Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
wszystkich wpuścić
albo wszystkich wypierdolić
(nic osobistego)
albo wszystkich wypierdolić
(nic osobistego)
free smly
- piernikowyskoczek
Smly deklarował, że dopóki nie rzuci kofeiny, to nie będzie postować, słowo gita dane złamał, więc niech zostanie na banie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Elo
Po zasięgnięciu opinii uznałem, że czas trwania ostrzeżenia spada z dotychczasowych 60 dni na 30 dni.
Trochę na osłodę urodzin i będzie to buff dla forumowych zadymiarzy, a trochę żeby załatać sytuacje, w których ktoś zbiera hat-tricka np. jednego dnia, zostaje wysłany na miesięcznego bana, a po powrocie...nadal ma komplet aktywnych warnów.
Przed chwilą zaktualizowałem post z regulaminem, oczywiście prawo nie działa wstecz.
PIS JOU
Po zasięgnięciu opinii uznałem, że czas trwania ostrzeżenia spada z dotychczasowych 60 dni na 30 dni.
Trochę na osłodę urodzin i będzie to buff dla forumowych zadymiarzy, a trochę żeby załatać sytuacje, w których ktoś zbiera hat-tricka np. jednego dnia, zostaje wysłany na miesięcznego bana, a po powrocie...nadal ma komplet aktywnych warnów.
Przed chwilą zaktualizowałem post z regulaminem, oczywiście prawo nie działa wstecz.
PIS JOU
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mam nadzieję że wszystko będzie u niego dobrze
A, faktycznie.
No to
że nadal mam na uwadze wcześniej wspominaną zauważalną ilość głosów wyrażających się o nim z sympatią (łącznie z moderacją, nie mówię tylko o userach), nie był jakimś inwazyjnym zadymiarzem, podtrzymuję deklarację że mógłby wrócić, NATOMIAST 4 miesiące to na pewno za mało żeby "odsiedzieć" perma. Już samo wycofanie się z niego to jednostkowy precedens, poprzedni powracający użytkownicy odbębnili znacznie dłuższy czas, stąd widzę możliwość powrotu, ale nie wcześniej niż, powiedzmy tak dla ładnych okoliczności - gwiazdka 2026.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Kurde, surowo. A gdyby taki deal: Gwiazdka 2026, ale za każdego nakrytego przez userów Mahometa kara skraca się o miesiąc.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Gwiazdka 2026, ale za każde wyłowione, ukrywane przez rząd ciało skracamy o tydzień i deal.
To musiałby wstecznego unbana dostać za mahometa
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
- zemsta1camzata
- scam_sakawa
Czy moderacja mogłaby się OFICJALNIE odnieść ze swoim STANOWISKIEM - czy użytkownik dr zjeb to multikonto Godhanda?
@SWN proszę o wypowiedź, dziękuję.
@SWN proszę o wypowiedź, dziękuję.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wypowiadałem się już kiedyś
To co wyżej, plus dotychczasowe próby powiązania opierają się wyłącznie na "wydaje mi się że" "kojarzy mi się z". Trochę za mało, a jeśli dałem się nabrać - gg i moja strata.
I tera multikonciarze w rozterce - albo napisał prawdę i administracja nie ma jak sprawdzić, więc hulaj dusza bana nie ma, albo blefuje i wtedy Bystrzyca.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike