Mata

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

Re: Mata

Post autor: edenmar »

Nic nadzwyczajnego ten nowy kawałek, ale wciąż lepiej niż Bedoes. Grubasek to obstawiam, że będzie już klepał taśmowo te swoje rzewne piosenki dla Julek póki mu się fanbase nie wyczerpie całkowicie, a Mata nawet jak czasem nagra gówno, to jednak wciąż ma potencjał, żeby wjechać z czymś zaskakującym
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Grubasek to się długo nie skończy to jest poziom Que czy Taco. 1 mln na Instagramie to potwierdza, mało który dochodzi do aż takiej liczby. Bedoes na tej scenie przetrwa nie jednego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

Po tych ostatnich wysrywach w końcu coś ciekawego. Linijki wymierzone w Bedoesa fajnie przekminione i całkiem celne, obstawiam, że Gruby to zignoruje, bo w ewentualnym beefie zostałby wpierdolony.

Dystrybucją zajmuje się E-muzyka, więc pewnie Mata poszedł na swoje.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Do sieci trafił nowy singiel Maty zatytułowany Młody Paderewski. O ile interesujący jest już sam fakt, że raper wypuścił utwór, piosence dodatkowo towarzyszy sporo kontrowersji i znaków zapytania. Pierwszym z nich jest dystrybutor podpisany pod singlem na Spotify. Po raz pierwszy w przypadku Matczaka nie jest to SBM Label, a e-muzyka. Wszystkim szukającym tu dowodu odejścia rapera z wytwórni musimy nieco zburzyć teorię, ponieważ e-muzyka jest dystrybutorem rzeczy wydawanych przez SBM Label. Tak więc może to wynikać z czystego przypadku lub wprowadzenia drobnych zmian organizacyjnych w strukturze labelu.
RIVALDO111
Zbanowany

Raczej odejście. SBM nic od dawna nie informuje o jego nowych ruchach, jedynie cały czas reklamuje konczacą się już powoli trasę Matczaka która była na ich kontrakcie oraz to jest pierwszy przypadek gdy nie ma w creditsach SBM na teledysku. Do tego też dziwne że już z 4 teledyski latają na kanale Maty, a jego ostatnia solówka teledyskowa to płyta Młody Matczak na kanale SBM, więc już bardzo dawno temu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Jaki jest wyrok forumowej ulicy ?
Bo kurczaq Tu jakies collabo z mekiem, wchuj milion ludzi na koncercie
A tera co? Minelo? Prysklo? Czy syn polytyqa czy tam lojera jak Jimmy z Bts ale nie ten korejski a kiedy ziomus od ojca malcoma in the midzie wbija I rozkurwia, myslal ze bd glowny boss no to kurwa ci sie cow nie udalo Bo
PAMIETAJ KOLEGO
NIE WALISZ TAJKI TO NJE JESTES KOLEGOM
NIE JEBNIESZ ZE MNA FETY
TO NAPEWNO NIE JESTES KOLEGOM
Dobra Bo zbyt deep polecialem a wiesz ze mieszkamy w symulacji zwanej matrix
Dobra co bd z mlody matczakiem? Czy jego kariera jest gotowa? Czy wyjebundo Bo tato ma chajs I nawet jak sie guwno nagra to I tak sie sprzeda?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@fromage bardzo proszę o pisanie postów, które da się zrozumieć lub ograniczenie ich liczby, bo niebawem będziemy się żegnać i do zobaczenia niebawem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Ja, o dziwo, zrozumiałem całość
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

oldschool pisze: 17 sty 2023, 15:45 @fromage bardzo proszę o pisanie postów, które da się zrozumieć lub ograniczenie ich liczby, bo niebawem będziemy się żegnać i do zobaczenia niebawem.
Czekam na ten moment, typ jest kurwa gorszy od Raptownego.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
RIVALDO111
Zbanowany

Niektórzy ludzie piszą że fakt że Mata odszedł z SBM świadczy to, że nawija SB to M , a podczas teledysku ma tabliczkę gdzie M jest zamazane. :joint:
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Trochę brecha z tego rozkminiania "odchodzi/nie odchodzi". Jak w jakiejś meksykańskiej telenoweli. Najgrosi są ci co potrafią postawić krzyżyk na całej wytwórni bo ich ulubiony idol postanowił zarabiać więcej na swoje używki wykręcając się z kontraktów jak już stał się odpowiednio duży. Przecież to nie jest kurwa LeBron James który postanawia przenieść swoje talenty na wschodni brzeg.
RIVALDO111
Zbanowany

Akurat fanbase idzie za artystą , dlatego oni mają w tyłku wtedy losy danej wytwórni. Julki już na tik toku piszą, że Hotel Mafija 3 będzie słabiutki bo bez Maty,White i Bedoesa.

Tak działa ten rynek. I jak już bijesz do NBA to ta trójka to było takie LeBron SBMu.
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Mi jako pierwsze do głowy przyszło SB to M[ata], bo Mata tam jest największy, ale wiadomo, walnął wieloznaczny tekst żeby robić aferkę
RIVALDO111
Zbanowany

Ale o to właśnie chodziło , że jest tam najwiekszą gwiazdą a nie Bedoes.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

RIVALDO111 pisze: 16 sty 2023, 23:33 Bo tu nie musi chodzić o odejście z SBM, tylko o co innego.

Dodano po 57 sekundach:
Bryx Fenrir pisze: 16 sty 2023, 22:13 Takie sobie to, kilka jego numerów wywarło na mnie naprawdę spore wrażenie, ale tutaj nie ma nic wielkiego
Z ciekawości, które?
Na pewno te z serii Pato propsuje
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Patoreakcja spoko, patointeligencja gówno obesrane.
RIVALDO111
Zbanowany

Dziś mija właśnie 3 lata od albumu ,,100 dni do matury" i najszybszego wbicia na sam szczyt w historii muzycznego rynku w Polsce.
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Kto pytał
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

mata, czołowy przedstawiciel wack MC’s w Polsce
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Ale to by było coś na tej scenie, gdyby rozpoczął się beef Mata vs Bedoes :bowdown:
Oczywiście stricte muzycznie raczej nic ciekawego, bo grubas zaraz znowu by się schlipał że jego babcia zakazała mu przeklinać, i robić bangerów, i zbuduję dla niej dom, ale reakcja internetu, i tych psycho dzieci ślepo zapatrzonych w tych dwóch kasztanów, mogłaby być wylęgarnią memów, i okazji do podśmiechujek. Ciekawy byłbym nawet Maty w takim starciu, bo powoli wyrasta on na postać niepoczytalną, albo na taką się kreuję, i mógłby walnąc czymś nieprzewidywalnym, ale raczej coś takiego pozostanie w sferze naszych domysłów. Spaślak pewnie już do niego dzwoni się pogodzić, a zaraz da wpis że już jest Peace Love i babcia zdrowa
ODPOWIEDZ