końca roku przez to.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ConeyIsland
Brzmi jak początek dłuższego żartu
- zemsta1camzata
niestety nie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ConeyIsland
o k***a
Dodano po 45 sekundach:
przecie to jest prawie tak dobre jak asensio który nie pojechał na kadrę bo se nogi goląc pryszcza zahaczył i mu się zakazenie wdało (czy jakoś tak)
Dodano po 45 sekundach:
przecie to jest prawie tak dobre jak asensio który nie pojechał na kadrę bo se nogi goląc pryszcza zahaczył i mu się zakazenie wdało (czy jakoś tak)
przed mundialem też jeden gość z kadry francuskiej na treningu wyleciał ze składu przez kontuzje, bo jakiś zjeb się w niego wjebal
Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
haha sprawdziłem i tym piłkarzem był Nkunku a wjebal się w niego Camavinga i było to dokładnie rok temu 15stego listopada
Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
haha sprawdziłem i tym piłkarzem był Nkunku a wjebal się w niego Camavinga i było to dokładnie rok temu 15stego listopada
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
To przestaje robić się śmieszne
Już w ostatnim meczu ławka wyglądała następująco: Fran i Piñeiro; Lucas, Edgar, Fran García, Modrić, Nico Paz oraz Joselu. Teraz ze składu wyjąć Camavingę i Viniego, pięknie się to prezentuje.Vini w 26. minucie meczu z Kolumbią w ramach eliminacji do mundialu w strefie Ameryki Południowej po krótkim sprincie usiadł na murawie i pokazał, że nie może kontynuować gry. Brazylijczyk po podejściu lekarza wskazywał na problemy z mięśniami lewego uda i już na ławce otrzymał okład z lodu właśnie na tę część nogi.
Kilka minut wcześniej atakujący Królewskich został wycięty przez Davinsona Sáncheza, który otrzymał za ten faul żółtą kartkę. W tym ataku ucierpiała właśnie lewa noga, ale piłkarz kontynuował grę jeszcze przez kilka minut.
W sierpniu 23-latek doznał kontuzji mięśnia dwugłowego, ale w prawym udzie, przez co pauzował około miesiąca. Po gwizdku na przerwę realizator pokazał, jak piłkarz Realu zszedł do tunelu wyraźnie kulejąc. Atakujący najpewniej wróci teraz do Madrytu, gdzie przejdzie dokładne badania. Wtedy też poznamy zakres jego kontuzji.
Więcej meczów, piłkarze to wytrzymają
- ConeyIsland
wiurs fifa strikes again