[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
forcerfromdesert
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
"bo ma wejść testowo nocna prohibicja" - ty tępa kurwo... kękę zaczął karierę grubo ponad dekadę temu. i jaki to ma związek z tym co napisałem? tylko potwierdzasz moje słowa. JEBAĆ PSEUDO ALKUSÓW.
Niewiarygodne, że ktoś taki jak Piotr Siara jest tym, komu robilibyście loda za darmo
Niewiarygodne, że ktoś taki jak Piotr Siara jest tym, komu robilibyście loda za darmo
wkurwia mnie terapia w Polsce, sram na ten cyrk
jak już z czymś kończę to nie chcę być zły
chce być otwarty, nie zamykać się na sny
które budowałem nie na żarty z nie byle kim
jak już z czymś kończę to nie chcę być zły
chce być otwarty, nie zamykać się na sny
które budowałem nie na żarty z nie byle kim
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Strona 623, czwarty miesiąc beefu a tu niezły Robert Rutkowski się odpierdala. 
- Haczapurjan
Ale do końca tygodnia już będzie ten diss?
Jasne, że będzie. Zapamiętajcie moje słowa.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Musi kurwa bo w typerze dalem, że dzisiaj o północy
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Mes pewnie sprawdził typer i zrobi tak, żeby nikt nie wygrał.
Gdybym miał Ciebie nazwać po imieniu musiałbym przybliżyć zawód Twojej Matki jej synu ale wtedy splaczesz się do moderacji
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@forcerfromdesert Niezły masz kompleks tego Żulczyka chłopie, kupiłeś te książke i bolą cię wydane pieniądze czy co? xD Nie mam pojęcia jak wygląda ta książka, w chuju to mam tak szczerze, ale totalnie nie rozumiem twojego podejścia. Mental gimbusa na zasadzie typu (odnosząc się do miejsca, w którym piszemy) ja jestem prawdziwym słuchaczem rapu bo wiem lepiej, a oni się chuja znają bo mają doświadczenia inne niż moje.
Każdy kto się przyczynia do szerzenia wiedzy w kontekście nałogów, gdzie może uświadomić coś komuś jeszcze nieświadomego swojego problemu dokłada jakąś cegiełkę. Nawet ten fanatyczny Rutkowski.
Każdy kto się przyczynia do szerzenia wiedzy w kontekście nałogów, gdzie może uświadomić coś komuś jeszcze nieświadomego swojego problemu dokłada jakąś cegiełkę. Nawet ten fanatyczny Rutkowski.
- marmolad_k2
Ja dałem, że nigdy nie będzie, więc musi nagrać.
-
VerminatorX
Piszą mi: "Tede, się Mes spruł"
-
forcerfromdesert
To tak jakbyś miał czytać książkę o fizyce napisaną przez Dragana. Chłop nie ma o tym żadnego pojęciasqlie pisze: ↑14 lis 2025, 13:57 @forcerfromdesert Niezły masz kompleks tego Żulczyka chłopie, kupiłeś te książke i bolą cię wydane pieniądze czy co? xD Nie mam pojęcia jak wygląda ta książka, w chuju to mam tak szczerze, ale totalnie nie rozumiem twojego podejścia. Mental gimbusa na zasadzie typu (odnosząc się do miejsca, w którym piszemy) ja jestem prawdziwym słuchaczem rapu bo wiem lepiej, a oni się chuja znają bo mają doświadczenia inne niż moje.
Tylko, że celem takiej książki nie jest autoterapia tylko pewnie skłonienie do przemyśleń i rozważenie terapii, na której uzyskasz pomoc od ludzi, którzy się tym zajmują zawodowo.
Lbie ale on nie pisze i mówi o wszystkim tylko o sobie i swoich doświadczeniach a nie czymś wymiernym, przejdźmy dalej do weryfikacji kto ma większą lub mniejszą depre <i nie mówię o smutnych statusach na FB bo ktoś ma za mało D3 i wstał lewa noga>.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Co ty za prowo odpierdalasz marne powiedz mi.forcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 17:47 To tak jakbyś miał czytać książkę o fizyce napisaną przez Dragana.
Chyba, że chciałeś napisać Winiego a ci kot po klawiaturze przebiegł i Dragana wpisał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Rzępolio Armani nie wypuści chyba już odpowiedzi. Teraz Polska przez miesiąc będzie żyła kobiecym beefem. Jak się skończy to lada moment będą święta. Wiecie, family first, trzeba będzie spędzić trochę czasu z synem to nie ma kiedy nagrać. Potem nowy rok i dochodzenie do siebie po hucznej imprezie. Potem ferie to znowu trzeba będzie zabrać gdzieś Lil Rycha, na jakieś narty czy coś. Potem wielkanoc to też nie ma za bardzo kiedy. Następnie majówka to małemu trzeba pokazać jak się grilluje. Potem będą wakacje to wiolonczelista ze Szwajcarii pewnie będzie miał urlop i tak zleci cały rok.
Właśnie sprawdziłem i mi wyszło, że marzec pasowałby na wypuszczenie tracka.
Suka wyszła 15 sierpnia, a 16 urodził się Bukowski (ten prawdziwy), który wyzionął z kolei ducha 9 marca. Tak że tego.
Suka wyszła 15 sierpnia, a 16 urodził się Bukowski (ten prawdziwy), który wyzionął z kolei ducha 9 marca. Tak że tego.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
forcerfromdesert
Kawałek nagrany 20 dni temu. Filmowcy zajmują się pięknym obrazkiem. Spokojnie, dzisiaj jebnie.Sionek pisze: ↑14 lis 2025, 18:42 Rzępolio Armani nie wypuści chyba już odpowiedzi. Teraz Polska przez miesiąc będzie żyła kobiecym beefem. Jak się skończy to lada moment będą święta. Wiecie, family first, trzeba będzie spędzić trochę czasu z synem to nie ma kiedy nagrać. Potem nowy rok i dochodzenie do siebie po hucznej imprezie. Potem ferie to znowu trzeba będzie zabrać gdzieś Lil Rycha, na jakieś narty czy coś. Potem wielkanoc to też nie ma za bardzo kiedy. Następnie majówka to małemu trzeba pokazać jak się grilluje. Potem będą wakacje to wiolonczelista ze Szwajcarii pewnie będzie miał urlop i tak zleci cały rok.
Dodano po 37 sekundach:
Mój nauczyciel z fizyki twierdzi, że Dragan nie ma pojęcia o fizyce. Ufam mojemu nauczycielowi.oldschool pisze: ↑14 lis 2025, 18:02Co ty za prowo odpierdalasz marne powiedz mi.forcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 17:47 To tak jakbyś miał czytać książkę o fizyce napisaną przez Dragana.
Chyba, że chciałeś napisać Winiego a ci kot po klawiaturze przebiegł i Dragana wpisał.
- marmolad_k2
I są zjebani.