[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
wokale może i nagrane, ale w bicie brakuje jeszcze afgańskiego ukulele, a bez tego rzępolak nie puści tak niedopracowanego kawałka
-
forcerfromdesert
Już dziś o północy Mes zaprezentuje prawdziwe białko na jacka i skończy się zapraszanie raperów do zera absolutnego
Tymczasem w równoległym wymiarze: 2rzyn nie wyssał zapowiedzi dissu z dupy Mesa, więc kawałek Hycel od paru dni trzęsie Polską, wersy i smyczki rozkurwiają, Bukowski zalicza potrójną platynę, Tede wiesza się na rękawie zaplutej kurtki Jakuzy, Pono żyje.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
forcerfromdesert
Kawałek będzie się nazywał Resortowa córka albo resortowa córeczka. Jak nie zgadnę to usuwam konto
Resortowa suczka.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Kurwa oby, nigdy nie wygrałem jeszcze w żadnym typerze, mam też nadzieję, że to będzie Psica nie Hycel czy resortowa córeczkaforcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 20:06 Już dziś o północy Mes zaprezentuje prawdziwe białko na jacka i skończy się zapraszanie raperów do zera absolutnego
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
W tym zdaniu kluczowe jest "kawałek będzie". Bo to jest coraz mniej prawdopodobneforcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 20:55 Kawałek będzie się nazywał Resortowa córka albo resortowa córeczka.
Nie mów do mnie chuju, bo pomyślą że my bracia
Znowu mi refren suki nie chce wyjść z głowy, to jest jakieś popierdolone
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Resorowa córka możeforcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 20:55 Kawałek będzie się nazywał Resortowa córka albo resortowa córeczka. Jak nie zgadnę to usuwam konto
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
Nicmadrego
Kacper Błoński (kto to w ogóle jest?) w trzeciej godzinie orgii influencerek wciąż nie może dojść.
-
forcerfromdesert
Get a life nastolatku, resoraki na szafce? Scenografia na YouTubie, ty masz się za nadawcę?Burak pisze: ↑14 lis 2025, 21:51Resorowa córka możeforcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 20:55 Kawałek będzie się nazywał Resortowa córka albo resortowa córeczka. Jak nie zgadnę to usuwam konto
sadzenie się do każdego o nic, lekki dygot jak pojawia się temat nadużywania substancji, rzekome przecieki co to mes zaraz zrobi - dobra chuj close enough, witamy pana jeanpollacka @forcerfromdesert (albo karcia, chuj wie)
-
forcerfromdesert
Miałeś dwie próby, a i tak nie zgadłeś. Jestem Artur.
Cześć Artur - czy możesz potwierdzić że poprzesz słowa Mesa ze Tede chuja wie o żarciu?
-
Nicmadrego
Wydaje mi się, że od potwierdzania w tym zakresie jest Karciu. Artur potwierdza, że Tede chuja wie o psyche.
-
forcerfromdesert
Tak, suka niewiele wie o żarciu. Piotrek parę razy poruszał ten temat - zazwyczaj w towarzystwie i w naszych ulubionych lokalach. Dodawał, że parę miesięcy temu suka mówiła w kanale zero, że nie je mięsa - odmówił nawet kanapki pastrami od Głodka, kucharza z ich kanału. Wielokrotnie podkreślał, że nie je mięsa nie z powodów ideologicznych, ale dlatego, że po prostu mu nie smakuje. W redakcji zrobiło się dziwnie, gdy podczas kolegium suka zgłosiła się pierwsza do reklamowania kfc. Do teraz co tydzień w programie "Zero Absolutne" reklamuje stripsy, hot wingsy, grandery, mega pockety i nowe hotdogi, które nie stały obok hotdogów. Ale zawsze mówi, że smaczne. Chuja wie o żarciu.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2025, 23:23 przez forcerfromdesert, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
I poprze mnie Artur i poprze mnie Karciu.
-
forcerfromdesert
Zawszę poprę Mesa. Za 40 minut sam obrazek rozjebie wam głowy, a linijki będziecie analizować do sylwestra.
PS. Karciu was obserwuje, ale on za bardzo zna się na psyche. Woli nie wdawać się w animozje.
PS. Karciu was obserwuje, ale on za bardzo zna się na psyche. Woli nie wdawać się w animozje.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2025, 23:24 przez forcerfromdesert, łącznie zmieniany 1 raz.