Przeraża trochę brak mapy/minimapy (o ile dobrze kojarzę?), ale może będzie miało to swój klimat.
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
czyli to Ghost of Tsushima to taki cross serii Assassin's Creed z Sekiro:Shadow Die Twice... Kozak, będzie grane
Przeraża trochę brak mapy/minimapy (o ile dobrze kojarzę?), ale może będzie miało to swój klimat.
-
genocidegeneral
no z mojej strony też bez jaranka większego, trochę jak gra ubisoftu to wygląda, nawet gościu po strzale z łuku odlatuje do tyłu jakby dostał z rakietnicy w jakimś far kraju
Chciałbym tylko powiedzieć, że jakby ktoś szukał najlepszej wydawki kolekcjonerskiej, to już nie musi.
https://www.empik.com/tony-hawk-s-pro-s ... ltimedia-p
Biorę to jak pojebany, akurat mam punkty benefitowe z pracy do wykorzystania w Empiku
.
/edit:
no kurwa, przeż inaczej być nie mogło.

https://www.empik.com/tony-hawk-s-pro-s ... ltimedia-p
Biorę to jak pojebany, akurat mam punkty benefitowe z pracy do wykorzystania w Empiku
/edit:
no kurwa, przeż inaczej być nie mogło.

to robia ludzie od rimejkow crasha bandicoota prawda? czy zle mi sie obilo o uszy? Jak to oni to mozna liczyc na naprawde niezly rimejk. 
[mention]miku[/mention] też słyszałem o tym, że robi to studio od Crash'a, ale gdzieś widziałem też sprostowanie, że jednak robią to ludzie od remastera Spyro. Tak czy inaczej, chyba powinno być sporzo.
- Cz4rny1337
- Moderator
- Cz4rny1337
- Moderator
Ano chodzi mi o to przeżywanie Sekiro gdzie już infamous to były posterunki i misje ala AC wiec skąd zdziwienie

Joanna d'Arc za 6,37 zł na steamie:
https://store.steampowered.com/app/2945 ... /?l=polish
ale będę dzisiaj nakurwiał, kiedyś miałem z gazetki cdka
https://store.steampowered.com/app/2945 ... /?l=polish
ale będę dzisiaj nakurwiał, kiedyś miałem z gazetki cdka
o jaaa klasyk giera. też miałem z cd action i wspominam świetnie(pewnie przez sentyment, zaraz odpalę na yt zobaczyc jak to wyglądało w ogóle i zweryfikuję moje wspomnienia xd)
nk mi podrzuci jakieś RPG do ogrania, wymagania:
- niesztampowa (no dobra, jak będzie po prostu "dobra" to też ujdzie) fabuła
- z perspektywy 3 osoby, nie izometryczne
- najlepiej jakieś klasyczne fantasy albo nieoczywiste domieszki, ewentualnie post apo, nie chcę żadnego sci fi
- sporo opcji customizacji postaci
- i z jakichś ostatnich 5 lat, żeby też w miarę ładna była
Napaliłem się na tego Greedfalla, ale opinie raczej do zakupu nie zachęcają, więc może ktoś coś tu podrzuci.
Na PC jakby co. No i oczywistości w stylu wieśków, skyrimów itp mam obcykane raczej.
- niesztampowa (no dobra, jak będzie po prostu "dobra" to też ujdzie) fabuła
- z perspektywy 3 osoby, nie izometryczne
- najlepiej jakieś klasyczne fantasy albo nieoczywiste domieszki, ewentualnie post apo, nie chcę żadnego sci fi
- sporo opcji customizacji postaci
- i z jakichś ostatnich 5 lat, żeby też w miarę ładna była
Napaliłem się na tego Greedfalla, ale opinie raczej do zakupu nie zachęcają, więc może ktoś coś tu podrzuci.
Na PC jakby co. No i oczywistości w stylu wieśków, skyrimów itp mam obcykane raczej.
Kurde też zawsze cierpię jeżeli chodzi o rpgi bo rzygam rzutem izometrycznym, i jeżeli przelkniesz jakoś słabą na obecne standardy grafikę to uderzalbym w divinity 2 ego draconis, że też nowe części nie mają opcji wyboru kamery na 3 osobę...
O divinity II original sin myślałem, bo wszyscy chwalą fabułę i nawet bym przełknął ten rzut izometryczny, ale boję się, że sam w tej grze nie będę się dobrze bawił, biorąc pod uwagę, że tam chyba na co op jest ciśnienie spore
- ToMojaStaraKsywka
Darksiders 2-3 wpisuje się w Twoje wymagania?
nie do końca, wolałbym jednak coś nastawionego bardziej na fabułę, niż na walkę
Jest jakiś sens jeszcze kupować Xbox one?
- Cz4rny1337
- Moderator
Aż taki zdesperowany nie jestem, żeby za hińskie wyroby się brać :/
- Cz4rny1337
- Moderator
no kurwa albo jestes gracz albo nie jestes
pamietaj, ze moglem zawsze podrzucic FF XIV ktore jest mmo ale ponoc od ktoregos tam dodatku ma zajebista fabule i jest kozackie, ale najpierw miliard godzin grindu xD
no i odrzucanie gierki bo jest hińska mimo, ze to scisly top jesli chodzi o opinie recenzentow z calego swiata to tez top kek
pamietaj, ze moglem zawsze podrzucic FF XIV ktore jest mmo ale ponoc od ktoregos tam dodatku ma zajebista fabule i jest kozackie, ale najpierw miliard godzin grindu xD
no i odrzucanie gierki bo jest hińska mimo, ze to scisly top jesli chodzi o opinie recenzentow z calego swiata to tez top kek

Absolutnie nie ma ciśnienia tam na coop. On tam jest ale równie dobrze mogłoby go nie być i nic by się nie zmieniło. Zresztą dynamika tej gry jest taka że ten coop średnio tam pasuje.
A sama gra jest rewelacyjna, ja niedawno przeszedłem jedynkę, teraz gram w dwójke i to jest jedna z najlepszych gier ostatnich lat, także bierz bez zastanowienia.
W jedynkę nie trzeba grać żeby rozumieć 2, wiadomo że są smaczki i jakieś nawiązania fabularne ale nie jest to niezbędne.
Pisze to dlatego że, mimo ze jedynka jest świetną grą, to ma pare swoich wkurwiajacych mechanik i rozwiązań, które, jeżeli nie jesteś rpg dziobakiem (jak ja) to będą cię wkurwiały i można się zrazić.
A w dwójce jest wszystko bardziej zbalansowane i poprawione.
(No i dwójce można grać wielkim czerwonym jaszczurem megalomanem ze szlacheckiego rodu, jeżeli to nie zachęci to nie wiem co może.)
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego